Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dünden beri sol kasığım da ve belimde ayrı var, bazen batma oluyor.. mide bulantım da var.. aynı şeyleri yaşayan var mi acaba?
daha önce bir hamilelik geçirdim.. ama eylül ayında aldırmak zorunda kaldım bebeğimi
Benimde kasiklarimda ve gobek deliğimin yaninda agri batma oluyor daha onceki hamileliğimdede aynisini yasadim ve hamileydim ins gene dogrudur isaretler
Canim aymi sikayet bende de vardi. Sag kasikta inanilmaz agri batma oluyodu. Sonrasinda ogrendim ki dis gebelik geciriyorum. Korkutmak icin demedim ama ihmal etme
Kasikta batma bende gebelik olarak cikior. Kizimda da sag kasigimda batma olmustu kiz olacagini biliyordum simdide sol kasigimda batma ve koku hassasiyeti bulanti var buyuk ihtimal hamileyim insallah
Dünden beri sol kasığım da ve belimde ayrı var, bazen batma oluyor.. mide bulantım da var.. aynı şeyleri yaşayan var mi acaba?
daha önce bir hamilelik geçirdim.. ama eylül ayında aldırmak zorunda kaldım bebeğimi