• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şoktayım:)

İİnşallah canım inşallahhh... yok canım benim adetim çok düzenli.hiç şaşmadı. 26 en geç 27 günde bir adet oluyorum. Ama az. 6 gün süresinde 3 pedbilemedin 4 ped değiştiriyorum. O da rahatsızlık verdiğinden değiştirmek zorunda kalıyorum yoksa çok olmuyor kanamam. SAdece bu problemim.

TSH 2.49
Estradiol 18.1
FSH 7.11
prolaktin 15.78
LH 10.14 çıktı adetimin 8 günü kan sonuçlarımda.
Anormallik yok dedi bir doktor arkadaşımla görüştüm.

senin nasıldı hatırlıyormusun

birde annenin söylediği ne kürüydü?
canım üzgünüm ama sende de pko var
çünkü lh değerinin fsh den yüksek olması pko ya işaret
ama test adetın 8.günü olmuş
3.günü daha doğru sonuç verirdiye düşünüyorum
lh nın fsh nın düşmesi lazım
bun u için de hayıt suyunu tavsiye ederim
hergün bir bardak kaynat ve iç

canım üzgünüm ama sende de pko var
çünkü lh değerinin fsh den yüksek olması pko ya işaret
ama test adetın 8.günü olmuş
3.günü daha doğru sonuç verirdiye düşünüyorum
lh nın fsh nın düşmesi lazım
bun u için de hayıt suyunu tavsiye ederim
hergün bir bardak kaynat ve iç

:(( tecrübeyle sabit sanırım. Az önce USG çekildi ve 10 adet 10mm den küçük folliküller görülmüş. yumurta mı dedim çünkü yarın yumurtlama günüm.. değilmiş. yumurta olsa daha az olurmuş ve bi tane büyük olurmuş.. PKOS yönünden şüpheli dedi. Doktoruma gösteremedim gitmiş saat geç olunca. Hayıt tohumu aldım bugün. gelince yaptım içtim 2 bardak.. Civan perçemi de içtim. İkisini bir yapıyorum iki ayrı bardakta demleyip içiyorum. İncir yiyorum 1 haftadır.. Doktor arkadaşım vardı dahiliyeci ama anlar diye sordum. Adetin düzenliyse korkma dedi. Adetim sorunsuz tıkıt tıkır maşallah ama bu da neyin nesi işte... :5:
GEl artık anneye bebeğim ya çok beklettin babayla anneyi:43::43::43::43:

:(( tecrübeyle sabit sanırım. Az önce USG çekildi ve 10 adet 10mm den küçük folliküller görülmüş. yumurta mı dedim çünkü yarın yumurtlama günüm.. değilmiş. yumurta olsa daha az olurmuş ve bi tane büyük olurmuş.. PKOS yönünden şüpheli dedi. Doktoruma gösteremedim gitmiş saat geç olunca. Hayıt tohumu aldım bugün. gelince yaptım içtim 2 bardak.. Civan perçemi de içtim. İkisini bir yapıyorum iki ayrı bardakta demleyip içiyorum. İncir yiyorum 1 haftadır.. Doktor arkadaşım vardı dahiliyeci ama anlar diye sordum. Adetin düzenliyse korkma dedi. Adetim sorunsuz tıkıt tıkır maşallah ama bu da neyin nesi işte... :5:
GEl artık anneye bebeğim ya çok beklettin babayla anneyi:43::43::43::43:

canım evet işte maalesef pko görüntüsü
ben hayıt suyunu 2 ay içtim ve lh de fsh de düştü ama yıne de lh fsh den biraz yüksek
adetin düzenliyse çooookkk şanslısın
ama şunu unutma adetı düzenli olan her insan her ay düzenli yumurtluyor değil
doktorum bunu üstüne basa basa söyledi
ve maalesef bizim doktor kontrolunde olmamaız lazım
tez zamanda kavuş inşallah bebeğine

canım evet işte maalesef pko görüntüsü
ben hayıt suyunu 2 ay içtim ve lh de fsh de düştü ama yıne de lh fsh den biraz yüksek
adetin düzenliyse çooookkk şanslısın
ama şunu unutma adetı düzenli olan her insan her ay düzenli yumurtluyor değil
doktorum bunu üstüne basa basa söyledi
ve maalesef bizim doktor kontrolunde olmamaız lazım
tez zamanda kavuş inşallah bebeğine

ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum hatta şu an nette araştırıyorum. Yumurtlama oluyormu olmuyormu diye. Tabi doktorun kontrolünde olcak herşey..
Amin inşallah tüm isteyenlere versin rabbim ...:5:

Kızlar bilmem dikkatizi çektimi burda bir topik var..
Romanyadan branca ursili diye bi ilaç getirtiyolar (yani tanıdıgınız biri varsa ) bu ilaç kesinlikle pko için devaa
pko lu arkadaşların 3,4 yumurtası oluşmutu bende kullandım ama benim sebepsiz.Tavsiye ederim sizlere tamamen bitkesel ve çokta faydalı pko için..

