Ben de daha bu yaz benzer bir durum yaşadım.
Araba kullanıyordum, hani şehir içi otobanlarda yan taraflar yukarı doğru çimlendirilir ya...
İşte adamın teki oraya çıkmış yukardan arabalara baka baka şey yapıyordu
tam da viraja girerken 1-2 saniyeliğine gözüme ilişti inanamadım.
Polisi arasam yeri tarif edemem, etsem onlar gelene kadar adam kaybolmuş olurdu diye gördüğümle kaldım adamın iğrençliğini yani :/
Arabalara baka baka araba fantazisi mi yapıyordu acaba deli manyak pislik zihniyet!!!
Üstü başı da normaldi yani, öyle pejmurde ayyaş tipli biri değildi.
Hadi zihinsel özrü olanlar acizdir hadi onu anladık
Ama teşhircilik zihniyeti taşıyanlar tehlikeli bence..
Benim de akli dengesi yerinde olmayan 48 yasında bir amcam var ama o sadece kendi kendine konusur tabiki anlamaz, algılayamaz ne dersen de ya evet der, ya hayır herkesi yesilcam yıldızlarına benzetir. Eskiden cıkıp sinemaya gidermis, gezermis simdi öyle degil dedemle, babaannem de vefat edince yalnız kalamamaya basladı babamın pesinden ayrılmaz, aglıyor cocuk gibi zaten bıraksanız kaybolur eskiden kacıp aylarca gelmedigini biliriz gazete yoluyla bulurduk bir bakmıssınız Ankara' da, bir bakmıssınız Bursa' da, Manisa' da..
Gercekten böyle insanlarla ugrasmak cok cok zor. Allaha sükür hic öyle bir hareketiyle karsılasmadık biz bugüne kadar. Okudugum lise' nin oralarda da vardı, sacı sakalı birbirine girmis, üstü bası kir icinde, pantolunu düsmüs öylece geziyordu yollarda, sokakta yasadıgı belliydi yani.
Sizin gördügünüz bana pek akli dengesi bozukmus gibi gelmedi eli orda oluyor, cıkarıyor, uzaklasıyor ve muhtemelen kacmadıgınızı gördügü icin aynı hareketi tekrarlıyor benimde basıma geldi, Hava baya karanlıktı camdan bakıyorum, adamın teki gecti bizim karsı apartmanın kapısının önünde durdu, lamba da var dısarıda bakınırken baktım öylece bakıyor basında sapka, mont kıs günüydü elini pantolonuna attı seyiyle oynuyordu o sokla zaten bir hısımla niyetini anlayınca iceri girdim tekrar baktıgımda da yoktu meydanda.
İnsanlık nereye gidiyor gercekten..
Benzer bir hatta iki olay benimde başıma geldi.Sen yine balkondaymışsın.
Ben ilk olay başıma geldiğinde ilk okul 5. sınıfa gidiyordum.Bir gün okula giderken bir araba durdu yanımda
bana sen xxxxx okuldamı okuyorsun dedi.
Bende evet o okulda okuyorum dedim.
Bana sen xxx i tanıyormusun dedi.
Hayır tanımıyorum dedim.
Bunları konuşurken adam arabanın içinde bense kaldırımdayım.
Ben adamın niyetini bilmediğimden yaşımda küçük olduğu için aklıma kötü birşey gelmedi.Ben heralde o okulda bir öğrencisi var onu bulmak istiyor diye yardımcı olmak maksatıyla dinliyorum sorularınada cevap veriyorum.
Sonra bana dediki ben seni onunla tanıştırayım istermisin?
Ben adam bunu söylerken farkettimki adamın pantalonunun fermuarı açık ve malum yeri dışarıda elinde
Ben bunu görür görmez bir koşmaya başladım arabanın giremeyeceği bir yol vardı oradan pazarın kurulu olduğu sokağa koştum insanların arasına karıştım.Okula gittim kaç saat ağlamıştım korkumdan.Eve gelincede aileme anlattım.Uzun bir süre hep ya annemle gittim okula yada arkadaşlarımla.
11 yaşında bir çocuk için bu gördüğüm şok edici korkunç iğrenç tarif edemediğim birşeydi uzun bir süre etkisinden çıkamamıştım.
Birde aynı olayın benzeri 18 yaşındayken geldi başıma.Birgün yolda yürüken bir araba yanımdan hızla geçti biraz ileride durdu ben hala o yöne doğru yürüyorum.Arabanın içindeki şahıs indi ve arabanın kapısı açık Adamın arkası kapıya önüde benim geldiğim yöne dönük üzerinde palto gibi birşey vardı önünü bir açtı pantalonu aşağıdaMalum bölgeside elinde sallıyorBen yine koşarak uzaklaşmıştım. Ucuz kutulmuşum.:18::18::18:
Oooofff pislik lanet sapıklar senın yasadıgın daha korkunc helede bı cocuk ıcın berbat bırsey.senin kadar şanslı olamayan insanlar var canım Allah korumuş..!!Bunlar hayatımızın gerçekleri ve gıttıkce dahada çoğalıyorlar Allah hepimizi korusun..
bende geçenlerde yaşadım böyle bir durum!
erkek arkadaşımla annem salondalardı.. bende balkona çıktım birşey almak için.gayri ihtiyari kafamı çevirip sokağa doğru baktım.. bir de ne göreyim!!! şu kağıt toplayanlar var ya hani! onlardan birisi.. çöpün kenarına geçmiş ritmik hareketler yapıyor.. önce anlamadım ne olduğunu sonra cinsel organını elinde görünce şok oldum... hemen içeri fırladım annemlere koşun dedim balkona çıktım. annem görüp hemen içeri kaçtı.. erkek arkadaşım bana içeri gir deyip duruyordu.. bende hızımı alamadım.. Allah belanı versin p..venk.. napıyorsun l...n sen orda şerefsiz diye bağırmaya başladım.. o şok oldu hemen o pis elini çekti erkek arkadaşım içeri soktu zorla.. sonra aşşağı inmek için debelleştim biber gazıyla yollamadılar... balkona geri çıktığımda gitmişti.. inanır mısın bütün gün başım ağrıdı elim ayağım titredi tansiyonum çıktı..! keşke bağırmadan gitseydim dayasaydım biber gazını!! çoluk çocuk var dışarıda ya...
akli dengesi yerinde olmayabilir yoksa su sogukta akli olan pantolununu indirmez..ama tabiki duyarlilik göstermisiniz cocuklar acisindan tebrik ediyorum
ben üniversiteyei ankarada okumuştum... ve inanılmaz iğrenç şeylere şahit oldum.. sokaklarda herkes istediğiniyapıyor.. bir gün eve giderken ilköğretim okulunun yanındaki küçük bi patikadan geçiyodum ve takım elbiseli bi adam kendini tatmin ediyordu düşünün ya o kadar çocuk ve yetişkin geçiyor ve bu onlara aldırış etmiyor.. maalesef böyle yaratıklar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?