- 26 Kasım 2018
- 259
- 132
- 23
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Kızlar merhaba bu dönem mi çok hassasım bilmiyorum...Ben çok küçükken annemi ve kardeşimi kaybettim.Okula bile gitmiyordum 6 yaşındaydim.Ve o ölümden sonra çok şey yaşadım çok şey cektim.Oyle yada böyle büyüdüm ama acısı hiç geçmiyor arkadaşlar.Annemde göremediğim sevgiyi ve ilgiyi hep başkalarında arıyorum.Bu da beni başkalarına bağımlı hale getiriyor.Beklenti içine giriyorum.Bu aralar da en çok esime karşı...Sevdiğini biliyorum ...Ama.erkekler işte hiç bir zaman ilgileri bizim bekledigimiz kadar olmuyor.Ya da bilmiyorum bizi annemiz kadar kimse sevmiyor.Annem....Seni çok özlüyorum...
Allah razı olsun.Nasıl ictensinizCanimsiniz.
Ne denebilir ki Allah sabır versin.Kızlar merhaba bu dönem mi çok hassasım bilmiyorum...Ben çok küçükken annemi ve kardeşimi kaybettim.Okula bile gitmiyordum 6 yaşındaydim.Ve o ölümden sonra çok şey yaşadım çok şey cektim.Oyle yada böyle büyüdüm ama acısı hiç geçmiyor arkadaşlar.Annemde göremediğim sevgiyi ve ilgiyi hep başkalarında arıyorum.Bu da beni başkalarına bağımlı hale getiriyor.Beklenti içine giriyorum.Bu aralar da en çok esime karşı...Sevdiğini biliyorum ...Ama.erkekler işte hiç bir zaman ilgileri bizim bekledigimiz kadar olmuyor.Ya da bilmiyorum bizi annemiz kadar kimse sevmiyor.Annem....Seni çok özlüyorum...
Kızlar merhaba bu dönem mi çok hassasım bilmiyorum...Ben çok küçükken annemi ve kardeşimi kaybettim.Okula bile gitmiyordum 6 yaşındaydim.Ve o ölümden sonra çok şey yaşadım çok şey cektim.Oyle yada böyle büyüdüm ama acısı hiç geçmiyor arkadaşlar.Annemde göremediğim sevgiyi ve ilgiyi hep başkalarında arıyorum.Bu da beni başkalarına bağımlı hale getiriyor.Beklenti içine giriyorum.Bu aralar da en çok esime karşı...Sevdiğini biliyorum ...Ama.erkekler işte hiç bir zaman ilgileri bizim bekledigimiz kadar olmuyor.Ya da bilmiyorum bizi annemiz kadar kimse sevmiyor.Annem....Seni çok özlüyorum...
İlgisiz biri değil .Ama bilmiyorum yetmiyor...Annem gibi sevsin istiyorum.O ise beni sadece eşi gibi seviyor.Kiyamam yaacocukluguna sarilmak isterdim. Evliligin ilk yillari beklentiler yuksek oluyor. Zamanla vazgecersin beklemekten. Buyuk ihtimalle esin seviyordur seni, bunu ilgisi disindaki seylerden de anlayabilirsin.
Esim in annesi var beni çok sever .Kızı gibi görür.Bende onu çok severim canı acısı canım acır.O kadat çok severim.Cocugumuz yok eşimle aynı evde değiliz daha düğünümüz olmadiEsinizin annesi var mi? Araniz nasil ( sorum ozel kacmazsa ) ?
Sevilmek hepimizin ihtiyaci. Esinizden sevgi beklemeniz de dogal. Esinize siz ogretin sizi nasil sevmesini istiyorsaniz siz oyle sevin. Sizin davranislarinizi size yansitacaktir. Bi sure bunu denemenizi oneririm.
Sevenleriniz bol olur insallah.
( Evladiniz yok sanirim. Yanlis anlamis olabilirim ama evlat da cok seviyor annesini. Insallah dusunuyorsaniz gonlunuzce yasarsaniz bir masumun sizi en guzel sekilde sevmesini )
Allah sabir versin.
Benim de o.kadar ihtiyacm vat ki o.sıcacık sarılmaniza...Öncelikle başınız sağ olsun sıcacık sarılmayı çok isterdim❤ umarım gelecekteki hayatında kocaman sevgi dolu bir aile olursunuz herşey gönlünüzce olsun sevgilerimi iletiyorum
Kiyamam sanaKızlar merhaba bu dönem mi çok hassasım bilmiyorum...Ben çok küçükken annemi ve kardeşimi kaybettim.Okula bile gitmiyordum 6 yaşındaydim.Ve o ölümden sonra çok şey yaşadım çok şey cektim.Oyle yada böyle büyüdüm ama acısı hiç geçmiyor arkadaşlar.Annemde göremediğim sevgiyi ve ilgiyi hep başkalarında arıyorum.Bu da beni başkalarına bağımlı hale getiriyor.Beklenti içine giriyorum.Bu aralar da en çok esime karşı...Sevdiğini biliyorum ...Ama.erkekler işte hiç bir zaman ilgileri bizim bekledigimiz kadar olmuyor.Ya da bilmiyorum bizi annemiz kadar kimse sevmiyor.Annem....Seni çok özlüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?