Şoktayım teste bakar mısınız

Mrsbicak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
79
36
38
33
Arkadaşlar testime bakar mısınız bat 4 gün var daha ben mi yanlış görüyorum? Ovulasyon testini de yaptım orda da çıkıyordur diye ama şoktayım lütfen yorumlayın canlar

Eklentiler

• 1479478527992.webp
    13 KB · Görüntüleme: 380
  • 1479478669161.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 367
Arkadaşlar testime bakar mısınız bat 4 gün var daha ben mi yanlış görüyorum? Ovulasyon testini de yaptım orda da çıkıyordur diye ama şoktayım lütfen yorumlayın canlar
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım bence hamilesin ama yarın sabah yada sonraki gün ilk idrarınla tekrarlarsan daha net sonuç alırsın bide ovulasyon testinde iki çizginin se koyuluğunun eşit olması gerekiyor diye biliyorum eğer gebelik varsa

Arkadaşlar sabahtan bu yana hayal gördüğümü sanıyorum inanması ne kadar zor gerçekten böyle bir şey varsa dünyanın en mutlu insanı olurum çooook teşekkür ederim cevaplarınız için daha 4 gün var diye belki bu kadar çıkmış olabilir diye düşünüyorum eğer gerçekten hamileysem

Hamilesinn canim INŞALLAH kandada çıkar yarin hemen kan verr canım bizide haberdar et hayirli ugurlu olsun

Nasıl mutlu oldum arkadaşım...
İnşallah bebiş vardır sen mutluluğu hak ediyosunnnn

hayırlı olsun canım inşallah kucağına almakta nasip olur..
ovulayon testine baktım kzılar hangı marka alıyım bnde alıyım

hadi gözün aydın hayırlı olsun
Ben sana demedimmi tut tuvaletini kalkma hemen diye

hayırlı olsun canım inşallah kucağına almakta nasip olur..
ovulayon testine baktım kzılar hangı marka alıyım bnde alıyım
Markası farketmez cnm bnde innovita aldım netten bşlicm reglden sonra denemeye

benm reglim bgun btıo yarın başlasam olurmu ayy heycan yaptım sımdı

nasıl yapcam kızlar siz nasıl başladınız banada yardımcı olunda bende yarın alıp başlayım
Eczaneden alma netten sipariş et 2 güne gelir sonra başlarsın hergün idrar damlatip en koyu olduğu gün beraber olacaksiniz ve ve sonrasi 3 gün

Bu Canlar çok çok teşekkür ederim sizlere mesajlarınız için.. ben hala inanamıyorum sanırım doktora gidip kan verene kadar da inanamiycam umarım isteyen herkesin olur
Ovulasyon markasının adı safe easy. Gunnes1927 canım arkadaşım benim senin de yakında güzel haberlerini duyarız inşallah ikimizde kesin bu ay hamileyizdir kınaya gitmiştik bi güzel oynadım yarın da düğün var

Kan vermeye henüz gitme elinde hcg testin varsa hergün yap biraz koyulaşsın öyle git belliki daha çok yeni değerin cok düşük çıkar.. bu arada kınada döktürdüm dedin ama bari düğünde otur hoplayıp zıplamaki bebişin tutunsun rahime iyice.. riskli bu günlerde çok hoplayıp zıplaman.. abla sözü dinleeeee emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…