Sokaktaki köpek, yardım!

Araç olsa ben uzaklık dinlemem hemen giderm de Arac yok sizdedemi yok varsa 7 24 açık klinkler var belki birakablrsnz
Araç var da eşim görevde, ben iki çocuğumla evdeyim. Çıkamıyorum. Bulunduğum yerde bir tane tanıdık insan yok, bir hafta oldu taşınalı..
Netten bahsedilen sayfalara ulaşmaya çalışıyorum.

Tek tek yazamıyorum, her öneriyi değerlendiriyorum arkadaşlar, sağolun.

Sizin gördüklerinizi duyduklarınızı çevreden hiç mi kimse duymuyor?
Ramazan herkesin sahur hazırlığı vardır. İlla ki uyanık olan merhametli kişiler vardır etrafta.

Evet volkan bey var ama bu saatte yardımı olurmu tek başına zor sanrm numarası yazıyor patilikoy sayfasında direk arayabilirsnz konu sahibi eşininde numarası var onada ulasablrsnz

Kendi sayfasindan yayinlarsa bolgenin yakinlarindaki hayvanseverler yardim edebilir diye dusundum.

Sizin gördüklerinizi duyduklarınızı çevreden hiç mi kimse duymuyor?
Ramazan herkesin sahur hazırlığı vardır. İlla ki uyanık olan merhametli kişiler vardır etrafta.
Ben de ona şaşırıyorum ya.
Kimse görmüyor mu diye..
Koca koca binalar, görmüyorlar demekki.
Ben de uzaktan görüyorum ama yine de görüyorum....
Birazdan birileri harekete geçecek inşallah.

Buraya yeni taşındık, bir hafta oldu, sakin, tenha yerler....

Belediye hayatını kendi kendine idame ettiremeyecek olanları uyutur. Belediyeyi aramayın bile.
Biraz yemek,su götürün,yarın arayın bir veterineri,köpeği aldırtsın tedavi etsin. Sonrası size kalmış

153 ü aradım. Akşam 23ten sonra hizmet yok dedi.
Kendi imkanlarımla buradan Dışkapı hastanesine götürmem söylendi, bu mümkün değil, bilen bilir...

Şimdi tıkırtı duyduğum yan komşuyu uyardım. Genç bir oğlu var.
Su götürecek, ekmek filan...
Suya ağrı kesici katsak olur mu?
Zarar vermeyelim?

Konu niye tasindiki buda büyük bi dert burda kimse görmez herkes bdv de belki bı yardım eden çıkardı sonuçta köpeği yada kedisiyle ilgili bişey sormams zor durumda olan bi hayvanı anlatmış

Konu niye tasindiki buda büyük bi dert burda kimse görmez herkes bdv de belki bı yardım eden çıkardı sonuçta köpeği yada kedisiyle ilgili bişey sormams zor durumda olan bi hayvanı anlatmış
Konum taşınmış mı haberim bile yok vallahi, telaşa düştüm.
Bence bu baya baya bir dert.
Ben hayvanlardan çok korkan, onlar hakkında çok şey bilmeyen biriyim inanın.
Ama çok dertlendim şuan, çok üzüldüm, gidip yatağıma yatamam, yapamam, içim acıdı.
Oysa ne çok korkarım köpekten.. Ne çaresiz şuan, muhtaç

Bende dönüp dönüp konunuza bakıyorum uyku tutmadı gerçekten. Dedigm gruplara baktnzmi patilikoy sayfasindn canan koç u ararmsnz numarası yazıyor orda benim burda size vermem doğru olmz

Aynı soruyu ben de yazdım neden taşındı diye sonra paylaşmadan sildim. Burada hayvan severler ve bu işlerden anlayanlar bu saatte de olabilir diye taşımışlardır diye düşündüm.

Sonuna kadar zoom yaptım çektim.
Çocuk gitti, su ve yemek götürdü.
Başka köpekler geliverdi hemen. Ama şimdi yiyor, içiyormuş.
Yesin de alacak ordan sitenin kenarına kuytu bi yere çekecek. Sabahı beklicez artık.
Mesai saati başlasın, yardım talep ederim.

Eklentiler

• 20170612_020255-1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 74

Hayvanlar candır aslında bir alışsanız seversiniz. Korkmayın hiçbir zararları olmaz onların sevgisi bambaşka.
Asıl korkulması gereken insanlardır. Çocuklarınızı da alıştırın bence sevsinler korkmasınlar. Korkunca hayat zorlaşıyor.
Ama içinizde merhamet duygusu var. Deminden beri çırpınıyorsunuz. O da bir can ve canı acıyor
Allah sizden razı olsun.

Buna şükür volkan koç 2 saat önce yakupabdal dan canlı yayın yapms köpekleri zehirlemsler malesef ordalarmis muhtemelen hala uyaniklardir köpeğin acil bi durumu olursa yinede aramanızı tavsiye ediorm

Aynı soruyu ben de yazdım neden taşındı diye sonra paylaşmadan sildim. Burada hayvan severler ve bu işlerden anlayanlar bu saatte de olabilir diye taşımışlardır diye düşündüm.

Mune şimdilik konuyu bdv ye taşısan olmaz mı , burada pek yardımı dokunan olmaz diye düşünüyorum.

Konu kurallar gereği mecburen taşınmak zorundaydı ama konuyu takipteyim gerekirse profilimde de paylaşarak destek veririm, Kitap Kokusuna bazı gerekli bilgileri de verdim.

Malesef sevemiyorum. Yani temas ederek sevemiyorum diyeyim.
Ama yaradılan herşeye merhametim sonsuz. Allahın sessiz kulları hayvanlar..
İşte şuan bir insana muhtaç, muhtaç yani ötesi yok, çok zor bir durum.

Ben bu korkumu asla çocuklarıma yansıtmıyorum.
Onlar çok hayvan canlısı maşallah, buna seviniyorum ancak.

Sizlerden de Allah razı olsun, seferber oldunuz. Varolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…