Şoktayım..!

ilknur_55

Temmuz gel artık:)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
231
0
46
Samsun
Kızlar bugün çok iğrenç bişey yaşadım.Annemle temızlık yapıyoduk bende halıları aldım balkonun demırıne astım havalansınlar diye.Neyse oturdum sigara yaktım.Yolda adamın biri dolanıp duruyodu elide cinsel organındaydı ama ciddiye almadım sonra bi bakarımkı pislik herif pantolonunu indirip dısarı cıkardı dondum kaldım.Kafamı yere eğdim beni görmesin diye baktım uzaklaşmaya basladı geri döndü tekrar karsıma gecıp cınsel organını cıkardı yine..Bana açtıgını cok sonra farkedebıldım basında gözlük ve sapka vardı anlayamadım..Neyse şaşkınlıgım gecınce kalktım polisi aradım.Adamı ve kıyafetlerını tarıf ettım dısarda cocukların oldugunu bırıne bısey yapabılıcegını soyledım.Polısde aklı dengesı yerınde olmayabılır belkı dedı bende lütfen gelıp ılgılenın dedım.15 dkkaya polıs arabası geldı bıkac tur attı yakalandımı bilmiyorum.Nasıl bi cesarettir sokagın ortasında boyle bısey yapmak inanamıyorum hala.Keşke polısı aramadan once kafasına elıme gelenı atsaydım çok pişman oldum ama o şokla napıcagımı bılemedım..

Varya bunlar kıyametin alemetleri yaaa.. İnsanlar artık iyice sapıklaşmaya başladılar..
Sonra diyoruz ki nesil neden bozuluyor.. Ayıp olan şeyleri yapmayınca artık ayıp oluyor..

Guler misin aglar misin?
Kotu zamandayiz arkadaslar.
Rabbim bizleri sasirtmasin.

akli dengesi yerinde olmayabilir yoksa su sogukta akli olan pantolununu indirmez..ama tabiki duyarlilik göstermisiniz cocuklar acisindan tebrik ediyorum

Bende aklı dengesının bozuk oldugunu dusunuyorum annemlerın oradada var ole bı adam ayloar once coplerı karıstırıyomus ablam bı baktık belden assagısı cıkplaktı sok olduk dedı hep gezınıyomus oralarda allah kımseyı bu hale getırmesın amın...

tabi ya kafasına bir şey fırlatmamışsınz iyi ki sinirlenip tekrar evin önüne gelip zarar vereblr akli dengesi yok sonuçta en iyisi polisi aramak üzerinize sıçratmayın

tövbe tövbeee !
insanlar iyice cigrindan cikmaya basladi ya,cama balkonadami cikilmayacak artik yuh !

bence aklı gayet sağlıklıdır boyle sapık ınsanlar yokmu dolu..

bi arkadasım anlattı gecen cocugun biri otobuste masturbasyon yapıyormus

e pes yanii
insanlık dramı
Allah ıslah etsin böylelerini...

bizim burda da otobüse binmişti deli gibi bir şeydi üstü eski püskü saç sakal birbirine girmş otobüse söylenerek bindi ve para almadı otobsçü demekki akli dengesi yok. fermuarı açıktı cinsel organını elinde tutuyordu çok net gözkmedi ama kmse tepki vermedi ya koca otobs. niçin alıyorsunz dedi birisi sadece bu yani acaba tek bn mi gördüm töbe töbe

Çok kotu bı zamandayız malesef kıyametmı yaklasıyo nedir!!Bugünü hayatta unutamam heralde.O anda aklıma gelen tek sey cocuklara zarar verıcek dıye korkup polısı aradım ınsallah bulmuslardır..

A bıdakka tam topıkten cıkıyodum aklıma benım yasadıgım bır olay geldı ve anlatmak ıstedım bundan yıllar once bır yaz aksamı ablamla karsıyaka sahılde oturuyoruz sahıl ful karsımıza bır adam oturdu bıze bakarak basladı mastırbasyon yapmaya ama kımse gormuyo bı bız goruyoz bıze baka baka yapıyo resmen sok olduk yanımızda bır bayan ve 4 5yaslarında 2 kız cocugu var yanında ve cocuklar anne karsıdakı amca pıpısıyle bıseyler yapıyo dıyınce ben cok sınırlendım ve adama sen sımdı gorursun sımdı polısı arıcam dıye bagırdım oda o an bana bogazını keserım dıye bır ısaret yaptı ve kayboldu aslında amacım adamı ordan uzaklastırmaktı tehlıke sezdım bız adam gıtı sanıyoz unuttuk ablamla bıraz vakıt gecırdıkten sonra eve donucez 45dak falan yurucez onca zaman gectıkten sonra o adamın bızı takıp ettıgını farkettık ve cok korktuk temmuz yada agustos adamın uzerınde parduse vardı bısekılde ızımızı kaybettırdık adama zannedersem bı 10 sene onceydı galıba bazı olaylarda ınsanın nutku tutuluyo bende sonradan cok pısman olmustum keske ona hıcbırsey caktırmadan polısı cagırsaydım ve ıs ustunde yakalansaydı dıye

9-10 yasindayken basima geldi
bak hala aklimda
adamin tipi
igrenc gülüsü
yanimda kuzenimde vardi
o zaman korktuk kactik güldük bide
ama aklimda yer etmis
unutmadim
manyak bu insanlar
Allah cocuklarimizi korusun

Ben de daha bu yaz benzer bir durum yaşadım.
Araba kullanıyordum, hani şehir içi otobanlarda yan taraflar yukarı doğru çimlendirilir ya...
İşte adamın teki oraya çıkmış yukardan arabalara baka baka şey yapıyordu

tam da viraja girerken 1-2 saniyeliğine gözüme ilişti inanamadım.
Polisi arasam yeri tarif edemem, etsem onlar gelene kadar adam kaybolmuş olurdu diye gördüğümle kaldım adamın iğrençliğini yani :/
Arabalara baka baka araba fantazisi mi yapıyordu acaba deli manyak pislik zihniyet!!!
Üstü başı da normaldi yani, öyle pejmurde ayyaş tipli biri değildi.
Hadi zihinsel özrü olanlar acizdir hadi onu anladık
Ama teşhircilik zihniyeti taşıyanlar tehlikeli bence..

akli dengesi yerinde olmayabilir yoksa su sogukta akli olan pantolununu indirmez..ama tabiki duyarlilik göstermisiniz cocuklar acisindan tebrik ediyorum

Teşekkür ederım herkesın boyle bıseyde duyarlılık gostermesı lazım.sapık tecavuzcu bırıde kendını bu sekılde ele vermez dıye dusundum bende ama bılemıyorum tabıı..Enteresan olanda cok kalabalık bı sokak burası o anda kımsenınde gecmemıs olmasıda tuhaf yanı.

fantazi heralde
sapkinlik
baska sey degil
normal deegil bu insanlar
otoban fantazisi ))

İğrenc pislik yaratıklar tiksindim bütün erkeklerden.benimde nutkum tutuldu ilk defa boyle bısey yasadım napıcagımı bılemedım çareyı polısı aramakda buldum..Sokaklar cok tehlıkelıı cocukların bıle cıkarılmaması lazım sapık dolu heryer Allah hepimizi korusun boylelerınden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…