Ben bu ilacı getirttim ama maalesef tablet olanını:( Onu da sadece 1 adet dönemi kullandım bu kadar kısa sürede işe yaramaz biliyorum diğer kutular kullanılmak için bekliyor.
Ama sanki tentürü daha faydalı olurdu gibi geliyor

Kendimi bildim bileli bu pco belasıyla uğraşıyorum.
Evlenmeden önce doğum kontrol haplarıyla adet olurdum.Evlendim ilaçsız zaten olmuyorum.
5 yıllık evliyim.1,5 yıldır uğraşıyoruz ama boşuna uğraşıyormuşuz.
1,5 yıl içinde 2 doktora gittim.Ne bir tahlil, ne hsg hiçbir şey yapmadılar.
Tahlil istediğimde biz zaten görüyoruz tahlile gerek yok dediler.Klomen verip yolladılar hep.İlk ay oluştu yumurta çatladı ama olmadı.Sonra 1 adet döneminde 3 kutu klomen içtiğimde bile yumurta oluşmadı.
Doktor değiştirdim o da tahlil yapmadan klomen verdi yolladı.O zamanda oluşmadı.Onu da bıraktım.
3 aydır adet olmuyordum, bitkisel bir şeyler denedik ama olmadı.
Bu ay doktora gittim bir sürü fırça yedim.KAdın inanılmaz kızdı nasıl tahlil yaptırmazsın dedi.Ben de onlar görüyormuş gerek yokmuş dedim.
Ya erken menopoza giriyorsan dedi.Boşuna ümitlendirmişler, uğraştırmışlar seni dedi.Çok korktum ben bu hastalıkla uğraşırken erken menopoz çıkarsa ne yaparım bilmiyorum.
Cumartesi tahlillerim yapılacak sonraki hafta da rahim filmi çekilecek.Ama çok mutsuzum, kötü haberler duyacağım diye çok korkuyorum.
En önemli şey moral ama bende o yok işte.
Eşim o kadar anlayışlı ki, o öyle oldukça onun babalık hakkını elinden aldığım için daha çok üzülüyorum. O olmazsa olmaz biz birbirimizi seviyoruz, gerisi önemli değil, her şeyin üstesinden geliriz diyor.
Ama biliyorum belli etmese de çok üzülüyor.
Bu yazacağımı lütfen yanlış anlamayın.Belki şu anki psikolojimden bilmiyorum ama inanın hamile haberi duymaya tahammül edemiyorum artık.
Kimsenin çocuğunda, mutluluğunda gözüm yok Allah biliyor ama bu duygudan kurtaramıyorum kendimi.Kıskançlık değil de imrenme sanki.
Ben de aynı mutluluğu yaşamak istiyorum.Ben de anne olmak, kocama o duyguyu tattırmak istiyorum.
Ben de evim bebek koksun istiyorum.Ben de geceleri onun kokusuyla uyumak istiyorum.
Bugün arka arkaya 2 hamile haberi aldım.Allah mutlu etsin, sağlıcakla doğsunlar, hayırlı evlat olsunlar.
Ama benim de olsun çok şey mi istiyorum? Saatlerdir ağlıyorum, eşimi üzüyorum.Biliyorum Rabbimin var bir bildiği ama insanız bazen ağır geliyor.
Kızlar çok uzun oldu ama içimi dökmem lazım duvarlar üstüme üstüme geliyor artık.
Çok korkuyorum ya hiç olmazsa diye.
Allah'ım duysun sesimizi.

emin ol hepimiz aynı duygulardayız. benden sonra evlenenlerin hepsinin çocuğu oldu da yaşına bile girdi ben hala beklemedeyim.hemen hergün aynı hesapları yapıyorum benle evlenenler ve benden sonra evlenenler herkesin çocuğu olmuş bi benim yok.ama bu da bizim sınavımız demek ki.

emin ol hepimiz aynı duygulardayız. benden sonra evlenenlerin hepsinin çocuğu oldu da yaşına bile girdi ben hala beklemedeyim.hemen hergün aynı hesapları yapıyorum benle evlenenler ve benden sonra evlenenler herkesin çocuğu olmuş bi benim yok.ama bu da bizim sınavımız demek ki.

