• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoktayım

Sırf memleketlin diye "iyi" biri değil mi bu netteki.. Ya kadın satıyorsa..?
Ya uyuşturucu kullanıyorsa,ya hırsızsa,ya tecavüzcüyse..? Hıı..?
Ama memleketindi pardon..!!
Bari herkesin içinde bir yerde buluş,alışveriş merkezinde falan ..

Bu tip insanlar evlenince de hemen sıkılıyorlar.Evlilik bu kadar hareketli hayattan sonra monoton geliyor.
Evlilikte çözüm değil yani..

hyr memleketlım dıye degıl bak neden ıyı bana gore sıralıyım :))

1 hayatına cok fazla kız olmamıs okuldu askerlıktı işti falan derken 2 kişi olmuş hayatında

2 yasadıklarımdan sonra kı en onemlı sebep şimdilik bu benım için annesının olmaması ve dıgerı gıbı ablam aılem ne derse mantıgında degıl benım ıstedıgım onemlı ben senede bır ya da ıkı kere goruyorum onları tabıkı eşimin onlarla ıyı olması benı mutlu eder ama anlasamazlarsa pekte sorun etmem demesı

3 dıgerı ben bır bardak su bıle getıremem hıc bır ıs yapamam demesıne ragmen bunun hayat müşterektır yapmam etmem degıl yaparım eşimde calısıyosa sonuna kadar ewdede destekcı olmaya calısırım sonucta bekarken yapan adam ewlıykende yapmalı bence demesı

4 hayata bakış acısının bana anlattıgı kadarıyla çok güzel olması neden ınsanların arasında kötuluk olur kı anlamıyorum cok sacma iyiliğin sınırı yoktu kötülük bır gun bı yerde bıter ıyı olmak her ınsana nasip olmaz demesı

5 on gundur konusmamıza ragemn hıc bır saygısızlıgını ya da kötü lafını duymamıs olmam

6 memlektlım olması :52::52::52:

resmen kendin söyle kendin işit....

biz senin iyiliğin için burada yazı yazarken,seni nacizane bildiğimiz kadarıyla doğru yolu göstermeye çalışırken sen...!

hayat senin hayatın canım.
ister 10 kişiyle konuşursun,ister 2o bu bizi ilgilendirmez.
sen bu sitede bizden yardım isteyip,yardımlarımızı görmezden gelip burnunun dikine gidersen...!

birini unutmadan diğeriyle ilişki kurmak istiyorsun.

düşüncelerin çok yanlış.ben bu görüşmenden de pek olumlu birşey çıkacağını zannetmiyorum.
kendini dinlemek yerine hemen bir erkekle yeniden ilişkiye girmek!
çok yanlış yapıyorsun hayatım.
erkeklere bişey olmaz.sen kendine yaparsın.
bak eskisi seni çoktan unutmuş haticesini bulmuş,sen hala onun yasındasın.

inş. benim düşüncelerimi yanlış çıkarırsın.2-3 ay sonra yine bu formda bizlerden yardım istemezsin.

Allah yardımcın olsun.inş. bi hata yapmazsın.

resmen kendin söyle kendin işit....

biz senin iyiliğin için burada yazı yazarken,seni nacizane bildiğimiz kadarıyla doğru yolu göstermeye çalışırken sen...!

hayat senin hayatın canım.
ister 10 kişiyle konuşursun,ister 2o bu bizi ilgilendirmez.
sen bu sitede bizden yardım isteyip,yardımlarımızı görmezden gelip burnunun dikine gidersen...!

birini unutmadan diğeriyle ilişki kurmak istiyorsun.

düşüncelerin çok yanlış.ben bu görüşmenden de pek olumlu birşey çıkacağını zannetmiyorum.
kendini dinlemek yerine hemen bir erkekle yeniden ilişkiye girmek!
çok yanlış yapıyorsun hayatım.
erkeklere bişey olmaz.sen kendine yaparsın.
bak eskisi seni çoktan unutmuş haticesini bulmuş,sen hala onun yasındasın.

inş. benim düşüncelerimi yanlış çıkarırsın.2-3 ay sonra yine bu formda bizlerden yardım istemezsin.

