:( sol göğsümde kitle var çok moralim bozuk

jasminej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
474
345
73
35
kızlar dün yatakta sağıma soluma dönerken bi acı hissettim, sonra dokundum sol göğsümün belli yerleri inanılmaz ağrıyordu, dokunduğumda sertlik hissettim bugün genel cerraha gittim o bastırınca ağladım o kadar canım yandı ki. sonra iğneyle o kitlenin olduğu yerden sıvı aldı sanırım ben acıdan sormadım ne aldınız diye vereceği cevaptanda korktum sanırım. hala iğne batırdığı yer acıyor eşime sordum bişey çekti mi sıvı falan diye oda iğneyi çektikten sonra kan görmüş bir damla oda bakmamış. haftaya randevu verdi. çok canım sıkkın. zaten 2 haftadır hastayımateşler içinde kalıyorum geceleri halsizlik soğuk algınlığı yapıştı kaldı üstüme. birde bu..

çok geçmiş olsun canım hemen kötü düşünme kitle olsa bile tehlikesiz kitlelerde olabiliyor yükSek tut moralini...

geçmiş olsun. Sakin olun. tıp o kadar gelişti ki küçük bir kitlenin sorun olacağını sanmıyorum inşallah. Allah şifa versin

iğneyi batırdıkları yer hala acıyor ciddi mi diye sordu eşim her hastalık ciddidir gibisinden yuvarlak bi cevap verdi doktor da haftaya randevum var inşallah güzel haberler alırım... can tatlı Allah kimseyi kendi ve sevdiklerinin sağlığıyla ilgili konularla sınamasın...

Bu tür kitlelerde acıması iyi bir şey. Acımayan sessiz ilerleyenlerden korkmak gerekir asıl. İçinizi ferah tutun

benim de sol göğsümde bi kitle mevcut
biyopsi yapılırken saçimi başımı yoldum acıdan
ama doktorum bana ağrı yapandan korkma demişti
sende korkma,içine rahat tut

Çok geçmiş olsun Belki o kan iğne damara değdigi içindir yada ignenin oldugu yer gerginlikten kanamıştır İnşallah kötü huylu değildir

benim de sol göğsümde bi kitle mevcut
biyopsi yapılırken saçimi başımı yoldum acıdan
ama doktorum bana ağrı yapandan korkma demişti
sende korkma,içine rahat tut

sonucu ne oldu peki? aklıma binbir türlü şey geliyor mizaç olarak da biraz evhamlıyım

sonucu ne oldu peki? aklıma binbir türlü şey geliyor mizaç olarak da biraz evhamlıyım

sonucum temiz çıkmıştı,folikistik over (tam adını yazamıyorum ksra bakma) yani benim göğüs yapımdan kaynaklanan bi problem (o dönem aşırı gergin ve streslıydım) şuan arada sancılarım oluyor ama bi sorun yok alıştık biz onla beraber yaşamaya :)
içini korkutma canım
benim 2 teyzem de göğüs k. ikisininde pat diye ortaya çıktı ve ne ağrı ne sızı vardı...

ne mutlu sana canım.. ben yeni evliyim ilerde çocuk olursa emzirmeye falan engel teşkil eder mi bunlar. birde göğsüme enjektörle müdahale etmeleri biyopsimi oluyor?

ne mutlu sana canım.. ben yeni evliyim ilerde çocuk olursa emzirmeye falan engel teşkil eder mi bunlar. birde göğsüme enjektörle müdahale etmeleri biyopsimi oluyor?

hayır cnm sorun olmuyor hatta emzirme döneminde kendiliğinden kaybolur dediler bana
evet parça alımına biyopsi deniyor

Kisttir o. .Hemen hemen her kadında var
Kimi ağrılı farkeder kimininki hiç ağrımaz
Allah korusun kanser olsa ağrı sızı olmadan ilerler
Bende de var kist
İlk sıralar çok ağrı yapıyordu ama zamanla azaldı
Aldırsam alınıyordu ama gerek duymadım
Emzirince geçermiş tamamen zaten
Evham yapacak durum yok
Hemen karalar bağlamayın

benim de sol göğsümde var düzenli olarak kontrol oluyorum siz doktorunuza gidin muayenizi olun inşallah önemsizdir moralinizi yüksek tutun

Bi'kaç ay önce benim de sol göğsümle koltuk altıma yakın kısımda taş gibi sert bi'şey vardı. Nasıl acıyodu, üstüne bile yatamıyodum.
Gittim, elle kontrol etti lenf bezlerin şişmiş dedi o korku yetti ama bana:26:
Bi'de "ağrırsa panik yapmayın, ağrımazsa korkun asıl. İyi huylularda ağrı olur çoğu zaman" dedi:44:

Bi'şey yoktur merak etme, çok geçmiş olsun.

o korkuyu bilirim 1 hafta sonrasına randevu verdiler gidene kadar yerime oturamamıştım

Cok gecmis olsun cocuk emzirdinizmi?benim gibi MASTİT olmus olabilirsiniz ates ve grip varmis bunlar mastit belirtiside olabilir.korkmayin doktor kotu biseyden suphelenseydi biyopsi isterdi

muhtemelen fibroadenomdur içiniz rahat olsun.. bende de var, ameliyatla aldıracaktık vazgeçtim duruyor hala şimdilik çok küçük de diil aslında ama ameliyt sonrası tekrar büyüme ihtimali de var diye aldırmadım. özellikle hamilelikte büyüyebiliyor, doğm kontrol hapları da büyütebiliyor,.. ama kansere dönüşme riski yok fibroadenomun.. 20- 30 lu yaşlarda sık görlüyor .. muhtemelen sizinki de fibroadenom rahat olun :)

Biyopsi biraz daha farkli oluyir igneyle yapiliyor ama enjektorle degil daha farkli biseyle ve ultrason ile birlikte yapiliyor bana yapilmisti
Enjektorlede sivi(iltihap)almislardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…