Sol göğsümde iğne batması şeklinde acı!!!

DenizinDelisi_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
36
1
36
Kocaeli
Arkadaşlar 7 mayısta doğum yaptım bebeğim 2 aylık olmak üzere ve onu sadece anne sütüyle besliyorum. son birkaç gündür sol göğsüme içten iğneler saplanıyor gibi oluyor ve bu acıya dayanamıyorum. göğsümü koparıp atasım geliyor. gittikçe de artmaya başladı. bu arada göğsüm şiş değil mantar enfeksiyonu gibi bişey de yok mastit olduğunu da samıyorum göğüslerimin çatlakları iyileşti çünkü.bu konuda bir bilgisi olan var mı?

canım bende 18 mayısta doğum yaptım benimkide 3 aylık olacak benimde sol göğsüm sağıma göre daha şiş ve kramp tarzı iğne batmalarından cok rahatsızım nefesim kesiliyo sanki acaba süt damarlarıyla mı alakalı dr görünmek lazım mı

benim iğne batması şeklindeki acılarım azaldı baya ama hala ara ara kendini hissettiriyor. muhtemelen süt damarlarıyla alakalıdır. ben görünmedim doktora cnm ama sen bir görün istersen.

süt yapımı artınca bir kısım süt ,süt kanallarına doğru akıyor. bebek emmese bile. acının bu ani sütle doluşun oluşturduğu basınca bağlı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…