şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum

missingequation

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
420
2
316
Antalya
arkadaşlar biraz önce eşimin kıyafetlerini dolaba kaldırayım derken ceketinin astarının kesilmiş olduğunu gördüm....hemen içine baktım hiçbirşey yoktu...iç cebinin altından kesilmiş...yani anlayamadım...eşime sordum bundan haberin var mı diye...o da şaşırdı...yirmi dakika kadar dışarı çıkmıştım odamda kaldı ceketim dedi...hatta cebindeki flashdiskini alıp çıkmış kesi filan yokmuş...bir insan bir insanın kıyafetini neden keser yaa:1shok: işyerinde olan kişileri düşündük ...hiçkimseyle ilgili böyle bir kanaata varamadık...uzun süredir orada çalışıyor vee bir kamu kurumu...herkesi ailesine kadar tanırız...gelip gitmesekte evlerimize...neden böyle birşey yaparlar sizin de hiç başınıza böyle durum geldi mi...ne yapmamız lazım .....:1no2:

ilginç.. belki huzursuz etmk için yapılmıştır. yada eşiniz farketmeden bir yere taktırmış olamaz mı?
cebindeikler düşecek gibi bir kesik mi? yada içine birşey yerleştirilmiş olabilir mi? çok önemli bir pozisyonda ise kamera ses kayt şeyi gibi bişiyler.
ne biliym film seneryosu gibi aklıma tuhaf şeyler geliyor

peki sizin aklınızdan neler geçiyor?

geçmiş olsun. insanlar çeşit çeşit işte, akıl almaz. benim başıma böyle bir şey gelmedi ama ben okula gelmeden önce benzer bir olayı öğretmen arkadaşım yaşamış. diğer meslektaşlarımızı kızcağıza gıcık olmuşlar ve bembeyaz montunun astarına mavi kalemle kocaman çarpı işareti koymuşlar. kızın tek suçu soğuk bir yapıya sahip olması. aynı kişiler geçen sene de bizim (köyde ikamet etmeyen bayan hocaların) kullandığımız tüpü açıp gazı bitirmeye çalışıyorlardı. çünkü biz o tüpü kullanarak öğle araları yemek yapıyorduk, tüp olmayınca aç kalacaktık (köy öğretmeni olmanın incelikleri işte, kendi yemeğini kendin yap :) . sadistlik işte. bu insanlar da iyi insanlar. şahsen ben bi kötülüklerini görmedim, aksine bana ilk geldiğim günden itibaren kızlarıymışım gibi davrandılar. ama gelin görün ki bir anlık hisle hareket edebiliyor insanlar. maalesef yapılabilecek bir şey yok bence...

çok ilginç cebinde para vs. birşeyler varmıydı bari bizaman dikkat edin varsa birşeyler zaten yakında kokusu çıkar hadi hayırlısı :hulya:

eşinizi çekemeyen biri vardır bence o yapmıştır yani belki ceketi güzel bişi ii bi markamı kıskanan ve alamayan biri olabilir ya da eşinize büyü falan mı yapmaya kalkıolar ki allah korusun insan oğlundan herşey beklenir valla herkesten herşeyi bekleyeceksin bu devirde.. sende ii bi sor bakalım eşine biraz kurnaz olup düşünsün takip etsin insanları çevresindeki.. bence yani.. bazen biraz art niyetli olmak gerekio bazı şeylerin ya ada bazı insanların iç yüzünü anlamak için...

canım aynısı bizimde başımıza geldi

eşim işten gelidi kabanını çıkarıp asıcakttı ben farkettim

buneee diye gözlerim açıldı

aynı bıcak atılmış bibi hemde az degil bayaaa büyüktü

bi türlü çıkaryol bulamadık

astar hatası olabilecegini düşündük

Cok ilginc ama daha önce böyle birsey, tanidigim birininde basina gelmisti.
Kare seklinde kesilmisti onunki.

Neden şok oldunuz neyden şüpheleniyosunuz ki?
Ben direk bi yere taktırmıştır diye düşündüm. Birisi kesip içine bişey koysa zaten bulurdunuz değil mi? :sinifsinif:

geldmedi ama başka şey geldi kızımın çantasından yeni aldığımız kaliteli spor yaptığı eşofman geçen hafta okulda çalında oda da iken artık bende bilmiyorum büğümü yapılacak biririn parasımı yok bunu alacak kadar bende şaşırdım açıkca:çok üzgünüm:CADIARZU

geldmedi ama başka şey geldi kızımın çantasından yeni aldığımız kaliteli spor yaptığı eşofman geçen hafta okulda çalında oda da iken artık bende bilmiyorum büğümü yapılacak biririn parasımı yok bunu alacak kadar bende şaşırdım açıkca:çok üzgünüm:CADIARZU

ema sen cıddımısın büyü yapılacak dıye endıselenmede....:1shok:

acıkcası arkadasım esıne zıt gıden bırı yapmış olabılır..hemen aklınıza kotu seyler getırmeyın...benım eskı ısyerımde..ogle paydosunda alışverişe gitmiştim..aldıgım kıyafetlerı o gun işyerınde unutmustum..ertesı gunde işe gıdememiştim..daha sonra gıttıgım ve gordugum manzara karsısında ınanın..ısyerındekı butun herkezden nefret etmıstım.butun aldıgım kıyafetlere makas atılmıstı.o gun işyerını ayaga kaldırdım..agzıma gelenı saydım .bunuda hıc unutmam unıv..yıllarımda..badılerımı şampuanımla yıkardım..neyse ogunde badılerı yıkadım..astım kurdugunda gordugum manzara benı cok sasırtmıstı..badılerın her yerı camasır suyu olmustu..artık bılmıyorum sonradan mı ılaveydı yoksa..sampuanın içindemi vardı..yanı ınsanlar zaman zaman egolarını tatmın etmek için bu tür salakça davranıslarda bulunabılıyorlar..aciz insanlar anlıyacagın

Back
X