şoklardayım nasıl bir erkek?

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
42
İstanbul
kızlar çok samimi olduğum bir arkadaşım var 8 aylık evli,eşide çok dürüst iyi bir insana benziyor ailecek görüşüyoruz zaten
dün arkadaşım birşey anlattı ki ağzım açık kaldı
normalde azçok cinsel hayatlarımızı konuşurduk,onun eşi mesela saten gecelik meraklısıydı,eşinde saten gecelik görmeyi çok istiyordu buaraya kadar normal zevk meselesi
dün arkadaşım yemek hazırlarken eşi duş alcam diye banyoya girmiş,arkadaşımda o sırada salçanın kapağını açamamış eşinden yardım için banyonun önüne gitmiş su sesinin gelmediğini duyunca müsaittir diye kapıyı vurmadan açmış,birde bakmış ki eşi bunun geceliğini giymiş klozetin üstünde oturuyor,tabi birden irkilmiş hemen duşakabinin içine saklanmış
arkadaşım tabi şok,görmemezlikten geldim diyo
e bişey demedin mi sormadın mı diyorum soramadım diyo ben utandım diyo,eşide hiçbiey olmamış gibi sonra banyo yapıp çıkmış
cinsel hayatları normal,hatta renkli bile sayılır ama neden eşi böle bişey yapmış olabilir sapık mı acaba?
ayyyy kızı görseniz napıcam ben diyoda başka bişey demiyo

:27::27::27:adam normal degıl galıba kızlar hengı erkek karısının gecelıgını gıyer kı:50:

bence hiç normal bişey değil bu içindeki bazı bastırılmış duyguları belkide böyle gizli gizli açığa çıkarıyordur ve bence bu ilk yapışı değildir arkadaşın ilk kez görmüştür.arkadaşın mutlaka eşiyle konuşmalı ve gerekirse yardım alması için ikna etmelidir.

eşi görüntüde normal ama neden böle bişey yapmış olabilir
sapıklık biliyorum ama 2 yıldır tanıyorum hiç böyle bişey yapacağını ummazdım

arkadaşının sorması lazımdı ya ben olsam duramazdım yani sorardım illaki
böyle bi durum hiç yaşanmamış gibi devm edilemez ki

arkadaşının sorması lazımdı ya ben olsam duramazdım yani sorardım illaki
böyle bi durum hiç yaşanmamış gibi devm edilemez ki

bende dün niye sormadın niye konuşmadın dedim ama şok oldum diyo ne dicemi ne konuşcamı bilemedim diyo
sanırım bugün konuşur

yuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh :53::53::53::53::53::53::53::53::53: birşey olmamış gibi davranmak yerine eşini sıkıştırıp neden öyle yaptığını sorsun çünkü bu pek sağlıklı gelmedi bana hiiiççç normal değil bu yaaa allah esirgesin :52:

yenimi evliler yani adamin böyle bir egilimi varsa muhakkak birsey fark etmis olmasi lazim arkadasinin ya :53::53::53:

8 aylık evliler ama flört dönemleri uzun sürdü
kız şimdiye kadar hiç şüphelenmedi öyle bişey hissetmiş olsa çoktan bitirirdi enazından bana söylerdi
ya adamı görseniz herşeyi normal hiç o tarz bişey yapcak birine benzemiyor

eee bu adam şimdi erkeklerden mi hoşlanıyor,yani kendini kadın mı hissediyor
ama arkadaşımla cinsel hayatları normal hiç anormallik yokmuş

:53::53::53::53:
ya eşinin giydiği geceliği giyerek kendini tatmin ediyor olabilir miydi acaba:26::26::44:
ya nasıl sormadan durabildi hayret yaa:20:

neden giyme gereği duyduğunu keşke sorsaymış gülerek şakayla karışık ben olsam gülerek aşkım bana şaka mı yapıcaktın ondan mı giydin diye laf atardım bakalım nasıl gelcek diye bende şoktayım ama içten içe yerdim kendimi neden giydi acaba diye :53::53::53::53:

bazı erkekler kadın giysileri giymekten hoşlanıyor diye biliyorum.
ama bu adamın gay olduğu anlamına gelmez.
belkide adam sadece o elbiseleri giymekten hoşlanıyor.
garip ama böyle.

Back
X