Benden sonrakilerin ikincileri olacak neredeyse ama sınav diyoruz bekliyoruz işte.
Doktorum erken menopozdan şüphelenmişti bugün yaptırdım tahlillerimi çok şükür değilmiş.
Haftaya rahim filmi sonra da inşallah aşılama.

ovulasyon testlerinden almayı düşünüyorum hatta şu an nette araştırıyorum. Yumurtlama oluyormu olmuyormu diye. Tabi doktorun kontrolünde olcak herşey..
Amin inşallah tüm isteyenlere versin rabbim ...:5:

canım ben de kulandım ovulasyon testi ama pek yararlı olmadı bana
biyolog bir arkadaş da şunu dedi bana pko da lh hormonu yüksektir
ve ovul testleri de lh hormonunu ölçer ve bu nedenle ovul testlerini pko da yanılma payı fazladır diye
ben de yanıldığını gördüm
ama denemekten zarar gelmez
internetten al uygun fiyata

Benden sonrakilerin ikincileri olacak neredeyse ama sınav diyoruz bekliyoruz işte.
Doktorum erken menopozdan şüphelenmişti bugün yaptırdım tahlillerimi çok şükür değilmiş.
Haftaya rahim filmi sonra da inşallah aşılama.

seni çok iyi anlıyorum,banada erken menepoz olabilir dediler çok şükür değilmiş,şimdi sana yazacaklarım moralmi olur moralinimi bozar bilemiyorum,bende doktora gittikçe hamileleri görünce sinir oluyordum,dışarıda görmüyordum bile görmek istemiyordum,klomen puregon aşılama hepsini defalarca denedim ilaçların sayısını hatırlamıyorum bile,3 kez aşılama yaptırdım olmadı,benim adetimde ilaçla gelir,son aşılamanın ardından adet görünce tedaviyi bıraktım haziran ayıydı,aralıkta tüp bebek yaptırmaya karar verdik,temmuz ağustos ben yine adet görmedim her zamanki gibi,eylülde yine doktora gittim,tahliller ultrason birşey çıkmadı ilacımı aldım döndüm,o ay ramazandı ben o ilacı kullanmadım adetim bayrama denk gelecekti,ekim ayında kullanmaya başladım,ilaç bitti adet göremiyorum,öyle çok üzülüyorumki artık ilaçlada adet göremiyorum diye,2 kasımda doktora gittim adama nasıl ağlıyorum zaten hamile kalamıyorum birde bu sorun çıktı diye,ultrasona girdim ve 2 aylık hamile olduğumu öğrendim,o ay perde taktım kanepelerden atladım,annemin yanında refakatçi kaldım yorgun uykusuz sandalye tepesinde,bisiklete bindim,ip atladım,daha önce yattığım yerde düşük yaptım,anlayacağın olacaksa tutunacaksa oluyor işte,şimdi 3 yaşında o benim mucizem,ben hep adet görünce yumurta oluşur sandım,ama öyle değilmiş ben adet görmeden hamile kaldım,pkolu özelliği zaman mekan yok,tek tavsiyem düzenli ilişki,şimdi 2. için aynı şeyleri yaşıyorum,allah sanada nasip etsin o cennet bahçesinin kokusunu duymayı,allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum,tez zamanda kucağına alırsın inşallah.....

