hymarry canım inanamıyorum ya. seni uzun zamandır takip ediyordum. doktorlarımız aynı olduğu için daha çok ilgimi çekiyordu..
nasıl şimdi erkekler kız oldu yani kesin değilse söyleme dimi. yani vadiyle ovayı ayıramayan doktorlara nasıl güvenebileceğiz. sen ense kalınlığını nerde ölçtürmüştün serdar beyin önerdiği bi doktorda mı?
hymarry merhaba canım benim üçüzlerim için doktorum üçüde kız büyük ihtimal dedi sonra ikisi erkek biri kız dedi bende şaşırdım çok erken haftalarda söylüyorlar sonrada yok değilmiş diyorlar ben ozaman kıyafet falan almamıştım ama tuhaf olmuştum genede insan kendini alıştırıyor dediğin gibi her gittiğimde soruyorum şimdi cinsiyetlerini neyse sağlıkla gelsinlerde
Canım benim teşekür ederim.Benim sıkıntım Serdar Beyle olmadı,diğer doktor da onun tavsiye ettiği bir doktordu,uzmandı.O zaman bizimle gerçekten çok ilgilenmişti.Ama of ya nasıl oldu anlamadım işte.Sen de Serdar Bey de mi tedavi görüyorsun?Tedavide ne durumdasın?
ay cnm ya nasıl şok olmusunuzdur şimdi ama olabiliyor işte bizim ocak annelerinde ilk başta erkek söylenip sonra kız oldugunu öğrenenler oldu ama senin ikisinde de yanılması entrasan olmuş üstelikte prof. yanılan. neyse olan alısverıslerıne olmus umarım ortak kullanılabılecek seylerınde vardır arasında. sağlıkla al bebeklerine kucağına önemli olan bu.
ama zaten çok erken gebeliktesin ki kesin belli olmadan o kadar alışveriş yapmışsın...
Aynı şeyi ben yaşadım canım 4.ayda erkek gibi dedi drum 5 ve 6. aydada öyle görünüyor dedi 6.ayın sonlarına doğru kesinlikle kız dedi ama erkek demiştiniz diyeee şoook oldumm :1shok: Ben o kadar alışveriş yapmamıştımmm
Seni anlıyorum insan afallıyo çünkü kendini o psikolojiye alıştırıyorsun...Varsın kız olsun sapasağlam sağlıklı hayırlı birer evlat olsunlarda..Allahıma binlerce şükürler olsunkiii bana kızımı vermişşş boncuğum benim iyiki sen olmuşsun diyorum şimdi... doğana kadarda inanmamıştım sadece eli yüzü düzgün sağlıklı bir bebek diliyodum...Hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?