- 25 Ağustos 2018
- 840
- 213
- 33
Ya ben adet bitimi yaşıyorum bu ağrıyı çok şiddetli dayanamıyorum inanın. Adet olacakmışım gibi birde özellikle sol kasık. Lütfen bana yardımcı olabilir misin? Senin ağrın adetten kaç gün sonra ve çok şiddetli ağrılı mı kaç gün sürüyorKızlar bugün doktora gittim yumurtlama agrisi olduğunu normal olduğunu söyledi mantar geçmiş agrilarin nedeni yumurtlamaymis bazı bünye ağrıyı hissetmezmis bazıları hafif hissedermiş bazilarida çok duyarlı olurmuş sizinkide belki yumurtlamadir
Ağrı çok şiddetli hastanelik edecek durumda olunca inanın gözüm birşey görmüyorEvet malesef o da var..bi yandan şanlıyz aslnda yumurtlama günümüzü bildiğimz için hemen hamile kalabliyorz..
Evet canım aynen ader bittikten sonra benimde çok şiddetli adet olacağım gibi ağrım oluyorMerhaba arkadaşlar, burda başlık görünce tekrar başlık açmak istemedim buraya yazayım. Benim de birkaç aydır devam eden sol kasık ağrım var özellikle adet bitiminden sonra oluyor. Vajinal enfeksiyon geçirmiştim ve tedavi oldum şuan sadece probiyotik kullanıyorum bir sıkıntı yok. Doktor kontrolünde de kist gözükmüştü ama hangi taraf hatırlamıyorum. 3 cm dendi birkaç farklı doktora gittim aynı şeyi söylediler zararsız şuan bir önemi yok dediler. Adetimde herhangi bi düzensizlik yok. Ama en son adet olduğumda çok fazla ağrım oldu yürüyemeyecek derecede ve pıhtı geldi çoğunlukla ya da parçamı diyorlar her neyse bilmiyorum. Var mı böyle bir şey yaşayan adetim biteli 4 gün falan oldu ama hala ağrıyor böyle az bi ağrı ama yine de ağrı var. Böyle bir şey yaşayıp bilgi verebilecek olan varsa verebilir mi teşekkürler şimdiden.
Adet olduğum zamanlarda da ağrı oluyor bende, ilişki esnasında da. Yumurtlama ağrısı olduğunu sanmiyorumPkoluysan eğer agrin fazla olurmuş ne zaman büyüyeceği belli olmazmış adet zamani ağrın oluyormu yoksa adet bitiminden sonrami başlıyor ağrılar bütün tetkikleri yatırdıysan korkma bende bu ağrılar için şehir dışına bile gittim bir sürü tahlil tetkik ne varsa yaptılar sonuç yumurta agrisiymis pkolular düzensiz yumurtladigi için ağrı olmasi normalmiş benim önceden olmazdı şeker hapina başlayalı yumurta çıkıyormuş takviye edici ilaç olmadığı için kendi kendine büyümeye calisiyormus buyuyene kadar da ağrı yapıyormuş
Doktora gittiniz mi peki bir şey söyledi mi? Neden olurmuş vs. Benim ağrım çok şiddetli değil ama yine de bi rahatsızlık veriyor. Ama en sonki adet dönemim baya ağrılı geçti.Evet canım aynen ader bittikten sonra benimde çok şiddetli adet olacağım gibi ağrım oluyor
Birşey demedi sorun yok dediDoktora gittiniz mi peki bir şey söyledi mi? Neden olurmuş vs. Benim ağrım çok şiddetli değil ama yine de bi rahatsızlık veriyor. Ama en sonki adet dönemim baya ağrılı geçti.
