şoklardayım nasıl bir erkek?

benimde aklıma bu geliyor ama neden kendi kendini tatmin etsin gül gibi eşi evde dururken
buda ayrı bir sapıklık değil mi?

işte eğer böleyse sapıklık denmez belki ama yaptığı eşine çok büyük saygısızlık olur düzenli cinsel hayatları varsa daha ne istiyor daha daha daha mııı doymaz mı insan yani bu denli bilmiyorum ki ne demir sapık denir mi ki madem canı istedi eşine söle afedersin ama belki beraber halledersin gizlice böyle bişii yapmak cok ama cok ayıp saygısızlık ws..:50::44:

konuyla alakalı bi yorum yapamayacam ancak arkadaşınızın özel bi durumunu burda bizlerle paylaşırken vicdan azabı yada o kişiye karşı suçuluk duygusu hisstmedinizmi. sizin birinci dereceden alaka eden bir konu değil. yaptığınız şeyi hiç etik bulmadım. o size sadece dertleşmek için açtı konuyu belki ama siz burda o kadar insnala paylaşıyorsunuz. tmam biz o kişileri tanımıyoruz ama siz tanıyorsunuz. eşşek kulkalı midas hikayesini bilirsiniz heralde.

Son düzenleme:
Bu tür özel durumlar belki sorulabilir ama genelde zaten hep konuşuruz yazmış, ben onun üzerine yazdım.

Evet normal olmayabilir ama üzerinde durulacak, kafa yoracak bir durum değil..
Eşi en yakınında, arkadaşından daha yakın; ona sormalı.

tabi hep konuşulması herşeyin anlatılması hiç doğru değil. bu tür kompleks konularda şoka girip önce arkadaşına içini döküp napcağını bilemediğinden fikir almış olabilir diye düşündüm.
yalnız üzerinde durulacak ve kafa yorulacak bir durum bence. çünkü hiç ama hiççç normal bir durum değil. Allah korusun sevgililerimizin eşlerimizin geceliğimizi giymiş klozetin üstünde otururken düşünmesi bile korkunç. bu konu açıklığa kavuşmalı çok önemli bi durum

abartmayın bayanlar konu sahıbı bı akıl ıstemıs bellı kı arkadasına yardımcı olmak ıstıyor hıcbırseyımızı anlatamayacaksak neden var bu forum

Ben görseydim; takımını da vereyim mi aşkım derdim :D Sabahlığını falan da verirdim ki üşümesin ahahhaha

Ya kızlar eşim çalıştığı yerde cok üşüyo ve içine kalın kilotlu corap giyiyo :D hem de ben zorla giydirdim ahahahha akşam bi gidiyorum adam giymiş benim çamaşırları :D al başına belayı :D

yoksam senin herifte mi öyle bişey :60: yaa arkadaşlar saçmalayınnn ya yoktur öyle bişey olsa neden evlensin ki detaya giremiyorum 3 yıldır hiç mi hissetmediniz neyse bence akşam konuşsun eşiyle öyle yorum yapalım :31:

Ben görseydim; takımını da vereyim mi aşkım derdim :D Sabahlığını falan da verirdim ki üşümesin ahahhaha

Ya kızlar eşim çalıştığı yerde cok üşüyo ve içine kalın kilotlu corap giyiyo :D hem de ben zorla giydirdim ahahahha akşam bi gidiyorum adam giymiş benim çamaşırları :D al başına belayı :D
canim iclikler oluyo onlardan al niye adama kilotlu corap giydiriyonki :1:
abartmayın bayanlar konu sahıbı bı akıl ıstemıs bellı kı arkadasına yardımcı olmak ıstıyor hıcbırseyımızı anlatamayacaksak neden var bu forum

katiliyorum canim sana sanki ismini adresinimi verdi akil danisiyor biz bukadar sasirdik o hem sasirmis hem üzülmüs arkadasina

Erkek olsam, (çünkü zaten erkeklerin binde biri konuşur ancak) benim eşim özel hayatımızla ilgili birşeyi bir arkadaşıyla paylaştığını duysam,
hele hele bunun internetten konuşulduğunu duysam ( her nekadarda isim verilmemişsede) onu asla asla affetmezdim..

Yukarıda da yazdım yine yazacağım, en yakınlar bile olsa bu tür konuların tek kelimesi bile paylaşılmamalı, konuşulmamalı..

