Sol kasık

Ecem1109

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
123
72
18
32
Dünden beri sol kasığım da ve belimde ayrı var, bazen batma oluyor.. mide bulantım da var.. aynı şeyleri yaşayan var mi acaba?
daha önce bir hamilelik geçirdim.. ama eylül ayında aldırmak zorunda kaldım bebeğimi :KK43:

Benimde kasiklarimda ve gobek deliğimin yaninda agri batma oluyor daha onceki hamileliğimdede aynisini yasadim ve hamileydim ins gene dogrudur isaretler

Canim aymi sikayet bende de vardi. Sag kasikta inanilmaz agri batma oluyodu. Sonrasinda ogrendim ki dis gebelik geciriyorum. Korkutmak icin demedim ama ihmal etme

Sol kasıkta kemirilme gibi bişey hissediyordum ben. Sanki içten bişey tırmalıyor gibiydi. Meleğimmiş.

Kasikta batma bende gebelik olarak cikior. Kizimda da sag kasigimda batma olmustu kiz olacagini biliyordum simdide sol kasigimda batma ve koku hassasiyeti bulanti var buyuk ihtimal hamileyim insallah

Dünden beri sol kasığım da ve belimde ayrı var, bazen batma oluyor.. mide bulantım da var.. aynı şeyleri yaşayan var mi acaba?
daha önce bir hamilelik geçirdim.. ama eylül ayında aldırmak zorunda kaldım bebeğimi :KK43:
Aynı şeyleri yaşıyorum sizin sonuç ne oldu acaba

Back
X