- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi Kitap kokusu
-
Araç var da eşim görevde, ben iki çocuğumla evdeyim. Çıkamıyorum. Bulunduğum yerde bir tane tanıdık insan yok, bir hafta oldu taşınalı..Araç olsa ben uzaklık dinlemem hemen giderm de Arac yok sizdedemi yok varsa 7 24 açık klinkler var belki birakablrsnz
Evet volkan bey var ama bu saatte yardımı olurmu tek başına zor sanrm numarası yazıyor patilikoy sayfasında direk arayabilirsnz konu sahibi eşininde numarası var onada ulasablrsnz
Ben de ona şaşırıyorum ya.Sizin gördüklerinizi duyduklarınızı çevreden hiç mi kimse duymuyor?
Ramazan herkesin sahur hazırlığı vardır. İlla ki uyanık olan merhametli kişiler vardır etrafta.
Konum taşınmış mı haberim bile yok vallahi, telaşa düştüm.Konu niye tasindiki buda büyük bi dert burda kimse görmez herkes bdv de belki bı yardım eden çıkardı sonuçta köpeği yada kedisiyle ilgili bişey sormams zor durumda olan bi hayvanı anlatmış
Bende dönüp dönüp konunuza bakıyorum uyku tutmadı gerçekten. Dedigm gruplara baktnzmi patilikoy sayfasindn canan koç u ararmsnz numarası yazıyor orda benim burda size vermem doğru olmzKonum taşınmış mı haberim bile yok vallahi, telaşa düştüm.
Bence bu baya baya bir dert.
Ben hayvanlardan çok korkan, onlar hakkında çok şey bilmeyen biriyim inanın.
Ama çok dertlendim şuan, çok üzüldüm, gidip yatağıma yatamam, yapamam, içim acıdı.
Oysa ne çok korkarım köpekten.. Ne çaresiz şuan, muhtaç
Konu niye tasindiki buda büyük bi dert burda kimse görmez herkes bdv de belki bı yardım eden çıkardı sonuçta köpeği yada kedisiyle ilgili bişey sormams zor durumda olan bi hayvanı anlatmış
Konum taşınmış mı haberim bile yok vallahi, telaşa düştüm.
Bence bu baya baya bir dert.
Ben hayvanlardan çok korkan, onlar hakkında çok şey bilmeyen biriyim inanın.
Ama çok dertlendim şuan, çok üzüldüm, gidip yatağıma yatamam, yapamam, içim acıdı.
Oysa ne çok korkarım köpekten.. Ne çaresiz şuan, muhtaç
Buna şükür volkan koç 2 saat önce yakupabdal dan canlı yayın yapms köpekleri zehirlemsler malesef ordalarmis muhtemelen hala uyaniklardir köpeğin acil bi durumu olursa yinede aramanızı tavsiye ediormSonuna kadar zoom yaptım çektim.
Çocuk gitti, su ve yemek götürdü.
Başka köpekler geliverdi hemen. Ama şimdi yiyor, içiyormuş.
Yesin de alacak ordan sitenin kenarına kuytu bi yere çekecek. Sabahı beklicez artık.
Mesai saati başlasın, yardım talep ederim.
Aynı soruyu ben de yazdım neden taşındı diye sonra paylaşmadan sildim. Burada hayvan severler ve bu işlerden anlayanlar bu saatte de olabilir diye taşımışlardır diye düşündüm.
Mune şimdilik konuyu bdv ye taşısan olmaz mı , burada pek yardımı dokunan olmaz diye düşünüyorum.
Malesef sevemiyorum. Yani temas ederek sevemiyorum diyeyim.Hayvanlar candır aslında bir alışsanız seversiniz. Korkmayın hiçbir zararları olmaz onların sevgisi bambaşka.
Asıl korkulması gereken insanlardır. Çocuklarınızı da alıştırın bence sevsinler korkmasınlar. Korkunca hayat zorlaşıyor.
Ama içinizde merhamet duygusu var. Deminden beri çırpınıyorsunuz. O da bir can ve canı acıyor
Allah sizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?