Şoktayımmm Allahımmm

önce zaten birlikte olmuşlar ama demek halen daha kızdan beklentisi var..ne demek bana verdimi ya inanmıyorum...
sizin bu yaşadığınız acının zerresine değmiyor bu adam müsvettesi !

Değmiyoduuu en başından beri biliyodum değmediğini ama vazgeçirememiştim kendimii çok şükür kurtuldummm artıkkk
Evet kalkmış öyle diyor birde verdi mi sanki dye

Şimdi seni eski konularından bilip takip etmemiş birisi olsam daha farklı bir yorum yapardım.
Fakat kusura bakma sana diyecek tek bir laf yok artık.bu adam sana neler neler yaptı gururunu çok fena ayaklar altına aldı.sen o zamanda yüzünü görmek istemiyorum bitti falan demiştin.tüm yaptıklarına rağmen 'napim seviyorum' diyosun ve geri dönebiliyosun..yani ne bekliyosunki ondan sen?.sevmek bu değil!
şimdi o sana pişmanım deyip iki tatlı söz söylese sen yine yelkenleri aşağı indirirsin eminim ben.
o yüzden sana ne desek boş..

Az önce gördüğüm manzara beniii mahvetti:50:
Konularımı bilen bilir erkek arkadaşımla baya bi şeyler yaptık yaşadık ben köpeklerrrr gibi pişmanım tabi şimdi...:50:
Ben faceden bunun eski kız arkadşını ekledim baktım zaman tüneline falan.Biz bununla 14 martta çıkmaya başlamıştık...Bu kız da işte bunu aldatan kızdı hemde yataklarda basılan bir kızdı.Neyse işte kız 29 martlarda nisanlarda bişiler yazmış duvarına beğenmiş,doğum gününü falan kutlamış şokk oldum...Benimle çıkarken o ekliymiş faceinde ...Bende mutluyum diye mutluluktan ağlarkennn o meğer o kızla konuşuyomuşşş
Birde bana sana aşığım derkennnn:((
Bana diyeceksiniz bazılarınız zaten biliyoduk konularından onun ne mal oldğunu hala onu mu kafana takıyosun diye ama şöyle bi durum var benim şuan şok olduğum kahrolduğum konu bu konudan haberim hiççç yoktu benimmm daha az önce oldu:((
Hertürlü yanlışını görmüştüm ama bilmiyodum o kızla da yazışıyomuş meeğrsemmm doğum gününe varış kadar kutlamış bütün fotolarını beğenmişş...Benden bir önceki çıktığı kızla da çıkarken gene aynı şekilde o zamanlarda da beğenmiş herşeylerinii:47:
Bu adam benimle yatarkenn meğersemm onu düşünyomuşşş ....Ben şimdi nereye atayım kendimiii ben hayatımda kimseyle birlikte olmamıştım mahvettim kendimii:((( nereye sığınayım alllahımmm kendimi o şerefsize teslim ettim bennn güvendimmmm

cnm çok üzüldümm... Erkekler o kadar ylalancı ve dönekki asla güvenilmez bnm sevgilimi de eski sevgilisi aldatmıştı benle ilk tanıştıgında ondan küfür ve hakaretle bahsederdi ama inan öyle değil.. Hpesi yalan en çok can yakan en çok seviliyor o kızı seviyordur eminimki senn sevgilindin de o kız cnnı yakmış ama unutamamış yine de onu ve seni kullanmış.Bu saatten sonra yapacagın şey o çocuğun ismini dahi unut ve Allaha tövbe et ona sığın

Bna face şifresi konusunda yardımcı olabilecek var mı varsa lütfeeen nasıl kırıldığını söyleyebilir mi? delil toplamam lazım

Valla konu baştan aşağı bir acayip zaten, siz neden faceten onun eski sevgilisini ekliyorsunuz ki? Ya da sizin neden başka bir fecabook hesabınız var ki? Ve de neden facebook şifresini kırıp delil toplamaya çalışıyorsunuz? Derdiniz ne anlayamadım ben. Hani evli olsanız, boşanma davasında kullanmak için delil toplamak istediğinizi düşüneceğim ama öylede değil. Yani böyle ajanlıklarla neyi elde etmeyi düşünüyorsunuz? Topladığınız yada toplamayı düşündüğünüz deliller her ne ise size acı vermekten daha başka bir işe yaramayacak. Boşverip yoluna bakmak varken neden ısrarla uğraşıyorsun ki, kusura bakma ben bu takıntılı haline anlam veremedim.

