• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoktayım

yasemin eğer gerçekten vageçseydin face sine girip bakmazdın bırak artık yaa ilgilenme bile ne hali varsa görsünn bulunmaz hint kumaşı değil ya bu adam :47:

hayır canım benım degıl tabıkıde işte ne bılıyım faceden arama yerınden bır bakıyordum oylesıne yanı meraktı sadece ne geldıyse meraktan geldı sabahın körunde basıma aklım karıstı :37:

sanırım hepimizi idare ettı ewet ayrıldım bende anlamadım ya :52:

belki o kızdan ayrılınca yedekte bir tane daha vardır...:28::28:

canım bırak artık bu çocuğu...!:99::99::99::99:

7 ay olmuş........:122::122::122:

o çocuğu hayatının merkezi olmaktan çıkar.böyle giderse çok acı çekersin!:111::111::111::111:

bugünden itibaren o çocuğu çıkar hayatından.:68:

facesine de girme!:128::128:

hayır canım benım degıl tabıkıde işte ne bılıyım faceden arama yerınden bır bakıyordum oylesıne yanı meraktı sadece ne geldıyse meraktan geldı sabahın körunde basıma aklım karıstı :37:

ya aklın niye karışıyor?:52::52::52::52::35::35::35::35::27::27::27::84::84::84::84::84::84:

çıldıracam ya!

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

çocuk seni bırakıp başkasını bulmuş.artık daha neyin hesabını yapıyorsun?:95::95:

canım bırak.gidene güle güle demesini bil.:20::20::20::20:

bencede artık boşu boşuna kafamı yoruyorum kızlar bır sey daha sorcam sıze ben 10 gundur falan netten tanıstıgım bırıyle konusuyorum konusmları falan cok mantıklı resmınıde gordum kendıde hoş telefonda falanda baya mantıklı konusuyor gecen hafta sonu bulusucaktık kar vardı ve cok soguktu bu hafta sonuna erteledık sızce napmalıyım nasıl davranmalıyım

belki o kızdan ayrılınca yedekte bir tane daha vardır...:28::28:

canım bırak artık bu çocuğu...!:99::99::99::99:

7 ay olmuş........:122::122::122:

o çocuğu hayatının merkezi olmaktan çıkar.böyle giderse çok acı çekersin!:111::111::111::111:

bugünden itibaren o çocuğu çıkar hayatından.:68:

facesine de girme!:128::128:

Tabi bu yaseminde bizi çok dinliyor ya sanki . Bence fikir beyan etmeyelim boşuna

bencede artık boşu boşuna kafamı yoruyorum kızlar bır sey daha sorcam sıze ben 10 gundur falan netten tanıstıgım bırıyle konusuyorum konusmları falan cok mantıklı resmınıde gordum kendıde hoş telefonda falanda baya mantıklı konusuyor gecen hafta sonu bulusucaktık kar vardı ve cok soguktu bu hafta sonuna erteledık sızce napmalıyım nasıl davranmalıyım

Ayy lütfen..
Biraz mola versen erkeklerle ilgilenmesen,hayatına işine gücüne okuluna baksan..
ne ile ilgileniyorsan artık ..?
Açtığın bütün konular erkeklerle ilgili,ayrıldık barıştık biriyle tanıştık vs vs..
Kafanı rahatlat biraz.

Ayy lütfen..
Biraz mola versen erkeklerle ilgilenmesen,hayatına işine gücüne okuluna baksan..
ne ile ilgileniyorsan artık ..?
Açtığın bütün konular erkeklerle ilgili,ayrıldık barıştık biriyle tanıştık vs vs..
Kafanı rahatlat biraz.

