şoktayım :) :( çatı muayenesi

ayla1988

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
47
2
16
Ankara
merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim dr çatıdan muayene etti, Elim bebeğin kafasına değdi ama açılma yok dedi.hazırda bekliyo öyle :) nezaman açılmam olur yada sancım ,suyum vs gelir.Dr kendi bile şaşırdı nasıl açılmam olmaz yada hiç bişey hissetmem

merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim dr çatıdan muayene etti, Elim bebeğin kafasına değdi ama açılma yok dedi.hazırda bekliyo öyle :) nezaman açılmam olur yada sancım ,suyum vs gelir.Dr kendi bile şaşırdı nasıl açılmam olmaz yada hiç bişey hissetmem

herkese çatı muayenesi yapılıyo mu... bide nasıl yapılıyo.. canın yanıyo mu...

herkese çatı muayenesi yapılıyo mu... bide nasıl yapılıyo.. canın yanıyo mu...

Benim bu 3.çatı muayenem :) alttan parmakla bakıyodu bu defa bebeğin kafası gelince iyice elini dolandırdı içinde :)) hiç acıtmadı diyemem ama korkulacak birşeyde yok. çok az acıttı oda normal herkesin ağrı eşiği farklı abartanları dinleyipte kendini kasma acı olsaydı normal doğumda kaç defa bakıyolar kimse dayanamazdı onu düşün ...

ayrıca yapılması gerekir ona göre bebeğin pozisyonunu vs görcek çatın darmı doğum yapabilirmisin açılmayı ordanda kontrol etcek 38.haftadan başlıyolar kontrol benim sancım yok suyum vs hiçbişeyim gelmedi bebeğin kafasının iyice yerleştiğini eline geldiğini ordan gördü seni doğuma alcam açılman olur olmaz bebek hazırda dedi :)

ayrıca yapılması gerekir ona göre bebeğin pozisyonunu vs görcek çatın darmı doğum yapabilirmisin açılmayı ordanda kontrol etcek 38.haftadan başlıyolar kontrol benim sancım yok suyum vs hiçbişeyim gelmedi bebeğin kafasının iyice yerleştiğini eline geldiğini ordan gördü seni doğuma alcam açılman olur olmaz bebek hazırda dedi :)

bana hiç çatı muayenesi yapmadı bu çarşamba son muayeneme gidicemm ... acaba o zaman mı yapıcak.. zaten çok heyecanlıyım.. herkes farklı farklı şeyler söylüyo.. kendimi rahatlatmaya çalışıyorumm...:):):)

bana hiç çatı muayenesi yapmadı bu çarşamba son muayeneme gidicemm ... acaba o zaman mı yapıcak.. zaten çok heyecanlıyım.. herkes farklı farklı şeyler söylüyo.. kendimi rahatlatmaya çalışıyorumm...:):)

şimdiden geçmiş olsun ,dediğim gibi korkma rahat ol zor olsaydı kimse doğuramazdı diye düşün herzaman... inş sağlıklı şekilde bebeğine kavuşursun bende çok heyecanlıyım senin gibi, son günlerim bekleyemiyorum :)

bana hiç çatı muayenesi yapmadı bu çarşamba son muayeneme gidicemm ... acaba o zaman mı yapıcak.. zaten çok heyecanlıyım.. herkes farklı farklı şeyler söylüyo.. kendimi rahatlatmaya çalışıyorumm...:):)

şimdiden geçmiş olsun ,dediğim gibi korkma rahat ol zor olsaydı kimse doğuramazdı diye düşün herzaman... inş sağlıklı şekilde bebeğine kavuşursun bende çok heyecanlıyım senin gibi, son günlerim bekleyemiyorum :)

zaten son günler geçmek bilmiyo.. az bi ağrım olsa acaba şimdi mi diyorum.. inş sende sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın hepimiz alırız inş.. :)

canım çatında açılma olmadan bebeğin kafası nasıl dr un eline değmiş olabilirki
ebeler doğum esnasında o kadar açılmaya rağmen bakarlarken bile kafası değmiyor ellerine
hiç açılma yokmuymuş sende.

canım çatında açılma olmadan bebeğin kafası nasıl dr un eline değmiş olabilirki
ebeler doğum esnasında o kadar açılmaya rağmen bakarlarken bile kafası değmiyor ellerine
hiç açılma yokmuymuş sende.

canım bunu senden duymadım dr abartıyodur diyenler oldu ama muayene ederken dr bile şaşırdı, hatta okadar elini girdirmedi bile ilkmiyim ne bayrama kalmaz dedi açılman olsa çekcem alcam dedi ama nasıl bişey anlamadım regl sancısı gibi çekiyorum sürekli bebek bacaklarımın arasından düşecek gibi :) ama doğmuyo yarın tekrar gitcem yine yazarım sonucu

canım bunu senden duymadım dr abartıyodur diyenler oldu ama muayene ederken dr bile şaşırdı, hatta okadar elini girdirmedi bile ilkmiyim ne bayrama kalmaz dedi açılman olsa çekcem alcam dedi ama nasıl bişey anlamadım regl sancısı gibi çekiyorum sürekli bebek bacaklarımın arasından düşecek gibi :) ama doğmuyo yarın tekrar gitcem yine yazarım sonucu

hayırlısı olsun tatlım böyle bir şey olacağınıda öğrenmiş olduk hem.
benimde kasıklarımdan bacak içlerime inen bi sancım var ya özelliklede gece yatarken geberiyorum hem iç bacak sancısı hemde adet sancısı gibi sancı karıştımı çekilmez oluyor belden giriyor sancım 36 haftalık gebeyim daha doktorum 38 haftalıkken alttan muayene edicem dedi bence açılma var bi kaç cm bana öyle geliyor çünkü yalancı sancılarım bazen hiç yalancı olmuyor canımı acıttımı acıtıyor sende demi böyle sorunlar var.

hayırlısı olsun tatlım böyle bir şey olacağınıda öğrenmiş olduk hem.
benimde kasıklarımdan bacak içlerime inen bi sancım var ya özelliklede gece yatarken geberiyorum hem iç bacak sancısı hemde adet sancısı gibi sancı karıştımı çekilmez oluyor belden giriyor sancım 36 haftalık gebeyim daha doktorum 38 haftalıkken alttan muayene edicem dedi bence açılma var bi kaç cm bana öyle geliyor çünkü yalancı sancılarım bazen hiç yalancı olmuyor canımı acıttımı acıtıyor sende demi böyle sorunlar var.

dr dan yeni geldim 1cm acıklık varmış suni sancı veriyim bebeği akşam kucağına al dedi kabul etmedim.Eve geldim bekliyorum aynı regl sancısı gibi bi sancı şimdi bacaklarıma vuruyo akıntımda fazlalaştı anlattıklarını şuan yaşıyorum :( yürüyüş yap açılman ve doğum kolay olur dedi .Ama belli olmaz bünyeye göre değişiyomuş belki akşama gitcem belkide daha sonrasına hayırlısı artık geçmiş olsun hepimize

bence yürüyüş yapıp kendi sancılarının gelmesini bekle mutlaka sancıların giderek artacaktır
allah hayırla sağlıkla bi avazda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Back
X