akli dengesi yerinde değildir evet
Canim yeni uye oldugumdan msjina cvp yazamadim. Buradan yazayim dedim bende.
Ewt iran kedimiz var.
4,5 aylik kizimiz, Misirimiz
akli dengesi yerinde olmayabilir yoksa su sogukta akli olan pantolununu indirmez..ama tabiki duyarlilik göstermisiniz cocuklar acisindan tebrik ediyorum
Ben de daha bu yaz benzer bir durum yaşadım.
Araba kullanıyordum, hani şehir içi otobanlarda yan taraflar yukarı doğru çimlendirilir ya...
İşte adamın teki oraya çıkmış yukardan arabalara baka baka şey yapıyordu
tam da viraja girerken 1-2 saniyeliğine gözüme ilişti inanamadım.
Polisi arasam yeri tarif edemem, etsem onlar gelene kadar adam kaybolmuş olurdu diye gördüğümle kaldım adamın iğrençliğini yani :/
Arabalara baka baka araba fantazisi mi yapıyordu acaba deli manyak pislik zihniyet!!!
Üstü başı da normaldi yani, öyle pejmurde ayyaş tipli biri değildi.
Hadi zihinsel özrü olanlar acizdir hadi onu anladık
Ama teşhircilik zihniyeti taşıyanlar tehlikeli bence..
A bıdakka tam topıkten cıkıyodum aklıma benım yasadıgım bır olay geldı ve anlatmak ıstedım bundan yıllar once bır yaz aksamı ablamla karsıyaka sahılde oturuyoruz sahıl ful karsımıza bır adam oturdu bıze bakarak basladı mastırbasyon yapmaya ama kımse gormuyo bı bız goruyoz bıze baka baka yapıyo resmen sok olduk yanımızda bır bayan ve 4 5yaslarında 2 kız cocugu var yanında ve cocuklar anne karsıdakı amca pıpısıyle bıseyler yapıyo dıyınce ben cok sınırlendım ve adama sen sımdı gorursun sımdı polısı arıcam dıye bagırdım oda o an bana bogazını keserım dıye bır ısaret yaptı ve kayboldu aslında amacım adamı ordan uzaklastırmaktı tehlıke sezdım bız adam gıtı sanıyoz unuttuk ablamla bıraz vakıt gecırdıkten sonra eve donucez 45dak falan yurucez onca zaman gectıkten sonra o adamın bızı takıp ettıgını farkettık ve cok korktuk temmuz yada agustos adamın uzerınde parduse vardı bısekılde ızımızı kaybettırdık adama zannedersem bı 10 sene onceydı galıba bazı olaylarda ınsanın nutku tutuluyo bende sonradan cok pısman olmustum keske ona hıcbırsey caktırmadan polısı cagırsaydım ve ıs ustunde yakalansaydı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?