şoklardayım nasıl bir erkek?

bastırılmış duyguları olan bi erkek
inanın küçük yaşta kadın olabilme imkanı verilse hayır demeyecek biri :106:

bide bi arkadaşım diye anlatılan olaylar genelde kendi dir insanların bilemiyorum

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Al canım incele bilmeden yorum yapmıycak başkaların hakkına saygızılık yapmıycak biriyim

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Al canım incele bilmeden yorum yapmıycak başkaların hakkına saygızılık yapmıycak biriyim[/QUOTE]

1sen arkadaşım gönderdi siteyi,şikayetçi oldum çoktan başka biri resmen yazımı kopyalıp almış,nikim bile aynı değil önce bir bana sorun sonra yargılayın,bilip bilmeden yorum yaptınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
bul o siteleri ve yazıyı kopyala ,bu siteden ayrılacam,benim bu siteden başka üyeliğim yok ve burdan başka hiçbiryerde paylaşım yapmadım,sen kişm oluyosunda yargılıyorsun bilip bilmeden..

Buldum bak istersen bekliyorum ben gördüğüm söylerim..
Ozaman arkadaşınızın haberi var ise onu yazsaydınız niye sinirleniyorsuuzki..
Başka sitede gördüm nie yalan söyleme gereği duyayımki???
Arkadaşının mahremi bana göre arkadaşım soruyo deseydin..
Neyse ben kanıtladım istersen üyeliğini iptal et ne istersen onu yap arkadaşım fikrimi söyledim konu hakkında..
Sen yada değil başka sitede var işte..

bul o siteleri ve yazıyı kopyala ,bu siteden ayrılacam,benim bu siteden başka üyeliğim yok ve burdan başka hiçbiryerde paylaşım yapmadım,sen kişm oluyosunda yargılıyorsun bilip bilmeden..

Bilipte yargılıyorum demekki buldum kopyaladım konu açtıysan hertürlü şeye cevap vermelisin bence niye sinirleniyorsun kendi fikrimi söyledim bana ters
Arkadaşımın özelini anlatmak..

1sen arkadaşım gönderdi siteyi,şikayetçi oldum çoktan başka biri resmen yazımı kopyalıp almış,nikim bile aynı değil önce bir bana sorun sonra yargılayın,bilip bilmeden yorum yaptınız..

Buraya yazdım canım güzel bir dille hayır ben yazmadım diyebilirdin celallenmenin ne anlamı varki.
Görmediğim şeyi neden yalandan gördüm yazıyım burda okudum yorum bile yapmadım ama orda görünce şahsen sinirlendim..
Sizin yazdığınızı düşündüm arkadaşınızın başına bu durum gelmişte sevinmişsiniz gibi bi izlenim oluşta
Ama ben değilim diyorsan bişey diyemem tabi.
Sarfettiğiniz sözlerede dikkat edin lütfen sen kimsin filan nedemek ???

Bilipte yargılıyorum demekki buldum kopyaladım konu açtıysan hertürlü şeye cevap vermelisin bence niye sinirleniyorsun kendi fikrimi söyledim bana ters
Arkadaşımın özelini anlatmak..

diğer siteye konuyu ben açmadım,başkası alıp kopyalamış,şikayetçide oldum sanırım kalkar konu o siteden,size kızdığım nokta bana sorma gereği bile duymadan arkadaşının konusunu boy boy afişe etmişsin başka sitelerde diye bilip bilmeden sorma gereği duymadan yargılaman..neyse bu konu daha fazla uzamasın lütfen cvp yazmayın bana..

Söz verdiğiniz gibi ayrılın öyleyse
Ben ıspatladım sizsiniz değilsiniz..
Hayırlı günler sizeeeeee..

Söz verdiğiniz gibi ayrılın öyleyse
Ben ıspatladım sizsiniz değilsiniz..
Hayırlı günler sizeeeeee..

ben benim yazdığımı ispatlasaydın ayrılacaktım ,sana mı soracağım ayrılıp ayrılmamayı,böyle yazıyı yazıp zan altında bırakıyorsun,baştan güzel bir dille arkadaşım bak yazını başka sitelerde de okuyorum sen misin desen anlıcam ama direk arakdaşı boy boy afişe etmişsin lafı çok ayıp..sanada hayırlı günlerrrrrrrrrr...

Back
X