:( sol göğsümde kitle var çok moralim bozuk

bende bi anda şişlik ağrı duyunca panikledim, bide malum meme k. ile ilgili haberlerle dolu her yer hastanede bile afişler var kadınlarda en çok görülen k. türü meme k. diye ben onu okuyunca daha çok panikledim şuan okuduklarım sayesinde biraz daha rahatladım...

benimkide öyle minik değil canım elimle hissediyorum ama acıdan ne kadar büyük olduğunu tam da anlayamıyorum. ya insan başına gelmeden neyin ne olduğunu bilmiyor, panikliyor büyütüyor. inşallah önemsiz birşeydir bende yaşarım alışırım napıyım...

Canim ben bi ara adet doneminden 1 hafta once hep kitleler hissediyordum. Doktor hormonal oldugunu soyledi hakkattende oyle adetim bittikten sonra onuda daha az hissediyordum. moralini bozma Allahin izniyle birseyin yoktur insallah.

İnşallah bir şey yoktur hemen korkmayın..

İğneyle sıvı aldı deyince ben gerildim şimdi.
Benim iki göğsümde de yıllardır sayıca çok büyüklü, küçüklü var.
İkisi elime çok rahat geliyor.
Ben belki 5 dra göründüm farklı farklı hiç biri iğneyle sıvı almadı.
Hep ultrason hep ultrason.
Bir kez ilaçlı emar.
Sonrasında 3 ayda bir ultrasonla takip dendi.
Hala durum bu.

Tabi sordular yakınımda meme kanseri var mı yaş kaç falan diye.
Kimisi almak istiyorsan alırız dedi kimisi gerek yok alsan da almasan da aynı risk dedi
Doğum yapıp emzirince geçebilir diyen oldu.

Başta bende çok korkmuştum artık onlarla yaşamaya alıştım.
Rahat 5 yıldır varlar.

Bana bir dr kesin sonuç istiyorsan biyopsi yaparız ama korkulacak bir sey görünmüyor emardan
ultrasondan dedi..
Yakın zamanda doğum düşünüyorsan biyopsi sonrası bir süre süt gelmeyebilir falan bilgin olsun demişti..

Allah kimseyi dr dr gezdirmesin. Çok zor yaa
İnsan kimi dinleyeceğini şaşırıyor

benim iki gögsümde de homojen kitleler var, çok fazla acır. 6 ayda bir mamografi çektiriyorum. neyseki bi sıkıntı çıkmıyor genetik bişi annemde, anneannemde de varmış hep yani.. doktorumda bana acıyorsa korkmaya gerek yok demişti. umarım sizinki de öyle olur Allah şifalar versin

6 ayda bir mamografi ffazla degilmi yaaa
Yasiniz kac?gerci kac olursa olsun 6 ayda bir cok fazla ve zararli bence ben bir defa yaptirdim acidan aglamistim (

Arkadaşım sonuçların belli oldu mu? İnşallah arkadaşların örneklediği gibi önemsiz bir kitledir. Geçmiş olsun. Benim de sol göğsümde bastırınca ve ara ara bastırmadan ağrı yapan hareketli bir kitle vardı. Doktor ultrason ile baktı ve fibroadenom olduğunu söyledi. Ağrı varsa ve dokunduğunuzda hareket ettiğini hissediyorsanız zararsız oluyormuş. 25-35 yaş grubunda çok görülürmüş. 6 ay -sene de 1 ultrason ile takip öneriyorlar bir değişiklik var mı diye.

Çok geçmiş olsun tekrardan.

Geçmiş olsun canım. Ağrılı kitleler genelde iyi huylu çıkıyor aynı işlemi daha fazla yaptırdım acı oluyor ama geçiyor fazla hızlı haraket etmemeye çalış içi sivi dolu iyi huylukitle cikabilir sonuç inşallah geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…