........şoktayım

bukili

papatya
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
989
117
333
Ankara
nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.2 yıllık evliyiz ve şu aralar en büyük problemimiz bebeğimizin olmaması.yani ben öyle zannediyodum. yakın zamanda tedaviye başladık ve ilk aşama beni çok yordu hsg çekimi diye bişey var onu yaptırdım.doğumdan beter... neyse sonra evimize geldik ben o acının etkisinden kurtulamadım sürekli ağladım. eşim de hep destek oldu.bikaç gün önce eşimin telefonunu karıştırdım. biliyorum doğru bi davranış değil ama daha önce nezaman karıştırsam hep bişey görüyorum. bi nevi güvensizlik oldu. video izleme sitesine girdim arama kısmında sex,hadise kalça dansı,hilal cebeci falan yazıyodu.inanamadım. uyandırdım sordum ben izlemedim işyerinde bilmem ne gösterdi dedi.inanmadım tabi. ve tarih olarak benim acı içinde kıvranıp ağladığım günlerde izlemiş.beni en çok üzen de o. nerdeyse 7/24 bir aradayız. onun her isteğini karşılıyorum. bakımsız da değilim. neden öyle şeylere ihtiyaç duydu bilmiyorum. ve benim gördüğüm o kadarı. kimbilir başka ne yapıyodur yarın bi gün beni aldatırmı acaba diye düşünmeye başladım. dün oturdum saatlerce güzelce konuştum. izledim işte ne var dedi. inanamıyorum ya.hiç böyle birisi değildi.ve bana dediği şey söz veriyorum bidaha öyle şeyler yapmam ancak bi şartım var sende benim hiçbişeyimi bidaha kurcalamıycaksın onu izleme bunu izleme demiyceksin dedi.yok artık daha neler. zaten kurcalamazsam yapsan da ruhum duymaz ki.ona karşı okadar ilgili alakalıyım ki neden böyle şeylere ihtiyaç duydu anlamıyorum. ve onu çok sevmeme rağmen birdaha böyle bişey görürsem yemin ederim boşanırım dedim.bana bi akıl verin ne yapmalıyım.içim içimi yiyo çok kötüyüm

Erkek milleti malesef .Toplum, ne yazık ki kadın bedenin sergilenmesinden ve internette kolay ulaşmasından dolayı içindeki şeytan açığa çıkıyor.Bastırılmış bir toplum, erkek nefsi ne denebilir ki.

yaptığınız çok yanlış bence
bu tarz olaylar da eşlerinize hesap sorduğunuz da onun utanacağını sıkılacağını hiç mi düşünmüyorsunuz
evet evlisiniz onun da bir hayatı bir geçmişi ve yanlışta olsa kendine göre davranışları var.
artık açğımız internet çağı eşiniz izliyor evet ergenliğe girince Allah kısmet eder inşallah oğlunuz olsa o da izleyecek herkesin elinin altında varken bu teknoloji hangi erkek izlemiyor Allah aşkına yapmayın.
Hem sizin acı çektiğiniz günler de bunu izlemesi sizi umursamadığı anlamına gelmez bence.
Üzmeyin kendinizi moralinizi yüksek tutmanız gerek en başta eşinizin telefonunu karıştırmanız hata hem kendinizin hem de eşinizin canını sıkmayın.

telefon kurcalama bence de yanlış....
ama onun yaptığı daha yanlış...
siz acı içinde kıvranırken eş olarak size destek olması gerekirdi
dürtülerine uymak yerine sizin yanınızda olması sizi anlaması lazımdı...
sizi üzen de bu olmuş zaten
siz ne alemdesiniz o ne alemde
inşallah bir daha yapmaz

gerçekten hem üzücü hem de sinir bozucu bir durum. Bence üsteleme . eğer ne kadar üstüne gidersen izleme yapma tarzı konuşursan, o daha çok yapar. çünkü insanlara yasaklar cazip geliyor malesef. gerçi bu erkekler neden böyle birşey yapar valla anlamış değilim. önce inkar etmiş sonra da izledim demiş ...
bence sen de kurcalama unut gitsin çünkü sen de çok takarsan bu duruma çok huzursuzluklar olur. kafanı yer durursun acaba izledi mi falan diye.

benim eski eşimde bu tarz hareketlerde bulunmuştu ve konuşmama rağmen bir daha yapmayacağım demesine rağmen, daha niceleri oldu ve ayrıldım sonunda. çünkü ben de rahat durmuyor devamlı kurcalıyordum çünkü güvensizlik had safhada olmuştu ve içim hiç rahat değildi. kendi psikolojim bpzulma noktasına gelmişti.

demem o ki üsteleme bence. olayları akışına bırak. kafan rahat olsun. bir defa alıp karşınıa konuşmuşsun. hiç bir şey gizli kalmıyor inan bana er yada geç çıkıyor ortaya.

