Sol kaşık ağrısı ve kahverengi akıntı

dryod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
311
150
33
32
Merhaba! Salı gününden bu yana sol kasığımda ağrı var ve kahverengi akıntım var son üç gündür. Adet günümde 4 Nisan adet öncesi belirtiler olabilir mi veya hamilelik belirtisi. Adet öncesinde bu kadar belirgin ve günler öncesinden kasığımda ağrı olmaz akıntım da bir gün önce başlardı. Yerleşme kanamasına da benziyor okuduğum başlıklara bakınca. Elimde Ovülasyon testi var ve gebelık testi de var. Bunlardan birini yapsam sonuç verir mi? Dediğim gibi adet günüm 4 Nisan. Hamile olma hayallerimi bu ay kurmuyordum ama bu belirtiler beni hayal kırıklığına uğratacak diye de korkuyorum.

Burda adetine 9gun 5gun kalanlarda bile silik çıkıyor denede burayada at hadi hayırlısı inşallah ya

Kahve rengi akıntı burda çok okudum.yerlesme dyorlar çıkar bnce silikde olsa

Ama kahverengi akıntı gelmiş yerleşme olarak adlndrlyor cnm çoğunluk ile

Ama kahverengi akıntı gelmiş yerleşme olarak adlndrlyor cnm çoğunluk ile
Bu kahverengi akıntı aşılamanın ilk günlerinde mi oluyor yoksa 10 gün sonra falan mı

Bende yerleşme kanaması yaşayarak şüphelenip hiç umudum yokken adete 3-4 gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. Muhtemelen hamilesin Allah gönlüne göre versin

Bende yerleşme kanaması yaşayarak şüphelenip hiç umudum yokken adete 3-4 gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. Muhtemelen hamilesin Allah gönlüne göre versin
İnşallah ya bu mübarek günlerde Aminn. Siz de hayırla kucağınıza alın inşallah

Sabah Ovülasyon testi yaptım ama negatif çıktı hafif regl sancıları da var zaten yanlış alarm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…