Sol kasikta batma hissi

hamılelıkle adet belırtısı benzer ıns hamılesındır canım

Cok su ictiigin icinde cikmamis olabilir ve sonucda daha adetin gecikmedi degilmi? Ilk zamanlar öglen vakitleri hcg degeri öglen vakitleri hele ki su tükettiysen negtif cikar.. sabah ilk idrarla tekrar dene ve bize yaz :))

Bugun adet olmam lazimdi sabah kahvaltiyi gec yaptim kocaman 3 kupa cay kac bardak su ictim bilmiyorum sabah bi daha yapicam yazarim buraya cok saolun ilginiz icin tesekkur ederim

Bugun adet olmam lazimdi sabah kahvaltiyi gec yaptim kocaman 3 kupa cay kac bardak su ictim bilmiyorum sabah bi daha yapicam yazarim buraya cok saolun ilginiz icin tesekkur ederim
Evet canim aynen sabah tekrarla bakalim belki yine cikmaya bilir.. bazisi adeti 5/6 gün geciktikden sonra pozitiv cika biliyor.. o yüzden 2/3 gün sonrakide negatif cikarsa büyük ihtimal bisey yoktur.. benimde bat oldugumun ertesi gün pozitiv cikmisdi..

Tamam canim yarin sabah kalkinca tekrarlayim testi olmadi adetimi bekleyim

Benimde temmuz ayinda dusugum oldu 1 ay bekledik.sonra tekrar devam ama suanda olmuyor o ilk belirtimdede kasikta batma hissi oluyodu sanki tam hatirlamiyorum bklentim yoktu diye dikkate almamistim sanirim simdi beklenti var herseye yoruyorum gibi gelior batma hissi de ayni sekilde bide istahim cok acik ama o adet doneminede yakin acikma cok olutordu

Bence o yumurtlama zamaniyla ilgili de olabilir ben yumurtlama zamanimdayim sol kasigim ve belim çok ağrıyor

Bence o yumurtlama zamaniyla ilgili de olabilir ben yumurtlama zamanimdayim sol kasigim ve belim çok ağrıyor

Yumurtlama zamanı adetten ttarihinden 14 gün önce olur sağlıklı adet döngülerinde. Biz 1 hafta kala olmasından bahsdiyoruz ama.

Kizlar bu batma hissi nasil birsey ve tam olarak nerede oluyor
Kasikda oluyor canim.. genelde bir tarafda olur sag veya sol yani yunurtalik nereye yerlesmeye calisirsa.. benim soldaydi mesela ve bebisimde sola yerlesmis durumda ultrasonda öyle yani :)) sürekli batmaz ama ara ara igne batar gibi olur..

Kasikda oluyor canim.. genelde bir tarafda olur sag veya sol yani yunurtalik nereye yerlesmeye calisirsa.. benim soldaydi mesela ve bebisimde sola yerlesmis durumda ultrasonda öyle yani :)) sürekli batmaz ama ara ara igne batar gibi olur..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Tesekkur ederim cevabin icin.Bu ay bekliyorum bakalim suan bir belirtim yok.Sizin ne zaman basladi batmalar.gaz sancisina benziyor muydu?

Bendeki sola bole batma gibide degil tam hani adetken hafif bi sizi olur ya onun gibi ama 5 yada 6 saatte bir oluyo 1 haftadir adetimde 10 unda

Kimsenin hayaline gölge düşürmek istemem. Keşke herkesin diledigince gönlünce olsa.

Ama bende gecen ay bu kasık agrılarından dolayı gebeyim die cok umutlanmıştım. Yumurtlama döneminden adet gününe kadar hep agrıdı adetim 1 gün de geçmişti.. Öyle agrıyodu ki bazen belime bacaklarıma vuruyodu... Ama sonuç kırmızıııı.

Ya üşütmüştüm yada baska bişi sebep oluyodu agrıya. Belkide pskolojikti. Burda kasık agrılarını belirti olarak okuyunca benimki agrıyo mu diye düşünüyodum sonra bakıyodum ağrıyo :))

Velhasılı kelam, en saglam en kesin belirti adet gecikmesi. Bekleyelim ve öyle test yapalım. Ha tabi kiminin belirtisi kasık agrısı olabilir tıbben mümkün ama her kasık agrısı gebelik değil buna inanmamız lazım..

Yoksa üzülen sadece biz oluyoruz

kızlar benım eskıden yumurtlama donemınde agrılarım olurdu sogan kurunden sonra o donemde artık agrım yok bır afta sonrada adetım hayırlısıyla ıns hamıleyımdır.

Merhaba ben 5 aylık evliyim adetim 7 gün gecikti ve adet günümden 2-2,5 hafta önce kasıklarımda batma hafif sancı başladı iştahım epey açılmıştı hamile olduğumu düşündüm adetim gününde başlamadı test yaptım negatif çıktı 7 gün sonra her zaman ağrılı geçen adetim çok hafif başladı ve adet kanı gibi değildi aynı gün tekrar test yaptım ve negatif çıktı acaba adet olduğum için mi yoksa testte mi bir yanlışlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…