Şoktayım, 10 yıllık evlilikten sonra kocam eşcinsel ........

Ayrıl ve kendini daha fazla yıpratma.
İnsan bazen kendiyle karşısındaki arasında seçim yapmak zorunda kalır ve seçeceğin kendin olmalısın.
Bu kadar yıpranmaya dengesizliğe gelgite gerek yok hayatta
Evli değilsin çocuğun yok.
Sevgi dediğin tükenir gider elinde çektiğin acılar ve yıpranmışlığın kalır bu arad inan o seni bırakıp gider.

canım eşcinsellik suç değil evet, ama senin o adamla evli kalmanda pek mümkün değil bence.. bunu yaşayıpta susan bir kaç kadın tanıyorum fakat insan kafasından geçenleri bile bile nasıl sevebilirki eşini... allah yardımcın olsun..

Bence boşanmalısınız. Hayatınız boyunca bu durumla baş edemessiniz. Yani maddi durumu kötü olur,iflas eder,bi hastalığı sakatlığı olur ölene kadar yanında olur insan. Ama bu durum biraz farklı ona olan sevginizi ve saygınızı tamamen yok edecek bir durum. Tamam bir yerde ona da yazık belki engel olamıyor ama 10 yıl evli kaldınız diye hayat boyu terapistlere mi gidecek bununla mı mücadele edeceksiniz. Bence hiç basit bir durum değil. İnsan hayata bir kez geliyor.Sizin de 1 tane hayatınız var.Bundan sonra sağlıklı bir evliliğiniz olur belki başka biriyle.Yepyeni bir hayatınız olur bilemessiniz. Size de günah bırakın ona da.

Canim Allah yardimcin olsun kotu bir durum gercekten ama insanoglu neler yasiyor iste...bence esine kizma sonucta bunun bir hastalik oldugunu dusun ve oyle davran...bu onun elinde olan bir duygu degil...hatta kendiside bu durumdan memnun degil belliki kendince cozumler ariyor ve bence Hipnoz cok iyi bir cozum...Hipnozla bir cok problem cozulmustur bunu gozardi etme derim

Arkana bile bakmadan kac o insandan sakin sevgi mevgi deme hepsini bitiriyor boyle insanlar :(hatta zamani geliyor nefret ediyorsun....senin durumun benden farkli evli degilsin cocugun yok onunde belki cok mutlu bir hayat secenegin olacak boyle biriyle hayatini bitirme degmez

ben kendi hayatima cocugumun hayatini tercih ettim sen niye devam edeceksin ki boyle biriyle????sevgi felan gecer sma onlarin actigi yaralar gecmiyor....bi daha meaaj yazmayacaktim bu konuya ama senin meaajini gorunce dayanamadim sen bari kurtar kendini...allah yardimcin olsun

ben kendi hayatima cocugumun hayatini tercih ettim sen niye devam edeceksin ki boyle biriyle????sevgi felan gecer sma onlarin actigi yaralar gecmiyor....bi daha meaaj yazmayacaktim bu konuya ama senin meaajini gorunce dayanamadim sen bari kurtar kendini...allah yardimcin olsun
Eşiniz eşcinsel mi gerçekten yoksa böyle bir şşüphe mi var sadece? İstediğini yapıyor derken eşcinselliğini yaşııyor ben paravanım mı demek istiyorsunuz?

Eğer böyleyse eşcinsel bir babayla, anneleriyle arasında sevgi olmayan bir adamla, üstelik de bu şekilde egoist ve yalancı biriyle yaşamaya mecbur bıraktığınız çocuklar için bu durum babasızlıktan daha mı iyi gerçekten?