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :26:

beni öldürecen yasemin..................................

kız sen bizle dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten böyle misin?:44::44::44::44::44::44::44:

beni öldürecen yasemin..................................

kız sen bizle dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten böyle misin?:44::44::44::44::44::44::44:

ya nıye naptım ben sımdı benım ilişkim bıttı ona karsı ne sevgım ne saygım kaldı onun ılıskıye baslamasını normal karsılıyosunuz ben bırınden hoslanabılır mıyım acaba nasıl davranıyım dıyınce sen boylemısın dıyosunuz ne yaptım sımdı ben gercekten anlamadım :44:

ya nıye naptım ben sımdı benım ilişkim bıttı ona karsı ne sevgım ne saygım kaldı onun ılıskıye baslamasını normal karsılıyosunuz ben bırınden hoslanabılır mıyım acaba nasıl davranıyım dıyınce sen boylemısın dıyosunuz ne yaptım sımdı ben gercekten anlamadım :44:

hayatına başkasının girmsi normal.
ama sen bu çocuk üstünde o kadar çok durdun ki!
eski konunuda çok iyi biliyorum!
sevgimde saygım da yok diyorsun hala onun başkasıyla olmasına tahammül edemiyorsun!
bi de ŞOKTAYIM diyorsun!

hatta üstüne facesine bakıyorsun.

bence sen erkeklerden bir süre uzak dur.bu da sana aynı şeyi yaparsa sen kaldıramazsın.
erkekler hayatımızda biz istediğimiz zaman olmalı.
birilerini unutmak ya da kıskandırmak için değil.kendi istediğimiz için olmalı.

bence biraz toparla kendini.dünya da erkek kıtlığı mı?

hayatına başkasının girmsi normal.
ama sen bu çocuk üstünde o kadar çok durdun ki!
eski konunuda çok iyi biliyorum!
sevgimde saygım da yok diyorsun hala onun başkasıyla olmasına tahammül edemiyorsun!
bi de ŞOKTAYIM diyorsun!

hatta üstüne facesine bakıyorsun.

bence sen erkeklerden bir süre uzak dur.bu da sana aynı şeyi yaparsa sen kaldıramazsın.
erkekler hayatımızda biz istediğimiz zaman olmalı.
birilerini unutmak ya da kıskandırmak için değil.kendi istediğimiz için olmalı.

bence biraz toparla kendini.dünya da erkek kıtlığı mı?

iyide ben bu cocukla gercekten tanısmak istedegım için istıyorum

yasemincim senin sonunu hiç parlak görmüyorum
ben iki yıllık ilişkimi aldatma sonucu beş dakika bitirdim
hala arayıp yalvarıyor ama bir an bile dönmeyi düşünmüyorum
yedi ay olmuş ayrılalı zaten sana haticeyle beraber diyip duruyordu
ne diye daha adamın face bakıyorsun engellesene
ayrıca netten birileriyle tanışıyorsun olabilir bu çok normal
ama senin psikolojin normal değil

Sırf memleketlin diye "iyi" biri değil mi bu netteki.. Ya kadın satıyorsa..?
Ya uyuşturucu kullanıyorsa,ya hırsızsa,ya tecavüzcüyse..? Hıı..?
Ama memleketindi pardon..!!
Bari herkesin içinde bir yerde buluş,alışveriş merkezinde falan ..

Bu tip insanlar evlenince de hemen sıkılıyorlar.Evlilik bu kadar hareketli hayattan sonra monoton geliyor.
Evlilikte çözüm değil yani..

yasemincim senin sonunu hiç parlak görmüyorum
ben iki yıllık ilişkimi aldatma sonucu beş dakika bitirdim
hala arayıp yalvarıyor ama bir an bile dönmeyi düşünmüyorum
yedi ay olmuş ayrılalı zaten sana haticeyle beraber diyip duruyordu
ne diye daha adamın face bakıyorsun engellesene
ayrıca netten birileriyle tanışıyorsun olabilir bu çok normal
ama senin psikolojin normal değil

ya zaten arkadasım falan degıl sıldım ben onu sadece bır an baktım öyle boswerın gıtsın şaşırdım sadece bıraz tarıhe o da yoksa ıstedıgını yapsın kımın umrunda

yasemin bence sen bir psikoloğa git sonun hiç iyi değil senin resmen takıntı yapmışsın hem istemiyorsun hemde kendi kendini yiyorsun :24::24:

Back
X