seni çok iyi anlıyorum,banada erken menepoz olabilir dediler çok şükür değilmiş,şimdi sana yazacaklarım moralmi olur moralinimi bozar bilemiyorum,bende doktora gittikçe hamileleri görünce sinir oluyordum,dışarıda görmüyordum bile görmek istemiyordum,klomen puregon aşılama hepsini defalarca denedim ilaçların sayısını hatırlamıyorum bile,3 kez aşılama yaptırdım olmadı,benim adetimde ilaçla gelir,son aşılamanın ardından adet görünce tedaviyi bıraktım haziran ayıydı,aralıkta tüp bebek yaptırmaya karar verdik,temmuz ağustos ben yine adet görmedim her zamanki gibi,eylülde yine doktora gittim,tahliller ultrason birşey çıkmadı ilacımı aldım döndüm,o ay ramazandı ben o ilacı kullanmadım adetim bayrama denk gelecekti,ekim ayında kullanmaya başladım,ilaç bitti adet göremiyorum,öyle çok üzülüyorumki artık ilaçlada adet göremiyorum diye,2 kasımda doktora gittim adama nasıl ağlıyorum zaten hamile kalamıyorum birde bu sorun çıktı diye,ultrasona girdim ve 2 aylık hamile olduğumu öğrendim,o ay perde taktım kanepelerden atladım,annemin yanında refakatçi kaldım yorgun uykusuz sandalye tepesinde,bisiklete bindim,ip atladım,daha önce yattığım yerde düşük yaptım,anlayacağın olacaksa tutunacaksa oluyor işte,şimdi 3 yaşında o benim mucizem,ben hep adet görünce yumurta oluşur sandım,ama öyle değilmiş ben adet görmeden hamile kaldım,pkolu özelliği zaman mekan yok,tek tavsiyem düzenli ilişki,şimdi 2. için aynı şeyleri yaşıyorum,allah sanada nasip etsin o cennet bahçesinin kokusunu duymayı,allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum,tez zamanda kucağına alırsın inşallah.....

Allah hepimize yaşatsın böyle bir sevinci.yazdıklarını okurken gözlerim doldu.gerçektende mucize.umutlar tükenmişken böyle mucizeler bizede moral oluyor.Allah hepimizin hayatını evini şenlendirsin çocuk sesleriyle...

Allah hepimize yaşatsın böyle bir sevinci.yazdıklarını okurken gözlerim doldu.gerçektende mucize.umutlar tükenmişken böyle mucizeler bizede moral oluyor.Allah hepimizin hayatını evini şenlendirsin çocuk sesleriyle...

amin çok başka birşey allah isteyen herkese nasip etsin,bu çok zor bir sınav,allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın,ne yokluğa ne açlığa benzemiyor,sadece evlat söz konusu olunca insanın burnunun direği sızlıyor

canım ben glukopage kullanıyorum 10 gün falan oldu.ben kendim istedim drdan.yumurtlamayı düzenliomuş ve zayıflatıomuş.şeker hapı aslında.her adet görenin yumurtası olmuyo canım.sen daha bu konularda yenisin galiba.yumurta oldu diyelim bide onun çatlama sıkıntısı var.haline şükretki senin yumurtan oluyomuş.ben 3 ayda iğne ilaç sadece 4mm den küçük yumurtalar elde ettim.oda bişeye yaramıo zaten kist olarak kalıo.ilaçlardan aldığım 8 kiloda cabası.glukopage'ın yanında zayıflama çaylarıda içiyorum bi 3 kilo verdim bakalım nolcak

canım çok sagol bilgilendirdiğin için evet malesef ben bu konuda acemıyım o yuzden çok bilgim yok inşallah allah sanada şifa versin tez zamanda birde glukophage kullanıyosun ya zayıflama çayı içme zaten o kendi kendine verdırıyor kilo ben 15 kilo verdim için rahat olsun kiloda cok rahat verırsın :) ben kafama hiç takmıyorum acıkcası belkide ondan oluyor yumurtlama falan zamanında cok taktım adet bıle olamadım o yuzden düşünmemek gerek bazen inşallah kısa zamanda bebiş sahibi olursun:)))

Allah yardım etsin demekten başka bir şey gelmiyor ki elimden.Sadece dua edebilirim bizim için.Ben daha iğne denemedim.Ama klomen denemeyeceğiz artık.İğneye geçeceğiz muhtemelen

kızlar glukophage kalmamıs piyasada glıkofen içsem aynı şeymi eczacı aynı dedi merak ettım bir sizlere sorayım dedim

kızlar glukophage kalmamıs piyasada glıkofen içsem aynı şeymi eczacı aynı dedi merak ettım bir sizlere sorayım dedim

Aynı şey canım glukophage orjinali ama diğerleri de eş değer ilaç.
Ben de glukofen kullanıyorum 850mglık.

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

kızlar merhaba baya yazmışsınız konuya
hemen bir şey söylemek istiyorum ben günde 1 tane 1000mg lık glukofen sayesinde hamileyim
hem de ilk aydan
darısı tez zamanda tüm isteyenlere

Son düzenleme:
Back
X