nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.2 yıllık evliyiz ve şu aralar en büyük problemimiz bebeğimizin olmaması.yani ben öyle zannediyodum. yakın zamanda tedaviye başladık ve ilk aşama beni çok yordu hsg çekimi diye bişey var onu yaptırdım.doğumdan beter... neyse sonra evimize geldik ben o acının etkisinden kurtulamadım sürekli ağladım. eşim de hep destek oldu.bikaç gün önce eşimin telefonunu karıştırdım. biliyorum doğru bi davranış değil ama daha önce nezaman karıştırsam hep bişey görüyorum. bi nevi güvensizlik oldu. video izleme sitesine girdim arama kısmında sex,hadise kalça dansı,hilal cebeci falan yazıyodu.inanamadım. uyandırdım sordum ben izlemedim işyerinde bilmem ne gösterdi dedi.inanmadım tabi. ve tarih olarak benim acı içinde kıvranıp ağladığım günlerde izlemiş.beni en çok üzen de o. nerdeyse 7/24 bir aradayız. onun her isteğini karşılıyorum. bakımsız da değilim. neden öyle şeylere ihtiyaç duydu bilmiyorum. ve benim gördüğüm o kadarı. kimbilir başka ne yapıyodur yarın bi gün beni aldatırmı acaba diye düşünmeye başladım. dün oturdum saatlerce güzelce konuştum. izledim işte ne var dedi. inanamıyorum ya.hiç böyle birisi değildi.ve bana dediği şey söz veriyorum bidaha öyle şeyler yapmam ancak bi şartım var sende benim hiçbişeyimi bidaha kurcalamıycaksın onu izleme bunu izleme demiyceksin dedi.yok artık daha neler. zaten kurcalamazsam yapsan da ruhum duymaz ki.ona karşı okadar ilgili alakalıyım ki neden böyle şeylere ihtiyaç duydu anlamıyorum. ve onu çok sevmeme rağmen birdaha böyle bişey görürsem yemin ederim boşanırım dedim.bana bi akıl verin ne yapmalıyım.içim içimi yiyo çok kötüyüm
Canim erkegin yaptigi hatalari kendinizde arayipta kendinizi mutsuz etmeyin.eminin bakimli ve guzel olduguna.ama erkekler maalesef bu pis dusuncelerinden bir sure kurtulamiyorlar.bende hamileyken yasadim senin bu yasadigini hemde defalarca.cok zor seni iyi anliyorum.bende defalarca konusmustum ayrilikla tehtid ettim hatta 8.5 aylik annemin ewine dondum yeminler etti soz verdi geri getirdi beni ama gelir gelmez bilgisayara baktigimda beni almaya gelmeden bir gece once birdaha izledigini yakaladim.ewdeki bilgisayarin kontrol edildigini bildigi icin bu sefer ofisteki bilgisayardan izlemeye devam etti.valla uzuntuden bebegime bisey olacakti.lanet ettim ewde ne var ne yok dagittim kirdim babasini aradim acik acik soyledim.dogum yapali 2 yil oldu suana kadar oyle bisey gormedim yakalamadim.ama bu olanlar yuzunden hala suphem devam ediyor kurtulamadim etkisinden.bi laf var tabiri caizse kopek b*k yemekten vazgecmez canim uzme kendini.ama bende bir daha yakalarsan kesin bosucam kesinnerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.2 yıllık evliyiz ve şu aralar en büyük problemimiz bebeğimizin olmaması.yani ben öyle zannediyodum. yakın zamanda tedaviye başladık ve ilk aşama beni çok yordu hsg çekimi diye bişey var onu yaptırdım.doğumdan beter... neyse sonra evimize geldik ben o acının etkisinden kurtulamadım sürekli ağladım. eşim de hep destek oldu.bikaç gün önce eşimin telefonunu karıştırdım. biliyorum doğru bi davranış değil ama daha önce nezaman karıştırsam hep bişey görüyorum. bi nevi güvensizlik oldu. video izleme sitesine girdim arama kısmında sex,hadise kalça dansı,hilal cebeci falan yazıyodu.inanamadım. uyandırdım sordum ben izlemedim işyerinde bilmem ne gösterdi dedi.inanmadım tabi. ve tarih olarak benim acı içinde kıvranıp ağladığım günlerde izlemiş.beni en çok üzen de o. nerdeyse 7/24 bir aradayız. onun her isteğini karşılıyorum. bakımsız da değilim. neden öyle şeylere ihtiyaç duydu bilmiyorum. ve benim gördüğüm o kadarı. kimbilir başka ne yapıyodur yarın bi gün beni aldatırmı acaba diye düşünmeye başladım. dün oturdum saatlerce güzelce konuştum. izledim işte ne var dedi. inanamıyorum ya.hiç böyle birisi değildi.ve bana dediği şey söz veriyorum bidaha öyle şeyler yapmam ancak bi şartım var sende benim hiçbişeyimi bidaha kurcalamıycaksın onu izleme bunu izleme demiyceksin dedi.yok artık daha neler. zaten kurcalamazsam yapsan da ruhum duymaz ki.ona karşı okadar ilgili alakalıyım ki neden böyle şeylere ihtiyaç duydu anlamıyorum. ve onu çok sevmeme rağmen birdaha böyle bişey görürsem yemin ederim boşanırım dedim.bana bi akıl verin ne yapmalıyım.içim içimi yiyo çok kötüyüm
Aynen iğrenç yani. Bide bana demezmi zaten hadiseden nefret ederim hiç güzel degildi öylesine açıldı. Cildircam yaValla ben olsam boşanmaktan ziyade adamın ne kadar zevksiz olduğunu düşünürdüm. 'Hadise kalça dansı' ne yav? Üzüldüğüne değmez. Hele dümdüz 'sex' diye aratılmasına hiç değinmiyorum..
Akıllı telefon kullanmiyodu benim zorumla aldık ama hic kendimi suclamiyorum çünkü pc de de böyle biseyini görmüştüm gecmisi sürekli silmesine rağmenEşinizin telefonunu karışitırmak çok yanlışdiyenler olmuş, çok güldüm.
Hanginiz karıştırmıyorsunuz acaba?
Ben karıştırmıyorum çünkü eşim akıllı telefon karşıtı olduğu için ilk tuşlu telefonları kullanıyor.
Android kullansa inciğini cinciğini çıkarırım vallahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?