Sırf memleketlin diye "iyi" biri değil mi bu netteki.. Ya kadın satıyorsa..?
Ya uyuşturucu kullanıyorsa,ya hırsızsa,ya tecavüzcüyse..? Hıı..?
Ama memleketindi pardon..!!
Bari herkesin içinde bir yerde buluş,alışveriş merkezinde falan ..
Bu tip insanlar evlenince de hemen sıkılıyorlar.Evlilik bu kadar hareketli hayattan sonra monoton geliyor.
Evlilikte çözüm değil yani..
hyr memleketlım dıye degıl bak neden ıyı bana gore sıralıyım :))
1 hayatına cok fazla kız olmamıs okuldu askerlıktı işti falan derken 2 kişi olmuş hayatında
2 yasadıklarımdan sonra kı en onemlı sebep şimdilik bu benım için annesının olmaması ve dıgerı gıbı ablam aılem ne derse mantıgında degıl benım ıstedıgım onemlı ben senede bır ya da ıkı kere goruyorum onları tabıkı eşimin onlarla ıyı olması benı mutlu eder ama anlasamazlarsa pekte sorun etmem demesı
3 dıgerı ben bır bardak su bıle getıremem hıc bır ıs yapamam demesıne ragmen bunun hayat müşterektır yapmam etmem degıl yaparım eşimde calısıyosa sonuna kadar ewdede destekcı olmaya calısırım sonucta bekarken yapan adam ewlıykende yapmalı bence demesı
4 hayata bakış acısının bana anlattıgı kadarıyla çok güzel olması neden ınsanların arasında kötuluk olur kı anlamıyorum cok sacma iyiliğin sınırı yoktu kötülük bır gun bı yerde bıter ıyı olmak her ınsana nasip olmaz demesı
5 on gundur konusmamıza ragemn hıc bır saygısızlıgını ya da kötü lafını duymamıs olmam
6 memlektlım olması