Ve de anlayamadığım şey, sen bir dolu mesaj çekmişsin eski erkek arkadaşına ama, onu aşağılamaktan ziyade sadece kendini yerden yere vurmuşsun. Resmen duygu sömürüsü yapmışsın gibi olmuş, yok namusumla oynadın, yok beni enayi yerine koydun; resmen "sen benimle birlikte oldun, beni almaya mecburdun ama almadın, ben şimdi ne yapacağım" gibi anlamlar çıkmış yazdıklarından. Çok büyük hata etmişsin bunları yazmakla.

Ayrıca, sana tecavüz etmediğine göre ortada namusla oynamak, yarı yola bırakmak gibi şeyler söz konusu değil. Sen istemişsin, o istemiş, birlikte birşeyler yaşayıp karşılıklı zevk almışsınız, işler yolunda gitmeyince "beni kullandı-namusumla oynadı" diyorsunuz. Madem sizin için bu kadar önemliydi, evlenmeden yaşamayacaktınız, madem yaşadınız, yaşadığınız o anların güzelliğine saygı duyun ve hayatınıza devam edin. Kimse yaşadığı birşey sebebiyle ömür boyu bir başkasına mecbur olamaz.

Tecavüz olmayabilir ama erkekler bu konuda gerçekten duygusal ve ruhani tecavüz yapıyorlar.Ortada yarıyolda bırakmak vardır elbette.Kadınlık gururu sadece zorla kaybedilmez insan öyle hissetmez.Şunu da unutmayalım insan kınadığını yaşarmış.Şifre mevzusuna gelirsek göreceklerini az çok sen de biliyorsun.Kendini üzmene gerek yok.Zamanını bekle.Bir daha biriyle ilişki yaşayacağın zaman geçmişini iyi araştır.Kalp gidene bir ayrı düşüyor.Yıkıntıların üzerine ilişki kurulmaz.

Az önce gördüğüm manzara beniii mahvetti:50:
Konularımı bilen bilir erkek arkadaşımla baya bi şeyler yaptık yaşadık ben köpeklerrrr gibi pişmanım tabi şimdi...:50:
Ben faceden bunun eski kız arkadşını ekledim baktım zaman tüneline falan.Biz bununla 14 martta çıkmaya başlamıştık...Bu kız da işte bunu aldatan kızdı hemde yataklarda basılan bir kızdı.Neyse işte kız 29 martlarda nisanlarda bişiler yazmış duvarına beğenmiş,doğum gününü falan kutlamış şokk oldum...Benimle çıkarken o ekliymiş faceinde ...Bende mutluyum diye mutluluktan ağlarkennn o meğer o kızla konuşuyomuşşş
Birde bana sana aşığım derkennnn:((
Bana diyeceksiniz bazılarınız zaten biliyoduk konularından onun ne mal oldğunu hala onu mu kafana takıyosun diye ama şöyle bi durum var benim şuan şok olduğum kahrolduğum konu bu konudan haberim hiççç yoktu benimmm daha az önce oldu:((
Hertürlü yanlışını görmüştüm ama bilmiyodum o kızla da yazışıyomuş meeğrsemmm doğum gününe varış kadar kutlamış bütün fotolarını beğenmişş...Benden bir önceki çıktığı kızla da çıkarken gene aynı şekilde o zamanlarda da beğenmiş herşeylerinii:47:
Bu adam benimle yatarkenn meğersemm onu düşünyomuşşş ....Ben şimdi nereye atayım kendimiii ben hayatımda kimseyle birlikte olmamıştım mahvettim kendimii:((( nereye sığınayım alllahımmm kendimi o şerefsize teslim ettim bennn güvendimmmm

evli olmadığın bi adamla yatmadan önce düşünseydin onu canım :ssz: insanlar şimdi babasına bile güvenemiyo senin neyine elin adamına güvenmek ayrıl ve kurtul silah zoruyla adamı nikah masasına oturtcak halin yok

