- 6 Mart 2025
- 15
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi gelecek1453
Merhaba arkadaşlar. 6-7 aydır devam eden bir sorunumuz var ve benzer sorun yaşayan var mı öğrenmek istiyorum. Normal de böyle birşey olmazdı ama adete bir hafta kala benim sol kolumda bir uyuşukluk veya soğukluk hissi olmaya başladı. Çok ilginç ki adet olduktan sonra tekrar düzeliyordu. Fakat son bir kaç aydır sol kolumla birlikte sol bacak diz kapağından aşağı da soğukluk veya uyuşukluk olmaya başladı. Bazı zamanlar kalbimde küt küt atıyordu. Kardiyolojiye gittim ultrasyon ile baktı doktor birşey yok dedi. Dahiliye doktoruna gittim o da temiz dedi. Bu adete 1 hafta kala sol kolum ve bacağımla birlikte sol yüzüme de vurmaya başladı. Beyin ve sinir hastalıklarına gittim MR istedi. Mr gününden bir gün önce gebelik testi yaptık pozitif çıktı. Bu yüzden Mr da çekilemedim. Gebe olduğum için doğal olarak adet olamadım ve bu durum hala devam ediyor. Sanki duphaston kullandığımdan beri daha sık olmaya başladı. Hormonal olsa hep sol tarafa vurması normal mi? Benzer sorun yaşayan var mı? Lütfen sorun yaşayıp çözüm bulan varsa yazarsa iyi olur.