Sol kasık ağrısı ????

canım benim kendini göstermeye başlamış demekki kan testi yapsan çıkıcakkk :) ohhhh hayırlısı olsun bakalım neyse kızlar ben çay almaya gidiyorummm isteyen varmı :) ... Herkeze benden çayyyyyyyyy

canım benim kendini göstermeye başlamış demekki kan testi yapsan çıkıcakkk :) ohhhh hayırlısı olsun bakalım neyse kızlar ben çay almaya gidiyorummm isteyen varmı :) ... Herkeze benden çayyyyyyyyy

yarın da gider kan testi yaptırırım ben dee :)) ohh afiyett olsunn canımm sağolasınn :))

bende hamile olduğumu öğrenmeden önce kasıklarımda batma ve ağrı oluyordu özellikle sol kasığımda çok fazlaydı akıntım bir hayli fazlaydı meğer hamileymişim bu belirtiler onu gösteriyor

canım bir o batmalar adetten öncemiydi ne zaman belirtebiliemisin canım benim

şimdi bir arkadaşım aradı beni rüyasında beni görmüş ve hamileymişimmm :) bu bile insanı mutlu ediyor

bende aynı durumdayım 2 gündür mide bulantısından ölüyorum ve sol kasık ağrısı var ama test yaptım negatiff((
kendim mi abartıyorum acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…