• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sol kasigimda ağrı var

eminebykl

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
49
0
11
Aksaray
Selamlar. Bugün sabahtan beri sol kasigimda ağrı var adet günüme daha var evli değilim hamile olma ihtimalim de yok. Bazıları üşütmüş olabilirsin diyor ama ben araştırdım kasık ağrılarının nedenlerinde üşütme yazmıyor. Sizce neden olabilir

Cnm mide bulantisi var mi benim annemin kasigi ayaklarini soguk suya sokunca cok agrir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet gunun gelince tam yorum yapabiliriz canim. Eklemin de agriyor olabilir. Eger adetin gecikirse kist olabilir.

Adet doneminde agrin var mi mesela 3. Gunu gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Apandist ??? Aklima baska birsey gelmedi ama o sag dami solda miydi hatırlamıyorum ?

Apandisit ve yumurtalıklarınızı üşütme olasılığınız geldi aklıma acaba akıntı sorununuz var mı?

Son düzenleme:
Apandist sağ tarafta diye biliyorum ben :26:
Belki agrisi sola vurmustur? :)
Hamilelik supheside yoksa yumurtlama zamaninda agri olur ama gün boyu rahatsiz edecek sekilde degil. ? Bilemedkm simdi dr git simdi ihmal edersen ileride farklı şekilde dönüşü olur konu sahibi arkadasim :)

Büyük ihtimal enfeksiyon kaynaklıdır. Gaz sıkışması da olabilir ki bu ihtimal daha büyük. Zaten oradaki ağrı da enfeksiyon nedeniyle oluşuyor. Çok geçmiş olsun. Belinizi sıcak tutun mutlaka. Rahatladığınızı göreceksiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende aynı şikayetten gittim bide ne desin yumurta kadar bir kist var dedi. 1 ay sonra falan patladı gitti.

bende de aynı şikayet vardı. dr gittim tahliller falan yaptırdım. kist vardır dediler kadın doguma da gittim vs. gaz sancısıymıs :) ben tam bugday ekmegi yiyodum meger lif degeri fazla olan besinler gaz yapıomus. yemeyi bıraktım o ekmeği şimdi şikayetim yok iyiyim çok şükür :))

Back
X