Ben de pazartesi tekrar gideceğim. Hayıt otu içiyorum kistlere de iyi geliyormuş ve kadın hastalıklarına. Siz de deneyin istersenizBirşey demedi sorun yok dedi
Tamam canım doktora göründükten sonra yazar mısın burada ve çok şiddetli yumurtlama ağrıları neden oluyorBen de pazartesi tekrar gideceğim. Hayıt otu içiyorum kistlere de iyi geliyormuş ve kadın hastalıklarına. Siz de deneyin isterseniz
Tamam canım yazarım sorayım onu daTamam canım doktora göründükten sonra yazar mısın burada ve çok şiddetli yumurtlama ağrıları neden oluyor
Canım gittin mi doktoraTamam canım yazarım sorayım onu da
Yarın sabah gideceğim canım pazartesi günü gidemedimCanım gittin mi doktora
Gittin mi peki çok merak ediyorumYarın sabah gideceğim canım pazartesi günü gidemedim
Kuzum hiç sorma bugün de iptal oldu Cuma’ya kaldı benimGittin mi peki çok merak ediyorum
Bilmiyorum ki en iyi cevabı doktor verir. Haber bekliyorum canımKuzum hiç sorma bugün de iptal oldu Cuma’ya kaldı benimbugün ağrım biraz daha azaldı gibi önceye göre. Acaba kist atılsa bile ağrı oluyor mu ki
Merhaba canım günaydın. Ben doktora gittim az önce kistin yok dediBilmiyorum ki en iyi cevabı doktor verir. Haber bekliyorum canım
Kist olmaması güzel. Geçmiş olsun. Muhtemelen yumurtlama ağrısı o zaman. Haber verdiğin için çok teşekkürMerhaba canım günaydın. Ben doktora gittim az önce kistin yok dediBen de söyledim önceki doktorlar var demişti 3 cm vs diye ve ağrım var dedim. O da yok dedi küçük bi kaç tane folikül kisti var ama o da normal yumurtlamadan kaynaklı olabilir dedi. Sanırım adet dönemi kist gitti çünkü parça da gelmişti. Doktorlar açık ve net konuşmuyor ki doğru dürüst bilgi alamadım maalesef bi şey operatör doktora gittim daha çok tecrübesi vardır diye ama yine de çok bi bilgi verip konuşmadı. Hayıt tohumuyla civanperçemi çayı içiyorum 1 haftadır belki onun da etkisi olmuştur bilemiyorum
cnm bende gittim doktora bana pko var demedi.ama.agridan oluyorum.adet bittikten sonra basliyor diğer adete kadr suruorPkoluysan eğer agrin fazla olurmuş ne zaman büyüyeceği belli olmazmış adet zamani ağrın oluyormu yoksa adet bitiminden sonrami başlıyor ağrılar bütün tetkikleri yatırdıysan korkma bende bu ağrılar için şehir dışına bile gittim bir sürü tahlil tetkik ne varsa yaptılar sonuç yumurta agrisiymis pkolular düzensiz yumurtladigi için ağrı olmasi normalmiş benim önceden olmazdı şeker hapina başlayalı yumurta çıkıyormuş takviye edici ilaç olmadığı için kendi kendine büyümeye calisiyormus buyuyene kadar da ağrı yapıyormuş
hamile kalmaya engelmi cnmPkoluysan eğer agrin fazla olurmuş ne zaman büyüyeceği belli olmazmış adet zamani ağrın oluyormu yoksa adet bitiminden sonrami başlıyor ağrılar bütün tetkikleri yatırdıysan korkma bende bu ağrılar için şehir dışına bile gittim bir sürü tahlil tetkik ne varsa yaptılar sonuç yumurta agrisiymis pkolular düzensiz yumurtladigi için ağrı olmasi normalmiş benim önceden olmazdı şeker hapina başlayalı yumurta çıkıyormuş takviye edici ilaç olmadığı için kendi kendine büyümeye calisiyormus buyuyene kadar da ağrı yapıyormuş
bende benzer durumvar ultrasonda kist yok dediler yumirtalama zamani agrim fenaMerhaba arkadaşlar, burda başlık görünce tekrar başlık açmak istemedim buraya yazayım. Benim de birkaç aydır devam eden sol kasık ağrım var özellikle adet bitiminden sonra oluyor. Vajinal enfeksiyon geçirmiştim ve tedavi oldum şuan sadece probiyotik kullanıyorum bir sıkıntı yok. Doktor kontrolünde de kist gözükmüştü ama hangi taraf hatırlamıyorum. 3 cm dendi birkaç farklı doktora gittim aynı şeyi söylediler zararsız şuan bir önemi yok dediler. Adetimde herhangi bi düzensizlik yok. Ama en son adet olduğumda çok fazla ağrım oldu yürüyemeyecek derecede ve pıhtı geldi çoğunlukla ya da parçamı diyorlar her neyse bilmiyorum. Var mı böyle bir şey yaşayan adetim biteli 4 gün falan oldu ama hala ağrıyor böyle az bi ağrı ama yine de ağrı var. Böyle bir şey yaşayıp bilgi verebilecek olan varsa verebilir mi teşekkürler şimdiden.
hamile kalabilDinizmi bu ağrı bendede var acaba hamile.kalmama bumu engelEvet malesef o da var..bi yandan şanlıyz aslnda yumurtlama günümüzü bildiğimz için hemen hamile kalabliyorz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?