Valla konu baştan aşağı bir acayip zaten, siz neden faceten onun eski sevgilisini ekliyorsunuz ki? Ya da sizin neden başka bir fecabook hesabınız var ki? Ve de neden facebook şifresini kırıp delil toplamaya çalışıyorsunuz? Derdiniz ne anlayamadım ben. Hani evli olsanız, boşanma davasında kullanmak için delil toplamak istediğinizi düşüneceğim ama öylede değil. Yani böyle ajanlıklarla neyi elde etmeyi düşünüyorsunuz? Topladığınız yada toplamayı düşündüğünüz deliller her ne ise size acı vermekten daha başka bir işe yaramayacak. Boşverip yoluna bakmak varken neden ısrarla uğraşıyorsun ki, kusura bakma ben bu takıntılı haline anlam veremedim.

Ve de anlayamadığım şey, sen bir dolu mesaj çekmişsin eski erkek arkadaşına ama, onu aşağılamaktan ziyade sadece kendini yerden yere vurmuşsun. Resmen duygu sömürüsü yapmışsın gibi olmuş, yok namusumla oynadın, yok beni enayi yerine koydun; resmen "sen benimle birlikte oldun, beni almaya mecburdun ama almadın, ben şimdi ne yapacağım" gibi anlamlar çıkmış yazdıklarından. Çok büyük hata etmişsin bunları yazmakla.

Ayrıca, sana tecavüz etmediğine göre ortada namusla oynamak, yarı yola bırakmak gibi şeyler söz konusu değil. Sen istemişsin, o istemiş, birlikte birşeyler yaşayıp karşılıklı zevk almışsınız, işler yolunda gitmeyince "beni kullandı-namusumla oynadı" diyorsunuz. Madem sizin için bu kadar önemliydi, evlenmeden yaşamayacaktınız, madem yaşadınız, yaşadığınız o anların güzelliğine saygı duyun ve hayatınıza devam edin. Kimse yaşadığı birşey sebebiyle ömür boyu bir başkasına mecbur olamaz.

Ağzınıza sağlık ne güzel yazmışsınız :16: sonuna kadar katılıyorum size :46:

valla konu baştan aşağı bir acayip zaten, siz neden faceten onun eski sevgilisini ekliyorsunuz ki? Ya da sizin neden başka bir fecabook hesabınız var ki? Ve de neden facebook şifresini kırıp delil toplamaya çalışıyorsunuz? Derdiniz ne anlayamadım ben. Hani evli olsanız, boşanma davasında kullanmak için delil toplamak istediğinizi düşüneceğim ama öylede değil. Yani böyle ajanlıklarla neyi elde etmeyi düşünüyorsunuz? Topladığınız yada toplamayı düşündüğünüz deliller her ne ise size acı vermekten daha başka bir işe yaramayacak. Boşverip yoluna bakmak varken neden ısrarla uğraşıyorsun ki, kusura bakma ben bu takıntılı haline anlam veremedim.

Ve de anlayamadığım şey, sen bir dolu mesaj çekmişsin eski erkek arkadaşına ama, onu aşağılamaktan ziyade sadece kendini yerden yere vurmuşsun. Resmen duygu sömürüsü yapmışsın gibi olmuş, yok namusumla oynadın, yok beni enayi yerine koydun; resmen "sen benimle birlikte oldun, beni almaya mecburdun ama almadın, ben şimdi ne yapacağım" gibi anlamlar çıkmış yazdıklarından. çok büyük hata etmişsin bunları yazmakla.

sonuna kadar katılıyorum

Back
X