- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.611
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S,,tiret gec bence, hic dusunup vaktini harcama.
Aldatildigi iliskiye donen insanda gurur aramam ben, gururu olmayan adama da adam demem. Adam olmayan biri icin kendini hirpalama.
Onu varyaaa 3.sayfa haberlerine konu edicemmm
Yav sosyal medyadan kızı takip etme seviyesini bilmiyorum adamın ama ne alakası var yatarken onu düşünüyormuş falan...
Ben de eski erkek arkadaşımın doğum gününü kutladım, sizin tabirinizle "yatarken" karşımdaki adamdan başkasını düşünmüyorum.
Tekrar edeyim, eski konularınızı, ayrılık hikayenizi bilmiyorum ancak;
İnsanlar medeni bir şekilde ayrıldılar ise (kavgasız gürültüsüz) doğu günü kutlama, herhangi bir ortamda karşılaşıldığında selamlaşma vs. gibi şeyler olabilir, normaldir.
Ben daha fazla gururuma yediremicem yemin ederim ben öldürürüm bu adamı artıkkkk
Namusumla oynadııı benimm
ha şunuda söyliyim sen benimle çıkarken bile duyguyla konuşuyodun mart nisan gibi bunuda adım gibi biliyorum
keşke bana bu dereece yalan söylemeseydin keşke benim duygularımla bu dereece oynamasaydın beni evine aldın beraber oldun ama aklında duygu vardı yazıkk
sana bi link atsam şimdi dudağın uçuklar
keşke bana duyguyu unutamadım deseydin.sizin 2013 te de konuştuğunuzu biliyorum adım gibi
keşke benimle çıkarken söyleseydin ben onu unutamadım seni oyalamıyım diye.ama ne gerek var demi hazır eve atacağın bi kız bulmuşsun şimdi rahatını bozmaya gerek yoktu
nasıl bi duygu herkesi aynı anda idare etmek?
keşke benimle çıkarken söyleseydin ben onu unutamadım seni oyalamıyım diye.ama ne gerek var demi hazır eve atacağın bi kız bulmuşsun şimdi rahatını bozmaya gerek yoktu
sen yaşadın iyi bilirsin.ama sende yaşattın.sen yaşattığına göre tekrar tekrar sende yaşacaksın unutma
farkındaysan beni bu hale getirdiğin için hiçbir yerde tutunamadın hep ah ettim sana ve ahım hiçbir zaman yerde kalmadı...
çokkk üzülüyorumm kahroluyorum yüzüme gülerken seninde duygunun sana yaptığını bana yapmana...ben kendime nasıl yedireyim şimdi bunu bi söylesene
benle sevişirkennn duyguyla yazışmanııı??? doğumgünlerine varış kadar kutlamalarınıı hemde benimle çıkarkennn haaa???
neden bana demedinnn çıkgit hayatımdan ben onu seviyorum diye.hani ben senin namusundum hani sen yatakta bastığın biriyle konuşacak kadar şerefsiz değildin ha
iyimiydi benimle sevişirken duyguyu düşünmek..ben gözlerine aşkla ağlayarak bakarkenn enayi yerine koymak ha? bide utanmadan yazlığa davet ettin beniiii!!! hiçmi yüzün kızarmadı be insannnn birinin namusuyla oynarkenn ha?? ben kimseyle birlikte olmamıştım hayatımdaa sana inandım güvendim SIRTIMDAN VURDUNNN
İşte bunları yazdım bendeeeeeee
ayrıcaaa bugüne kadar beni ne zaman üzse hep kötü şeyler geldi başına hep ah ettim çünkü
İşinden gücünden mutluluğundan ol dedimmm ve oldudaaa bütün işlerden kovulduuu rast gitmedi işleriii beş parasız kaldııı aylarca .Rabbim yanına bırakmadı tabiii bana yaptıklarından sonraaa
benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam
bu adam seni dövmüş birde.
bırak bu pisliği manyağın teki bu.
bence bu yatakta basma konusu hikaye, bi taraftan iğrenç bi şekilde vermedi derken diğer taratan kızın yatak halini nasıl görüyor,
o bence basta seni etkilemek için söylemiş
Yok yani haniii sanki konuştukta noldu bana verdimi dedi...Önce zaten birlikte olmuşlar...Hikaye değill gerçekti o olay kızın suratından da anladım ben...işte öyle bi yanım var bir insanı görmem yeter ama maalesef terzi kendi söküğünü dikemedi yine ...
many valla kendini aldatan bi kızla konusan erkeğe hiç bişey yapıllamaz baksana ne gurur ne bişey, gerçi senin de zaafın var çağırsa yine gidersin tıpış tıpış ama inşallah için soğur ne oldugu belli sonuçta
Yok yani haniii sanki konuştukta noldu bana verdimi dedi...Önce zaten birlikte olmuşlar...Hikaye değill gerçekti o olay kızın suratından da anladım ben...işte öyle bi yanım var bir insanı görmem yeter ama maalesef terzi kendi söküğünü dikemedi yine ...