- Konu Sahibi nagihan_14
-
Evet canım bunlar belirti... ama tabi kişiden kişiye farklılık gösterir bu durum....
göğüs ağrısı,acısı,şişmesi
kasık ağrısı
bel ağrısı
yorgunluk,halsizlik
uyku hali
sinirlilik veya aşırı duygullaşma
bu liste böyle uzar gider..........................ama en önemli belirti adet gecikmesi tabiki.. adetin geçmesini bekle birkaç gün içinde test yaparısn.. inşallah müjdeli haber alırsın
Gizelimlisea!cım vala insan vücudunda oluşan her hareketliğiği olağan dışı şeyleri hamileliğe yoruo..
Hayırlısı...
Bende adet olucakmışım gibi diken üstündeyim... Belim ağrıo... Kasık ağrımı saymıyorum bile..
Kısmet...
kızlar bu topiği baştan okudum ve dedimki herkes bu yoldan geçmiş umutlar kimi zaman bir sonraki aya ertelenmiş kimi zaman olumlu sonuçlanmış.. bu belirtileri yaşayıp bu süreçte hamile kalanları okuyunca çok mutlu oldum onlar adına..
benim adetime 6 gün var, sol kasığımda ağrı başladı sol bacağıma uzanıyo ağrı,hamilelik beklentisi içindeyim ben de bakalım beklemek de çok zor.. dua edin lütfen Allahım beklenti içinde olan anne adaylarının kucağına sağlıklı bebekler nasip etsin.. amin
vala canım ağzından bal damlıo... daha önceden de dedim insan bi umutla herşeyden beklenti kapıo.dün bizim mah.de pazar vardı. kayınvalidem pazarda mavi-beyaz yelek ve patik görmüş görümcemle. içinden öyle bir almak gelmişki onları... almış ve sağolsun bana verdi akşam. içimden bişiler koptu sanki. ve hemen kayınvalidemin o düşüncesinde belki içine doğmuştur vardır bunda bir hayır diyerek acaba hamile olabilirmiyim diyerek düşünmeye başladım tekrar. zaten hiç aklımdan çıkmıor.kısmetde varsa olur elbet...bugün ayın 13.ü son bir kaç ayı baz alırsak ayın 13 ve sonraki ayda 17 sinde regl oluyorum. sancım var. ama bugün olmadım. sabırla ve ümitle ayın 17 sini beklicem... dilerim olmam. dilerim çift çizgiyi görürüm...(görürüz)
sol kasığım arıyo gene. çok değil ama arar ara iğne saplamalar oluo...
dilerim regl olmm. dilerim hamiş belirtisidir^^
UMUDUMA TUTUNMAK İÇİN 2 GÜN KALDI... <3 (regl günüm tahmini 17 mart)
DİLERİM YAKALARIM BU AY BEBİŞİ...
DİLERİM İSTEYEN HERKESİN DUALARI KABUL GÖRÜR ALLAH KATINDA... <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?