kızlar dün yatakta sağıma soluma dönerken bi acı hissettim, sonra dokundum sol göğsümün belli yerleri inanılmaz ağrıyordu, dokunduğumda sertlik hissettim bugün genel cerraha gittim o bastırınca ağladım o kadar canım yandı ki. sonra iğneyle o kitlenin olduğu yerden sıvı aldı sanırım ben acıdan sormadım ne aldınız diye vereceği cevaptanda korktum sanırım. hala iğne batırdığı yer acıyoreşime sordum bişey çekti mi sıvı falan diye oda iğneyi çektikten sonra kan görmüş bir damla oda bakmamış. haftaya randevu verdi. çok canım sıkkın. zaten 2 haftadır hastayımateşler içinde kalıyorum geceleri halsizlik soğuk algınlığı yapıştı kaldı üstüme. birde bu..
benim de sol göğsümde bi kitle mevcut
biyopsi yapılırken saçimi başımı yoldum acıdan
ama doktorum bana ağrı yapandan korkma demişti
sende korkma,içine rahat tut
sonucu ne oldu peki? aklıma binbir türlü şey geliyor mizaç olarak da biraz evhamlıyım
sonucum temiz çıkmıştı,folikistik over (tam adını yazamıyorum ksra bakma) yani benim göğüs yapımdan kaynaklanan bi problem (o dönem aşırı gergin ve streslıydım) şuan arada sancılarım oluyor ama bi sorun yok alıştık biz onla beraber yaşamaya :)
içini korkutma canım
benim 2 teyzem de göğüs k. ikisininde pat diye ortaya çıktı ve ne ağrı ne sızı vardı...
ne mutlu sana canım.. ben yeni evliyim ilerde çocuk olursa emzirmeye falan engel teşkil eder mi bunlar. birde göğsüme enjektörle müdahale etmeleri biyopsimi oluyor?
ne mutlu sana canım.. ben yeni evliyim ilerde çocuk olursa emzirmeye falan engel teşkil eder mi bunlar. birde göğsüme enjektörle müdahale etmeleri biyopsimi oluyor?
Bi'kaç ay önce benim de sol göğsümle koltuk altıma yakın kısımda taş gibi sert bi'şey vardı. Nasıl acıyodu, üstüne bile yatamıyodum.
Gittim, elle kontrol etti lenf bezlerin şişmiş dedi o korku yetti ama bana:26:
Bi'de "ağrırsa panik yapmayın, ağrımazsa korkun asıl. İyi huylularda ağrı olur çoğu zaman" dedi:44:
Bi'şey yoktur merak etme, çok geçmiş olsun.
kızlar dün yatakta sağıma soluma dönerken bi acı hissettim, sonra dokundum sol göğsümün belli yerleri inanılmaz ağrıyordu, dokunduğumda sertlik hissettim bugün genel cerraha gittim o bastırınca ağladım o kadar canım yandı ki. sonra iğneyle o kitlenin olduğu yerden sıvı aldı sanırım ben acıdan sormadım ne aldınız diye vereceği cevaptanda korktum sanırım. hala iğne batırdığı yer acıyoreşime sordum bişey çekti mi sıvı falan diye oda iğneyi çektikten sonra kan görmüş bir damla oda bakmamış. haftaya randevu verdi. çok canım sıkkın. zaten 2 haftadır hastayımateşler içinde kalıyorum geceleri halsizlik soğuk algınlığı yapıştı kaldı üstüme. birde bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?