Sol kasık ağrısı ????

inşallah beklemedeyiz :)

Ya dün temizlik yaparken yerleri silerken ani hareketlerimde kasıklarıma iğne batırdılar sanki. Zaten bir haftadır ağrıyor. Dünde epey bir yürüyüş yaptım-yoruldum çarşıya çıktım. Dünden beride sol kasığıma hafif bastırdığımda acıo. Aynı anda sağa bastırdığımda sağda tık yokken sol kasığımda ağrı hissesiyorum. Bu sabahta akıntı gelmeye başladı. Göğüslerime çok sancılı sn lik ağrılar girio ama nadr.adetime ya 4 gün yada bir hafta var(bazen 13 ü bazen 17 sinde oluyorum)
geçen hafta test yaptım negatif...
Bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi?
Ama şunuda belirtmeliyim kasık ağrım adet sancımdan çok farklı...

kızlar bende de ağrı var ve sol kasığımda bir yumru hissettim. acaba kist mi yoksa hamile miyim sat 18i ve 9 gün sonra birlikte olmuştuk, aşırı duygusallaşma bende de var çünkü dün saçma bir şekilde barbie filmi izlerken yeğenimle oturuyordum komik ama duygulandım bir sahnede ve ağladım. yani çizgi filmde bile ağlamaya başladım ilk kez böyle birşey oldu.
test yapmam için de çok erken biliyorum hatta belirtler için de erken ama kasığımdaki yumru neden olabilir? kasılamalar da oluyor çünkü

Ne olur acil cevap verin Sizce bu belirtiler acaba hamile olamilirmiyim?
Ben En son Şubatın 14 ünde regl gördüm ama 2 haftadır kasıklarım çok ağrıyor 1 - 2 hafta önce 3 -4 gün boyunca sabahları daha yataktan kalkmadan önce mide bulantısı vardı şimdi pek yok ama iştahım arttı sürekli susuyorum ağzım kuruyor ve çok halsizlik var sürekli esniyorum ve 2 gündür de karnımda hafif bi yara var gibi bazen sancıyo göğüslerim çok şişti adet öncesinde 1 2 gün önce yine şilşerdi ama kasığım ağrımazdı ve kasığımda batma hissi var bazen sanki seğiriyor ve aşırı bi şekilde beyazımsı akıntı var kokusuz bazen acaba adet mi oldum diye bile bakıyorum hiç test yapmadım ama korkuyorum yapmaya da zaten cesaretim yok bugun yarın adet olmam lazım

Sizce bu belirtiler acaba hamile olamilirmiyim?

Gizelimlisea!cım vala insan vücudunda oluşan her hareketliğiği olağan dışı şeyleri hamileliğe yoruo..
Hayırlısı...
Bende adet olucakmışım gibi diken üstündeyim... Belim ağrıo... Kasık ağrımı saymıyorum bile..

Kısmet...

inşallah rabbim ikimizede nasip eder

kızlar bu topiği baştan okudum ve dedimki herkes bu yoldan geçmiş umutlar kimi zaman bir sonraki aya ertelenmiş kimi zaman olumlu sonuçlanmış.. bu belirtileri yaşayıp bu süreçte hamile kalanları okuyunca çok mutlu oldum onlar adına..
benim adetime 6 gün var, sol kasığımda ağrı başladı sol bacağıma uzanıyo ağrı,hamilelik beklentisi içindeyim ben de bakalım beklemek de çok zor.. dua edin lütfen Allahım beklenti içinde olan anne adaylarının kucağına sağlıklı bebekler nasip etsin.. amin

vala canım ağzından bal damlıo... daha önceden de dedim insan bi umutla herşeyden beklenti kapıo.dün bizim mah.de pazar vardı. kayınvalidem pazarda mavi-beyaz yelek ve patik görmüş görümcemle. içinden öyle bir almak gelmişki onları... almış ve sağolsun bana verdi akşam. içimden bişiler koptu sanki. ve hemen kayınvalidemin o düşüncesinde belki içine doğmuştur vardır bunda bir hayır diyerek acaba hamile olabilirmiyim diyerek düşünmeye başladım tekrar. zaten hiç aklımdan çıkmıor.kısmetde varsa olur elbet...bugün ayın 13.ü son bir kaç ayı baz alırsak ayın 13 ve sonraki ayda 17 sinde regl oluyorum. sancım var. ama bugün olmadım. sabırla ve ümitle ayın 17 sini beklicem... dilerim olmam. dilerim çift çizgiyi görürüm...(görürüz)

Rabbim umarım hepimize nasip eder

Karnıma her sancı girdiğinde aha kesin regl oldum diyorum. Veya wc ye giderken tek gözüm kapalı korka korka bakıyorum çamaşırıma bişi gelmişmi diye.

ezgimm87
canım noldu regl oldun mu?
umarım olmamışsındır:)
benimde belim ağrıo iki gündür. kasıklarımda ağrıo wc ye gittiğimde bakıyorum devamlı bişe yok. ama ayın 17 sine kadar beklicem. kısmet...
inş hamişizdir:)))

sol kasığım arıyo gene. çok değil ama arar ara iğne saplamalar oluo...
dilerim regl olmm. dilerim hamiş belirtisidir^^

UMUDUMA TUTUNMAK İÇİN 2 GÜN KALDI... <3 (regl günüm tahmini 17 mart)
DİLERİM YAKALARIM BU AY BEBİŞİ...

DİLERİM İSTEYEN HERKESİN DUALARI KABUL GÖRÜR ALLAH KATINDA... <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…