şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum

:roflol:ben ilk önce eşiniz orda acabaa ordaa bir kız resmi saklıyor sandımm yaa

aynen bende konunun devamını okumadan başını okurken çapkınlıkla ilgili bişi çıkıcak sandım neyse diilmiş
konunun devamını okuyunca aklıma ilk muska büyü vs böle bişi koydukları geldi akannehir

acıkcası arkadasım esıne zıt gıden bırı yapmış olabılır..hemen aklınıza kotu seyler getırmeyın...benım eskı ısyerımde..ogle paydosunda alışverişe gitmiştim..aldıgım kıyafetlerı o gun işyerınde unutmustum..ertesı gunde işe gıdememiştim..daha sonra gıttıgım ve gordugum manzara karsısında ınanın..ısyerındekı butun herkezden nefret etmıstım.butun aldıgım kıyafetlere makas atılmıstı.o gun işyerını ayaga kaldırdım..agzıma gelenı saydım .bunuda hıc unutmam unıv..yıllarımda..badılerımı şampuanımla yıkardım..neyse ogunde badılerı yıkadım..astım kurdugunda gordugum manzara benı cok sasırtmıstı..badılerın her yerı camasır suyu olmustu..artık bılmıyorum sonradan mı ılaveydı yoksa..sampuanın içindemi vardı..yanı ınsanlar zaman zaman egolarını tatmın etmek için bu tür salakça davranıslarda bulunabılıyorlar..aciz insanlar anlıyacagın

Aaaa :1shok: Ne hasta insanlar var ya yakalayinca dagitmak lazim agzini burnunu Çok üzgünüm çoook Gerci boyle tipler kolay kolay belli etmez kendini.

arkadaşlar yorum ve fikirleriniz için teşekkürler...bende artık çekemeyen birinin yada kıskanan birinin yaptığını düşünmeye başladım....çünkü bi tarafa takılmış bir astar görüntüsü yok....düzgün bir kesi...10 cm kadar ...:olmaz:
sonuçta bende eşimde işimizde gücümüzde insanlarız..alıp veremediğimiz yok kimseyle bizim de kafamıza takılan bu zaten...çok ahım şahım bir cekette değil...normal kaşe bir ceket..:çok üzgünüm:

dikkat edin cnm çekemeyen insanlar cok yani ben okurken aynı zamandada calısıyordum bi organizasyon sirketinde personel ilişkilerinde görevli olarak o zaman yurtta kalıodum odada bi kız vardı benim terliğimi koparmıstı ordan biliorum onun vukuatlı oldugunu birgun işe gidecem beyaz gömlek giymemiz mecburdu ve temiz olan 2 gömleğim vardı okuldan geldim zaten gec kalmısım hemen ütüledim gömleğimi yatağıma koydum lavaboya gittim geldimki gömlek yerde üzerine basılmıs camurlu ayakkabıyla o an nasıl sinirim tepeme fırladı gözüm hiç kimseyi görmedi yıktım ortalığı
eşini çekemeyen biri olabilir öyle manyaklar var egosunu tatmin edio

Eşimin dedesinin cüzdanını bu şekilde çalmışlardı, belki eşinizin cebinde cüzdan olduğunu düşünen bir yankesicinin işidir.

Yankesiciler çanta ve cepleri kesme yöntemiyle boşaltmaya çalışıyor içine el atmaktan daha kolaymış kesip cüzdanı çıkarmak
Bence de böyle bişey olabilir

valla daha önceden bişey olabilirmi acaba ???
belki başka bi yerde başkaları kesmiştir dün farkettiniz??
birilerinin kötü niyeti olabilir diycem ama kimse ile sorununuz yoksa niye yapsınlar?
Allah kötülüklerden uzak tutsun herkesi..

Back
X