Allah yardımcın olsun.inş. bi hata yapmazsın.

iyide ben onu unuttum sadece facene baktım dıyemı unutmamıs oluyorum anlamadım

ya zaten arkadasım falan degıl sıldım ben onu sadece bır an baktım öyle boswerın gıtsın şaşırdım sadece bıraz tarıhe o da yoksa ıstedıgını yapsın kımın umrunda

kendini kandırma kimin umrunda die baksana senin bayagı umrunda yani boşver gitsin takıntı haline getirme dua et sen bu kadar takıntılı iken aldatmamış seni bitirmiş yeni ilişkiye başlamış gayet nıormal.. ama teselliyi internette tanıştığın başka erkeklerde arama birebir tanıdığın adam seni böle bırakıp gitmişken bazı yaptıklarına bukadar pişman olmuşken internette taanıştığın birine güzenmeyeceksin dimi???

kendini kandırma kimin umrunda die baksana senin bayagı umrunda yani boşver gitsin takıntı haline getirme dua et sen bu kadar takıntılı iken aldatmamış seni bitirmiş yeni ilişkiye başlamış gayet nıormal.. ama teselliyi internette tanıştığın başka erkeklerde arama birebir tanıdığın adam seni böle bırakıp gitmişken bazı yaptıklarına bukadar pişman olmuşken internette taanıştığın birine güzenmeyeceksin dimi???

neden olmasın bence netten tanısmakta normal bır sey artık sonucta ben aksama kadar masa başı işte çalışıyorum oyle cok buyuk ıstedıgım özellıklerde bırını bulabılıcegım kadar genıs bır cevrem yok ınsnalar bırbırıne dogru soyledıgı kendılerını oldugu gıbı tanıttıktan sonra sorun olcagını sanmıyorum ısnallah m.... böyle yapmıs bana yalan soylememıstır :28:

1 hayatına cok fazla kız olmamıs okuldu askerlıktı işti falan derken 2 kişi olmuş hayatında

2 yasadıklarımdan sonra kı en onemlı sebep şimdilik bu benım için annesının olmaması ve dıgerı gıbı ablam aılem ne derse mantıgında degıl benım ıstedıgım onemlı ben senede bır ya da ıkı kere goruyorum onları tabıkı eşimin onlarla ıyı olması benı mutlu eder ama anlasamazlarsa pekte sorun etmem demesı

3 dıgerı ben bır bardak su bıle getıremem hıc bır ıs yapamam demesıne ragmen bunun hayat müşterektır yapmam etmem degıl yaparım eşimde calısıyosa sonuna kadar ewdede destekcı olmaya calısırım sonucta bekarken yapan adam ewlıykende yapmalı bence demesı

4 hayata bakış acısının bana anlattıgı kadarıyla çok güzel olması neden ınsanların arasında kötuluk olur kı anlamıyorum cok sacma iyiliğin sınırı yoktu kötülük bır gun bı yerde bıter ıyı olmak her ınsana nasip olmaz demesı

5 on gundur konusmamıza ragemn hıc bır saygısızlıgını ya da kötü lafını duymamıs olmam

Arkadaşım adamla toplamda 10 gündür konuşuyorsun.
Sana ne dese inanmışsın,ben 4 yıldır tanıdığım eşimin hala yeni huylaırnı farkediyorum.
Sen nasıl 10 günde bu kadar mükemmel bir insan olduğuna karar verdin.
Sen hangi ülkede yaşıyorsun nasıl bir iyimserlik bu,aklını başına topla yasemin.
Annen yok mu senin,annen ne diyor bu hallerine..?
Bu arada hala facebook'da aratman unutamadığını gösteriyor hala..
Sen 22 olamazsın yasemin taş çatlasa 17-18 olabilirsin şahsi kanaatim ..

1)onun hayatı boyunca sen onun yanında mıydın?
hayatında 100 kişi olur 101 yi gerçekten sever ve mutlu olur.
hayatında 1 kişi olur.o hayatındayken 100 kişiyle aldatır!
(nasıl bir mantık anlayamadım hayatında 1-2 kişinin olmasının iyi bir şekilde yorumlanması)

2)annesinin olmaması...!
bende kayınvalidemi pek sevmem.ama yeri geldi mi bize doğru yolu gösterir.büyükten zarar gelmez.

3)söz uçar yazı kalır.lafla peynir gemisi yürümez.
şimdi herşeyi yapar,evlendikten sonra oturur tv nin karşısına senden herşeyi ister!

4)bence çocuğun dili çok iyi edebiyat yapıyor!

5)10 gün boyunca sadece tel.de konuştunuz.zaten 10 günlük ilişki zamanımızda hangimize kötü davranılmış?

6)memleketli den çok insan olması önemli!

hadi sen bu çocuğa bağlandın!eskisinin facesine neden bakıyorsun?
o zaman sen bu çocuğa ihanet ediyorsun.
sen dürüst değilsin!bize eskisi için yazı yazıp 10 kasımı bile sorun etmen!
aynı şeyi karşındaki sana yapsa!

sen ne istediğini bilmiyorsun.düşüncen şu!
hayatımda bir erkek olsun yeter....