allahım ne yazacağımı bile bilmiyorum ...tek bildiğim kafayı yemek üzere olduğum ve bunu kimseyle paylaşamam....ablama ve görümceme söyledim ...ablam ne var yani demezmi????onun ne hissettiği değil ne yaşadığı önemliymiş yani bir erkeğe bişey hissetmesi önemli değilmiş hem bir erkekle bişey yaşasa ne olurmuş çocuğumun babasıymış şşşşş...yıllardır yani ta biz evlenmeden problemleri vardı bana hep depresyon diyordu ...bende ne yapim başta insanlık hali depresyon yaşıyor destek olim dedim sonrasında çocuğumun babsı bu ilişki için onun için mücadele edim dedim ...diye diye 10 yıl geçti ben depresyonlar yaşadım ama her seferinde topladım kendimi çocuğum için...ama birkaç aydır hipnoz cd leri felan dinliyor sözde depresyondan çıkmak için ama kafayı iyice yedi ve bana ısrarla bir hipnozcuya gitmek istediğini söyledi ben izin vermedim delimisin o zaman bir psikiyatriste gidelim dedim bu cd ler senin kafanı iyice karıştırdı izin vermem dedim....ve bana doktorların yardımcı olamayacagını onun kafasındaki pisliğin çözümünün hipnozdan geçtiğini söyledi...ben homoseksüelim bunu beynimden sadece hipnoz siler dedi ben şok oldum ve saçmalama senin tek problemin şımarık kaprisli bencil bir çocuk olman dedim ....lisedeyken tanıdığım homoseksüel bir çocuk vardı hiçte senin gibi merhametsiz bencil agresif değildi dedim ve aldığım cevap beni birkez daha şok etti ''o çocuk seçimini yaşıyor ondan mutlu kendini olduğu gibi kabul etmiş bense yaşayamadığım için çatışmalar yaşıyorum dedi....benim tepkimi görünce yok öyle bişey sadece sen hipnoza izin veresin diye yaptım dedi...ama ben evden çıkardım onu yüzünü bile görmeye katlanamıyorum bana çektirdiği onca şeyi yuttum çocuğum için ama yenilir yutulur bişey değil....onu görünce midem kalkıyor...

Yazınızın sonunda "onu görünce midem kalkıyor" yazmışsınız.
Sebebi onun homoseksüel olması mı?
Biz insanlar neden bu kadar tahammülsüzüz?
Eşinizi hiç sevmemişsiniz siz, hiç.
Sevseydiniz bu konuda ona yardımcı olur, aynı yastığa başkoymanın hakkını verirdiniz.
Çözümü varsa bir uzmanla görüşür çözer, çözümü yoksa-çözüm oluyorsa onun bu durumuna saygı duyar ne istediğiniz sorardınız.
Evliliği sürdüremiyorsa ona daha fazla acı vermez bitirirdiniz.
Bana göre doğru olan budur, yanlış olansa bu üslubunuz ve homoseksüeliteyi mide bulandırıcı olarak görmenizdir.
Siz zaten bu adama hiç "eş" olamamışsınız ki..Bu yaklaşımınız bunun en büyük kanıtıdır.

Yazınızın sonunda "onu görünce midem kalkıyor" yazmışsınız.
Sebebi onun homoseksüel olması mı?
Biz insanlar neden bu kadar tahammülsüzüz?
Eşinizi hiç sevmemişsiniz siz, hiç.
Sevseydiniz bu konuda ona yardımcı olur, aynı yastığa başkoymanın hakkını verirdiniz.
Çözümü varsa bir uzmanla görüşür çözer, çözümü yoksa-çözüm oluyorsa onun bu durumuna saygı duyar ne istediğiniz sorardınız.
Evliliği sürdüremiyorsa ona daha fazla acı vermez bitirirdiniz.
Bana göre doğru olan budur, yanlış olansa bu üslubunuz ve homoseksüeliteyi mide bulandırıcı olarak görmenizdir.
Siz zaten bu adama hiç "eş" olamamışsınız ki..Bu yaklaşımınız bunun en büyük kanıtıdır.

çok ilginç buldum yazdığınızı nerdeyse konu sahibini suçlayacaksınız suçlamışsınızda zaten yerden yere vurmuşsunuz hangi aynı yastıkdan bahsediyorsunuz siz konu sahibinin eşi bu eğiliminin farkında değilmişmiki evlenene kadarda bu kadının başını yakmış o çok savunduğunuz insan bir kadının hayatını karartacağına gidip adam gibi cinsel tercihinin arkasında durup öyle yaşasaymış başka insanları kandırmasaymış.Oldu hem normal bir erkekmiş gibi davransın evlensin çocuk yaptırsın sonrada siz kadını suçlayın

Back
X