Sol kasık ağrısı ve fazla akıntı

Ya ben adet bitimi yaşıyorum bu ağrıyı çok şiddetli dayanamıyorum inanın. Adet olacakmışım gibi birde özellikle sol kasık. Lütfen bana yardımcı olabilir misin? Senin ağrın adetten kaç gün sonra ve çok şiddetli ağrılı mı kaç gün sürüyor

Evet canım aynen ader bittikten sonra benimde çok şiddetli adet olacağım gibi ağrım oluyor

Adet olduğum zamanlarda da ağrı oluyor bende, ilişki esnasında da. Yumurtlama ağrısı olduğunu sanmiyorum

Evet canım aynen ader bittikten sonra benimde çok şiddetli adet olacağım gibi ağrım oluyor
Doktora gittiniz mi peki bir şey söyledi mi? Neden olurmuş vs. Benim ağrım çok şiddetli değil ama yine de bi rahatsızlık veriyor. Ama en sonki adet dönemim baya ağrılı geçti.

Bilmiyorum ki en iyi cevabı doktor verir. Haber bekliyorum canım
Merhaba canım günaydın. Ben doktora gittim az önce kistin yok dedi Ben de söyledim önceki doktorlar var demişti 3 cm vs diye ve ağrım var dedim. O da yok dedi küçük bi kaç tane folikül kisti var ama o da normal yumurtlamadan kaynaklı olabilir dedi. Sanırım adet dönemi kist gitti çünkü parça da gelmişti. Doktorlar açık ve net konuşmuyor ki doğru dürüst bilgi alamadım maalesef bi şey operatör doktora gittim daha çok tecrübesi vardır diye ama yine de çok bi bilgi verip konuşmadı. Hayıt tohumuyla civanperçemi çayı içiyorum 1 haftadır belki onun da etkisi olmuştur bilemiyorum

Kist olmaması güzel. Geçmiş olsun. Muhtemelen yumurtlama ağrısı o zaman. Haber verdiğin için çok teşekkür

cnm bende gittim doktora bana pko var demedi.ama.agridan oluyorum.adet bittikten sonra basliyor diğer adete kadr suruor

hamile kalmaya engelmi cnm

bende benzer durumvar ultrasonda kist yok dediler yumirtalama zamani agrim fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…