10 günde sana ne kötü söz edebilir kii

tabiki kendini iyi gösterecek ,bı tanıdıgımızın kızı nette görüştüğü birine kaçtı adam uyusturucu kullanıyomus içkiciymiş vs bı suru kötü huy kızla evlendi rtek göz odada o annesinin kıyamadıgı odasında her seyı olan kız 2 ay dayanabıldı kactı geldı hala boşanamadılar ..

net işleri sakattır şans işidir ..bence bulaşma derim erkeksiz ölünmez

10 günde sana ne kötü söz edebilir kii

tabiki kendini iyi gösterecek ,bı tanıdıgımızın kızı nette görüştüğü birine kaçtı adam uyusturucu kullanıyomus içkiciymiş vs bı suru kötü huy kızla evlendi rtek göz odada o annesinin kıyamadıgı odasında her seyı olan kız 2 ay dayanabıldı kactı geldı hala boşanamadılar ..

net işleri sakattır şans işidir ..bence bulaşma derim erkeksiz ölünmez

bunları yapsa o kişi meslekten men edılır ayrıca ben tabıkı mükemmel demıyorum elbette onunda hataları eksıklerı yanlısları vardır sadece onunla kıyasladıgımda daha cazip her seyıyle üff bılmıyorum suan tek düşündüğüm şey bırbırımızı gordukten sonra ne olucak yoksa eskı sozlum falan banane ya naparsa yapsın can sıkıntısından bakıyorum sadece onun facenee bakmıyorumkı ne alaka facene baktım dıye unutamamak sacma ben sadece tarıhlerın ard arda olması dıkkatımı cektı o kadar inşallah bıdaha hayatıma gırmez ben yenı bırı ıle her seyı ıyı veya kotusuyle sil baştan yaşamak ısıtıyorum bu netten tanıstıgım ya da baska bırı fark etmez kısmet bu nerde karsımıza cıkacagı bellı olmaz

sana inanamıyorum neredeyse aynı yaşyatız oturup sana akıl veriyorum neden kendini bukadar düşürüyorsun....hala inat edip ona güvenmek için bahaneler arıyorsun ama yanlış yapıyorsuın bak nişanlıyım ilk zamanlar el üstünde tutuluıyordum hala öle ama yok hayat müşteref falan yalan yani 10 günlük tanıdıgın adam sana bunların sözünü veriyor yok hayatında kimse olmamış falan bu kadar çocuk olma lütfen

niye ne iş yapıo ki ,meslek kartını mı gördün ayrıca bu memlkette kimse içki içip eşini dövdüğü eziyet ettiği için meslekten atılmıyor ki ..neden bu işi biraz kadere bırakmıosun bi süre ara ver netle ugrasma işine yoğunlaş belkı işinle ilgili biri çıkar karsına neyin ne oldugunu görebileceğin ..

Yasemin 10 gündür telefonda konuştuğun bir insanın ne kadar doğru söyleyebileceğini zannediyormusun sen .
23 yıllık kocamın bile bilmediğim huyları çıkıyor karşıma düşün artıkk..
Unut şu erkekleri bir süre ya kendine zaman ver hemen yeni bir ilişkiye girme kafanı rahatlat önce sen ne yapacan bu yontulmamış kalasları hayatını yaşamaya başla sen :36: :36:

ben de erkek olsam netten bir kızı ayartırken evlenmek istiyorum akşam işten gelince yemeğim hazır olacak hiç birşeye yardım etmeyecem tamizlik yemek bulaşık çamaşır herşey kadının işi demezdim..

Eşim olacak insan benim lafımdan çıkmayacak annem ne derse onu yapacak annemle illaki iyi geçinecek ben anneciyimdir demezdim :)

ve sende adam ne derse inandın hemde daha yüzyüze görüşmeden . valla bravo 24 yaşındaymışsın ve bu kadar cahil olabiliyorsun helal olsun. ben 2 yıl çıktığım sevgilimle evlenirken bile dediği çoğu şeye hee deyip geçimiştim inanmamıştım evlenince değişir diyerek :27:

sen daha yüzünü görmediğin bir adamın yazdıklarına bu kadar inandın valla asıl şoku ben yaşadım...

canım dikkat et kendine hayat bu kadar yalın göründüğün okuduğun gibi değil. asıl şoku yaşamayasın...

yazdıklarımı okusanız ınanmadıgımı yazdıgımı gorursunuz laf olsun dıye cevap yazmazsanız sevınırım

inanmadım sadece onunla onu kıyasladım o acık acık yapmam dıyodu bu sadece yaparım falan dıyor dedım adamı ewlenıp kütügüme alıyorum demedım offffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff

Back
X