Az önce gördüğüm manzara beniii mahvetti

Konularımı bilen bilir erkek arkadaşımla baya bi şeyler yaptık yaşadık ben köpeklerrrr gibi pişmanım tabi şimdi...

Ben faceden bunun eski kız arkadşını ekledim baktım zaman tüneline falan.Biz bununla 14 martta çıkmaya başlamıştık...Bu kız da işte bunu aldatan kızdı hemde yataklarda basılan bir kızdı.Neyse işte kız 29 martlarda nisanlarda bişiler yazmış duvarına beğenmiş,doğum gününü falan kutlamış şokk oldum...Benimle çıkarken o ekliymiş faceinde ...Bende mutluyum diye mutluluktan ağlarkennn o meğer o kızla konuşuyomuşşş
Birde bana sana aşığım derkennnn

(
Bana diyeceksiniz bazılarınız zaten biliyoduk konularından onun ne mal oldğunu hala onu mu kafana takıyosun diye ama şöyle bi durum var benim şuan şok olduğum kahrolduğum konu bu konudan haberim hiççç yoktu benimmm daha az önce oldu

(
Hertürlü yanlışını görmüştüm ama bilmiyodum o kızla da yazışıyomuş meeğrsemmm doğum gününe varış kadar kutlamış bütün fotolarını beğenmişş...Benden bir önceki çıktığı kızla da çıkarken gene aynı şekilde o zamanlarda da beğenmiş herşeylerinii

Bu adam benimle yatarkenn meğersemm onu düşünyomuşşş ....Ben şimdi nereye atayım kendimiii ben hayatımda kimseyle birlikte olmamıştım mahvettim kendimii

(( nereye sığınayım alllahımmm kendimi o şerefsize teslim ettim bennn güvendimmmm