- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi Kitap kokusu
-
Çok teşekkür ederim, bu çok iyi fikir, hemen yazıcam.Facebooktan kedi manyakları haysev sağım solum pisi gruplarına köpeğin resmini çekip burda yazdığın gibi yaz mutlaka aldirrlar
Güzel fikir ama....Bu saatte belediye görevlisi, veteriner bulunmaz.
Ben olsam hayvanı evimde bu gecelik misafir ederdim. Eski tişörtlerden yatak yapabilirsiniz. Yiyecek de artık ne varsa :) :) Ağrı kesici verebilirsiniz, ağrıdan acıdan ağlıyorsa.
Köpekler duygusal hayvanlar , yalnız bırakmazsanız kendini daha iyi hisseder diye düşünüyorum. Başını okşayın, sarılın derdi neyse geçer.
Sokak hayvanlarına ücretsiz bakan veterinerler var, yarın sabah götürürsünüz.
Güzel fikir ama....
Malesef yapamam.
İki bebeğim var ve şuanda yalnızım, eşim yok.
Ben cesaret edemem buna.
Batıkent Çakırlar mevkiindeyim.Dediğim gruplarda acil paylaşım yapın yanlz sizden tlfn numarası yada mecburı olarak adres isterler köpeğin resmni mutlaka çekin yazk hayvan acılar içinde ölmesin(( çok üzüldüm bende Ankaradayım keşke yakın olsaydk en azından evime alırdım
Güzel fikir ama....
Malesef yapamam.
İki bebeğim var ve şuanda yalnızım, eşim yok.
Ben cesaret edemem buna.
Polisin müdahale edicegini sanmıyorum bi arayn bakalm inşallah olumlu dönüş olurBatıkent Çakırlar mevkiindeyim.
Buralar ıssız,köpek de çok, üst katlardayım, çektiğim foto işe yarar umarım..
Ama hiç insan geçmiyor
Kaldım balkonda...
Çaresiz kaldım resmen...
Göz göre göre ölüme bırakmıcam. Polisi arıcam
Araç olsa ben uzaklık dinlemem hemen giderm de Arac yok sizdedemi yok varsa 7 24 açık klinkler var belki birakablrsnzcok üzüldüm tam bende yenimahalledeyim yakınsa ilgileniyim diyecektim bana cok cok uzak batıkent
su an arac yokAraç olsa ben uzaklık dinlemem hemen giderm de Arac yok sizdedemi yok varsa 7 24 açık klinkler var belki birakablrsnz
Evet volkan bey var ama bu saatte yardımı olurmu tek başına zor sanrm numarası yazıyor patilikoy sayfasında direk arayabilirsnz konu sahibi eşininde numarası var onada ulasablrsnzVolkan koc var facebookta. Ona ulasabilirsiniz. Genelde boyle olaylarla ilgileniyor. Orgutlemeyi iyi yapabilir. Patilikoy diye de bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?