Çok yanlış, etik değil, sonuçlarıda hiç hiç iyi olmuyor zaten..

hay ağzına sağlık, mahremiyet denilen bir şey var.
Ne kadar yakın olursa olsun karı koca arasında ki paylaşım yine karı koca arasında kalmalıdır.
Şahsen bir arkadaşım bana anlatmış olsa kocasını her gördüğümde kadının anlattıkları aklıma gelir.
Hiç hoş ve doğru bir davranış değil.

yoksam senin herifte mi öyle bişey :60: yaa arkadaşlar saçmalayınnn ya yoktur öyle bişey olsa neden evlensin ki detaya giremiyorum 3 yıldır hiç mi hissetmediniz neyse bence akşam konuşsun eşiyle öyle yorum yapalım :31:

anammm hemen evi terketmeliyim :1:

canim iclikler oluyo onlardan al niye adama kilotlu corap giydiriyonki :1:

Denk gelmedi alamadım bir türlü :1: Adamın cinsel tercihiyle oynıcam :D

teşekkür ederim anlayışın için,diğer yargılayan arkadaşlara cvp bile vermek istemiyorum
ailecek görüştüğüm ve kardeşim gibi sevdigim bir arkadaşımın düştüğü duruma üzüldüğüm ve dünden beri kafa patlatıp cvp veremediğim için size sordum,belki bir bilen olur belki bir akıl veren olurda bende arkadaşıma sölerim diye,niye vicdan azabı çekeyim ki,arkadaşıma da söylerim burda paylaştığımı saklamam ki
arkadaşımla yatak odamızın bütün konularını tabikide konuşmayız ,mahremiyeti bende bilirim,ama herkesin konuştuğu kadar konuşuluyor işte

kızlar çok samimi olduğum bir arkadaşım var 8 aylık evli,eşide çok dürüst iyi bir insana benziyor ailecek görüşüyoruz zaten
dün arkadaşım birşey anlattı ki ağzım açık kaldı
normalde azçok cinsel hayatlarımızı konuşurduk,onun eşi mesela saten gecelik meraklısıydı,eşinde saten gecelik görmeyi çok istiyordu buaraya kadar normal zevk meselesi
dün arkadaşım yemek hazırlarken eşi duş alcam diye banyoya girmiş,arkadaşımda o sırada salçanın kapağını açamamış eşinden yardım için banyonun önüne gitmiş su sesinin gelmediğini duyunca müsaittir diye kapıyı vurmadan açmış,birde bakmış ki eşi bunun geceliğini giymiş klozetin üstünde oturuyor,tabi birden irkilmiş hemen duşakabinin içine saklanmış
arkadaşım tabi şok,görmemezlikten geldim diyo
e bişey demedin mi sormadın mı diyorum soramadım diyo ben utandım diyo,eşide hiçbiey olmamış gibi sonra banyo yapıp çıkmış
cinsel hayatları normal,hatta renkli bile sayılır ama neden eşi böle bişey yapmış olabilir sapık mı acaba?
ayyyy kızı görseniz napıcam ben diyoda başka bişey demiyo

arkadaşında baya iriymiş sanırım, geceliği kocasına olduğuna göre
benim eşim bi kolunu bile sokamaz bnm geceliğimin içine

mahremiyetin birileriyle paylaşılmasına karşıyım evet ama bu normal bir durum değil ki çok afedersiniz biz böyle yaptık diye birşey anlatmıyor ki burda normal olmayan birşeyden bahsediyoruz ve bu arkadaş belli ki akıl almak istiyor ne yapılması gerektiğine dair.

anammm hemen evi terketmeliyim :1:

Denk gelmedi alamadım bir türlü :1: Adamın cinsel tercihiyle oynıcam :D

:60: bende evlendiğimde eşime içlik giydircem niye giymesinki kötü bi durum yok şuanda sevgilime evlenicem dediğim insna sürekli diyorum sıkı giyin diye ama dinlemiyor bence en iyisini yapıyorsun çünkü soğuk önce bacaklar ve ayaklardan alınıyor hastalığa teşfik ediyor.. neyse arkadaşın konusunu saptırmayalım.. :D :60:

Bence bi sorun yoktur sanmıyorum. İllaki vardır esprili bi açıklaması belki şaka yapıcaktır yanlış anlaşılmamak için saklanmıştır. Çünkü evlilikte aile içi şakalar çok olur bence kötü düşünülmemeli.. İlla bişeyden şüpeleniliyorsa bi aile terapistine gidilsin derim :31:

teşekkür ederim anlayışın için,diğer yargılayan arkadaşlara cvp bile vermek istemiyorum
ailecek görüştüğüm ve kardeşim gibi sevdigim bir arkadaşımın düştüğü duruma üzüldüğüm ve dünden beri kafa patlatıp cvp veremediğim için size sordum,belki bir bilen olur belki bir akıl veren olurda bende arkadaşıma sölerim diye,niye vicdan azabı çekeyim ki,arkadaşıma da söylerim burda paylaştığımı saklamam ki
arkadaşımla yatak odamızın bütün konularını tabikide konuşmayız ,mahremiyeti bende bilirim,ama herkesin konuştuğu kadar konuşuluyor işte

arkadasınız bence bu konuyu esıyle konussun yoksa kendı kendını yer durur hem konusmadan cozulecek bı durum degıl bu ...
belkı adam bırsey soyler gercı ne soylıcekse onu da bılmıyorum ya
aslında banyoya gırdıgınde onu oyle gecelıkle gordugunde gormemezlıkten gelmeyecektı belkı sakayla karısık bu ne hal fılan dıe soracaktı

belki adam şöle düşünmüştür bide ben giyeyim bana daha çok yakışır diye hayal etmiştir puhahaha

Back
X