- 29 Eylül 2018
- 136
- 45
- 48
- 27
- Konu Sahibi Beyzanur53
-
Gebelik ola bilir kasıkta batma varsaMerhaba arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor rahim filmim temiz çıktı. Bu ay da adetim 10 gün geçti bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkicak bı haftadır sol kasığımda gerilmeler ve hafif ağrılar var sizce neden olabilir
Eşin test yaptırdı mı belki onun spermlerd3 sıkıntı varMerhaba arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor rahim filmim temiz çıktı. Bu ay da adetim 10 gün geçti bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkicak bı haftadır sol kasığımda gerilmeler ve hafif ağrılar var sizce neden olabilir
Hayır canım yapmadı yaptirmakta istemiyorEşin test yaptırdı mı belki onun spermlerd3 sıkıntı var
Evet var canım yarın belli olucak bakalım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinGebelik ola bilir kasıkta batma varsa
Niye belki sorun onda sana yazık değil mi bence yazık okadar çabalıyosun uğraşıyorsun bütün tedavilere acıksın ama eşin istemiyor ona tek diyecegim oldu paşam başka ? olurdu ben olsam kendime bunu yapmazdım madem cocuk istiyor istiyorsunuz en başında o test yaptıracak kusura bakma ama kendimi tutamadımHayır canım yapmadı yaptirmakta istemiyor
Haklısın canım.herkez diyor kayınvalidem bile kızıyor ona daha yüzüne bakmam diyor ama nafile hastane fobisi varNiye belki sorun onda sana yazık değil mi bence yazık okadar çabalıyosun uğraşıyorsun bütün tedavilere acıksın ama eşin istemiyor ona tek diyecegim oldu paşam başka ? olurdu ben olsam kendime bunu yapmazdım madem cocuk istiyor istiyorsunuz en başında o test yaptıracak kusura bakma ama kendimi tutamadım
Hastane fobisi bahane bence kendinde sıkıntı çıkacak diye gitmiyorHaklısın canım.herkez diyor kayınvalidem bile kızıyor ona daha yüzüne bakmam diyor ama nafile hastane fobisi var
OlabilirHastane fobisi bahane bence kendinde sıkıntı çıkacak diye gitmiyor
Benim de on gün var, sol kasığımda ağrı hissediyorum, dün de kasıklarımda batma oluyordu, hesaba göre gidersek yumurtlama döneminin 27 sinde bitmiş olması gerekiyordu ama mümkün mü acaba?Bende de ağrı oluyordu genellikle adete 10 gun varken falan doktora sordum yumurtlama gunlerinde o tarz ağrılar olur dedi
Sabah aşırı sol kasık ağrısıyla uyandım, ovulasyon testi yaptım, yumurtlama yakaladimMerhaba arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor rahim filmim temiz çıktı. Bu ay da adetim 10 gün geçti bugün kan testi verdim sonuç yarın çıkicak bı haftadır sol kasığımda gerilmeler ve hafif ağrılar var sizce neden olabilir
Büyük ihtimal benimde yumurtlama zamanimdiSabah aşırı sol kasık ağrısıyla uyandım, ovulasyon testi yaptım, yumurtlama yakaladim
Aynen ben 8 ay boyunca gittim geldim sorun gözükmedi eşim gidip test yaptı sorun onda çıktı. Yani 3 yıl boyunca da test yapmamıs adam ilginç gerçekten. Bence bu hastane fobisi değil adam sorunun kendisinde olacağını düşündüğü için korkuyor, gururuna yediremiyorNiye belki sorun onda sana yazık değil mi bence yazık okadar çabalıyosun uğraşıyorsun bütün tedavilere acıksın ama eşin istemiyor ona tek diyecegim oldu paşam başka ? olurdu ben olsam kendime bunu yapmazdım madem cocuk istiyor istiyorsunuz en başında o test yaptıracak kusura bakma ama kendimi tutamadım
1hafta olmuş canim son durumun nedir?Büyük ihtimal benimde yumurtlama zamanimdi
Kahverengi lekelenmem başladı neden oluyor anlamadım hala adette olmadim1hafta olmuş canim son durumun nedir?
Aynen canım ama bendede pko varAynen ben 8 ay boyunca gittim geldim sorun gözükmedi eşim gidip test yaptı sorun onda çıktı. Yani 3 yıl boyunca da test yapmamıs adam ilginç gerçekten. Bence bu hastane fobisi değil adam sorunun kendisinde olacağını düşündüğü için korkuyor, gururuna yediremiyor
Aaa yerleşme kanamasıdir insallahKahverengi lekelenmem başladı neden oluyor anlamadım hala adette olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?