Canim erkegin yaptigi hatalari kendinizde arayipta kendinizi mutsuz etmeyin.eminin bakimli ve guzel olduguna.ama erkekler maalesef bu pis dusuncelerinden bir sure kurtulamiyorlar.bende hamileyken yasadim senin bu yasadigini hemde defalarca.cok zor seni iyi anliyorum.bende defalarca konusmustum ayrilikla tehtid ettim hatta 8.5 aylik annemin ewine dondum yeminler etti soz verdi geri getirdi beni ama gelir gelmez bilgisayara baktigimda beni almaya gelmeden bir gece once birdaha izledigini yakaladim.ewdeki bilgisayarin kontrol edildigini bildigi icin bu sefer ofisteki bilgisayardan izlemeye devam etti.valla uzuntuden bebegime bisey olacakti.lanet ettim ewde ne var ne yok dagittim kirdim babasini aradim acik acik soyledim.dogum yapali 2 yil oldu suana kadar oyle bisey gormedim yakalamadim.ama bu olanlar yuzunden hala suphem devam ediyor kurtulamadim etkisinden.bi laf var tabiri caizse kopek b*k yemekten vazgecmez canim uzme kendini.ama bende bir daha yakalarsan kesin bosucam kesin

ya o kadar artık tv dan internetten milletin kalçası gözümüze gözümüze sokuluyor ki
artık gerçekten şaşırmıyorum
bence bir 20-30 yıl öncesi olsaydık bu gerçekten bir sorun olabilirdi
ama artık her yerde o kalçalar filan o yüzden insanların nefsi dürtülüp duruyor bilmiyorum bana artık daha normal geliyor...
eşinizi suçlayamadım
ha günah mı günah ...

ben de yıkılırdım sanırım
bir daha yapmayacaksa, sizin yeniden karıştırma ihtimalinizden endişe duymuyor olması gerekmez mi?
sakın kendinize olan güveni, inancı kaybetmeyin
bu sizin eksik, kusurlu olduğunuz anlamına gelmez
onun kişiliğindeki, ahlakındaki noksanlıkları ifade eder

sizi yönlendirecek bir şey söylemek istemem, dilerim mutlu olursunuz

Eşinizin telefonunu karışitırmak çok yanlış diyenler olmuş, çok güldüm.
Hanginiz karıştırmıyorsunuz acaba?
Ben karıştırmıyorum çünkü eşim akıllı telefon karşıtı olduğu için ilk tuşlu telefonları kullanıyor.
Android kullansa inciğini cinciğini çıkarırım vallahi :)

hahahahah evet aslında akıllı telefon kullanmasın bu kadar takıyorsanız ama bilgisayar ne olacak neti komple kapatmak gerek hahahha

Yine arkadasim bakti yalani.. Cok komik oluyorlar farkinda degiller.
Oyle bi çagdayiz ki artik normal karsilaniyor erkeklerin boyle seyler izlemesi.. Hatta burda bununla ilgili defalarca konu acildi hepsinde de arkadasim izlemis sacmaligi..
ama senin aci cektigin zamanlar boyle bi sacmalik yapmasi daha da kotu.. Tavrini koymussun ama bir daha yakalarsan net tavrini koy derim. Ayrica sen kendini eksik hissetme onlari izlemesi senin cirkin bakimsiz oldugun anlamina gelmez. Ama işte ; erkek!

Hepinize cevaplarinizdan dolayı teşekkür ederim.hep işte benim eşim onu yapmaz bunu yapmaz tarzındaki gereksiz guvenden geliyo bu yıkıntılar. Ama hala inanamıyorum ya namazında niyazinda biridir. Üstelik gösteriş olmasın diye ibadetlerini hep gizli tutar. Aslında ben kendime kızıyorum. Adam hiçbişey yapmamış gibi daha gidip dibine giriyorum. Bugün defalarca öperek uyandirdim onu. Napiyim çok seviyorum. Benim korkum ya böyle bişey bidaha yaparsa yemin ettim bosancam diye ya onu da yapamazsam. Ama yapmak zorundayım. Suna bak ya ben ağrı içinde ağlayıp sızlarken o nasıl ne ara bunlara bakabilmis. Ve ben herseyi kafama takarim bunu nasıl atlaticam bilmiyorum. Dün dedimki bende senin gibi öyle şeyler izlesene hoşuna gidermi aç izle umrumda olmaz diyo cildircam ya herkes bizim evliligimize imrenirdi inanamıyorum

Valla ben olsam boşanmaktan ziyade adamın ne kadar zevksiz olduğunu düşünürdüm. 'Hadise kalça dansı' ne yav? Üzüldüğüne değmez. Hele dümdüz 'sex' diye aratılmasına hiç değinmiyorum..
Aynen iğrenç yani. Bide bana demezmi zaten hadiseden nefret ederim hiç güzel degildi öylesine açıldı. Cildircam ya

Akıllı telefon kullanmiyodu benim zorumla aldık ama hic kendimi suclamiyorum çünkü pc de de böyle biseyini görmüştüm gecmisi sürekli silmesine rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…