- 18 Haziran 2009
- 225
- 24
- 298
- 36
- Konu Sahibi nagihan_14
-
canım hemen çıkarmı ki ????????????
aaaaaaahh ahh kızlarr
Ben de çok çelişkili şeyler yaşıyorum.. Bi gün sağ kasığımda bi gün sol kasığımda batmalar, sık idrara çıkma var ama kabızlık yok , çok yoğun akıntım var ped kullanmazsam günde 3-4 çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum, tansiyon yükselmesi baş dönmesi var ama mide bulantısı yok, bel ağrım var ama göğüslerimde ağrı yok , adetim 6 gün geçti ama test yapmaya korkuyorum :18::18:
Ayy çıldırıiciiimmm
aaaaaaahh ahh kızlarr
ben de çok çelişkili şeyler yaşıyorum.. bi gün sağ kasığımda bi gün sol kasığımda batmalar, sık idrara çıkma var ama kabızlık yok , çok yoğun akıntım var ped kullanmazsam günde 3-4 çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum, tansiyon yükselmesi baş dönmesi var ama mide bulantısı yok, bel ağrım var ama göğüslerimde ağrı yok , adetim 6 gün geçti ama test yapmaya korkuyorum :18::18:
ayy çıldırıiciiimmm
geç döllenme değilse çıkar canım bide herkesin hamileliği bir olmaz ki tatlım sen de göğüs ağrısı hiç olmayabilir
aaaaaaahh ahh kızlarr
ben de çok çelişkili şeyler yaşıyorum.. bi gün sağ kasığımda bi gün sol kasığımda batmalar, sık idrara çıkma var ama kabızlık yok , çok yoğun akıntım var ped kullanmazsam günde 3-4 çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum, tansiyon yükselmesi baş dönmesi var ama mide bulantısı yok, bel ağrım var ama göğüslerimde ağrı yok , adetim 6 gün geçti ama test yapmaya korkuyorum :18::18:
ayy çıldırıiciiimmm
evet arkadaşım amiin inşallah..beklemek çok zor kendiimi dinlesem senden daha çok belirti çıkartırdım allah yardımcımız olsn inşallaahhh aminnnn
canımmm 6 gün geçmişşşşş ne korkuyosun Allah aşkına hemen git bi test yap. daha nekadar beklemeyi düşünüyorsunki... belkide hamilesin boşyere üzülüyosunnn.. ki eğer değilsende doktora gidersin neden bukadar gecikti diye baktırırsın... ben hayatta bukadar dayanamazdım
yarın doktora gidicem o zaman test istesem yaaparmı acabaaa ?
ne sabırlıymışsın 6 gün geçti ve hala test yapmadınmı yani bence sende hemen yap bi test benim eşim test almaktan bımıştı hatta şuan korunuyorum ama yinede arada bi sanki belirti varmış gbi geliyo yinede test yapıorum
evet arkadaşım amiin inşallah..
yaa ne bileyim idrar testlerinden nefret ediyorum hiç çift çizgi çıkarmıyolar banaacaba şimdi yapsam bu saatte çıkar mı ki , ya da sabahı mı beklesem :26:
evet arkadaşım amiin inşallah..
Yaa ne bileyim idrar testlerinden nefret ediyorum hiç çift çizgi çıkarmıyolar banaAcaba şimdi yapsam bu saatte çıkar mı ki , ya da sabahı mı beklesem :26:
sabır mıı ben miiiyok kızz sabır mabır yok bende de işte korkuyorum yine tek çizgi olayı olursa diye
yapması lazım ama sen yinede idrar yap canım ya
gelecek ve 4 saat tutucam öyle mi yapıcam testi aa bilmiyodum bensenin 6 gün geçmiş çıkması lazım artı istersen bekle 4 saat idrarını tut öle yap
çok fena gaza geldim zaten şimdi gidip alıcam şekerim :))giz canım bence hemen yap ben olsam şimdiye yapardım valla ne yalan söyliyimm senin kadar sabredemezdim git hemen eczaneye 3-5 tl bişey al yapta bize haber ver :) inş hamişsindir...
peki hiç gecikme yaşıyomuydun adetlerinde
du evde bir tane test vardı ama suan işyerindeyimmmmakşam bir deneyim hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum artık ((((
gelecek ve 4 saat tutucam öyle mi yapıcam testi aa bilmiyodum ben
çok fena gaza geldim zaten şimdi gidip alıcam şekerim :))
en fazla 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?