• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortopedi Sol elimdeki dayanilmaz agri

Bitter_Lokum

kocasinin hatunu
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
582
7
118
Merhaba hanimlar benim derdim sol elimdeki agriyla ilgili nasil anlatacagimida bilmiyorum dogrusu. Sol elimin sol alt kösesinde bölgede basparmagimin sonundan baslayip bilegime kadar ilerleyen feci bir agri var. Bu agri 1senedir gelip gidiyor ama son 1haftadir beni bitiriyor artik. O agri olan bölge sisiyor ve üzerinde mor lekeler beliriyor. Öyle hafif lekelerde degil bildiginiz mosmor oluyor genelde sabah kalkinca ne agri nede morarma olmuyor ama gün ilerledikce ortaya cikiyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bi yorumda bulunun

bende aynı ağrıları sağ elimde yaşıyorum canım. tam bahsettiğin yerde oluyo ve tüm koluma yayılıyo ağrı.. henüz bende morarmalar olmadı. 2 ay önce başladı ağrılar ve gün sonunda artıyo beni uyutmuyo :/ bi yakınımda olmuştu daha önce ve sinirlerle ilgiliymiş. bi süre fizik tedavi gördü ve o elini ağır işlerde kullanmadı. bu şekilde azaldı ağrıları. ve diğer eliyle ağrıyan elinin baş ve işaret parmağının ortasına sürekli masaj yapıyo. bu doktorun tavsiyesiymiş. ben 1 ay sonraya randevu aldım eğer geçmemiş olursa doktora görüncem. bence sende bi görün ilerlemeden

Geçmiş olsunnn...
sinir sıkışması gibi geldi.parmak uçlarınızda uyuşma ve soğuğa çıkınca morarma oluyor mu peki?

bende aynı ağrıları sağ elimde yaşıyorum canım. tam bahsettiğin yerde oluyo ve tüm koluma yayılıyo ağrı.. henüz bende morarmalar olmadı. 2 ay önce başladı ağrılar ve gün sonunda artıyo beni uyutmuyo :/ bi yakınımda olmuştu daha önce ve sinirlerle ilgiliymiş. bi süre fizik tedavi gördü ve o elini ağır işlerde kullanmadı. bu şekilde azaldı ağrıları. ve diğer eliyle ağrıyan elinin baş ve işaret parmağının ortasına sürekli masaj yapıyo. bu doktorun tavsiyesiymiş. ben 1 ay sonraya randevu aldım eğer geçmemiş olursa doktora görüncem. bence sende bi görün ilerlemeden

banada sinirlerle ilgili olabilir demislerdi ama bilmiyorum artik gecmesse bende mecbur gitmeliyim ama doktor panigi var bende beklerken bile bunaliyorum

Geçmiş olsunnn...
sinir sıkışması gibi geldi.parmak uçlarınızda uyuşma ve soğuğa çıkınca morarma oluyor mu peki?

arada cok hafif karincalanma hissediyorum avucum icinde veya parmaklarimda ama morarma genelde hep var yani soguga cikinca felan degil elimin o bölgesi (internette agrinin oldugu kismi gösteren bir foto buldum kolay anlayabilmeniz icin $2551_p7270004_1.webp)hep mor hatta son bir kac gündür bilegimin kenarindan basparmagima dogru mosmor damar cikti

Back
X