- 29 Eylül 2013
- 1.256
- 532
- 323
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
-
hamılelıkle adet belırtısı benzer ıns hamılesındır canım
Cok su ictiigin icinde cikmamis olabilir ve sonucda daha adetin gecikmedi degilmi? Ilk zamanlar öglen vakitleri hcg degeri öglen vakitleri hele ki su tükettiysen negtif cikar.. sabah ilk idrarla tekrar dene ve bize yaz :))Yok malesefolmazsam yarin ilk idrarla denicem
Cok su ictiigin icinde cikmamis olabilir ve sonucda daha adetin gecikmedi degilmi? Ilk zamanlar öglen vakitleri hcg degeri öglen vakitleri hele ki su tükettiysen negtif cikar.. sabah ilk idrarla tekrar dene ve bize yaz :))
Evet canim aynen sabah tekrarla bakalim belki yine cikmaya bilir.. bazisi adeti 5/6 gün geciktikden sonra pozitiv cika biliyor.. o yüzden 2/3 gün sonrakide negatif cikarsa büyük ihtimal bisey yoktur.. benimde bat oldugumun ertesi gün pozitiv cikmisdi..Bugun adet olmam lazimdi sabah kahvaltiyi gec yaptim kocaman 3 kupa cay kac bardak su ictim bilmiyorum sabah bi daha yapicam yazarim buraya cok saolun ilginiz icin tesekkur ederim
Evet canim aynen sabah tekrarla bakalim belki yine cikmaya bilir.. bazisi adeti 5/6 gün geciktikden sonra pozitiv cika biliyor.. o yüzden 2/3 gün sonrakide negatif cikarsa büyük ihtimal bisey yoktur.. benimde bat oldugumun ertesi gün pozitiv cikmisdi..
Bence o yumurtlama zamaniyla ilgili de olabilir ben yumurtlama zamanimdayim sol kasigim ve belim çok ağrıyorBende de aynı durum olmuştu. Daha önce hiç olmadığı halde 1 hafta kala günde 2-3 kez sağ kasığımda batma hissettim hamile kaldığım ay. Bence sende de var öyle hissettimAma test için adet gününü beklemeni öneririm çıkmazsa boşuna acaba erken mi yaptım yoksa yok mu falan stresi yaşamazsın. Allah gönlüne göre versin.
Bence o yumurtlama zamaniyla ilgili de olabilir ben yumurtlama zamanimdayim sol kasigim ve belim çok ağrıyor
Him benim bat 16 ama daha anca yumurtladim on gün kala.ama benim döngü m 30 35 arası ondan galibaYumurtlama zamanı adetten ttarihinden 14 gün önce olur sağlıklı adet döngülerinde. Biz 1 hafta kala olmasından bahsdiyoruz ama.
Kasikda oluyor canim.. genelde bir tarafda olur sag veya sol yani yunurtalik nereye yerlesmeye calisirsa.. benim soldaydi mesela ve bebisimde sola yerlesmis durumda ultrasonda öyle yani :)) sürekli batmaz ama ara ara igne batar gibi olur..Kizlar bu batma hissi nasil birsey ve tam olarak nerede oluyor
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Tesekkur ederim cevabin icin.Bu ay bekliyorum bakalim suan bir belirtim yok.Sizin ne zaman basladi batmalar.gaz sancisina benziyor muydu?Kasikda oluyor canim.. genelde bir tarafda olur sag veya sol yani yunurtalik nereye yerlesmeye calisirsa.. benim soldaydi mesela ve bebisimde sola yerlesmis durumda ultrasonda öyle yani :)) sürekli batmaz ama ara ara igne batar gibi olur..
Yok gaz sancisina pek bezemiyor bence.. batdan 1 hafta önce baslamisdi sanirim ve bat günü pozitif cikmisdi :)Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Tesekkur ederim cevabin icin.Bu ay bekliyorum bakalim suan bir belirtim yok.Sizin ne zaman basladi batmalar.gaz sancisina benziyor muydu?
Bugun adet olmam lazimdi sabah kahvaltiyi gec yaptim kocaman 3 kupa cay kac bardak su ictim bilmiyorum sabah bi daha yapicam yazarim buraya cok saolun ilginiz icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?