• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol mememde kitle ve kan geliyor :(

bambikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Merhaba ,
Sol meme ucumda nohuttan biraz büyük sertlik geliyordu bi kaç haftadır zaten önemsiz kistlerim olduğu için çok ciddiye almadım kontrole giderim diye düşünüyordum. 3-4 gün önce sıkınca sarı akıntı geldi doktor ultrason randevusu verdi haftaya. Bugün bi sıktım kan; kopkoyu kan. Hemen daha erken usg için başka doktora gittim o da muayene etti kan gelmesine o da şüphelendi tabi haftaya verdi. Şimdi başka dr buldum yarına gideceğim. Çok korkuyorum 🥺

Eklentiler

• 311DD506-F1D0-4D62-9CF8-132D6C81FADA.webp
    311DD506-F1D0-4D62-9CF8-132D6C81FADA.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 148
Geçmiş olsun, kanla ilgili geçen bir tanıdığımda oldu. Hemen kötü şeyler gelmesin aklınıza; hatta o damla damla akıyor ve çok ağrıyor demişti. Mastit gibi bir şey olduğundan bahsetmişler ve usg yi çok uzak bir tarihe vermişler. Bu süreçte kadından kan gelmeye devam etti ve şimdi iyiyim diyor. Daha da ultrason vakti gelmemiş :) size de şifalar diliyorum, sakin kalın.

Geçmiş olsun, kanla ilgili geçen bir tanıdığımda oldu. Hemen kötü şeyler gelmesin aklınıza; hatta o damla damla akıyor ve çok ağrıyor demişti. Mastit gibi bir şey olduğundan bahsetmişler ve usg yi çok uzak bir tarihe vermişler. Bu süreçte kadından kan gelmeye devam etti ve şimdi iyiyim diyor. Daha da ultrason vakti gelmemiş :) size de şifalar diliyorum, sakin kalın.
Teşekkür ederim benim ağrı yok denecek kadar az arada bi regl öncesi gibi gelip gidiyor bugün göreceğiz♥
çok teşekkür ederim ☺️

Son durumunuz nedir

Bugün kontrastlı MR’a girdim ultrasonda brads3 çıktı ama doktor kanamayı açıklamıyor dedi. Çarşamba sonuç çıkacakmış

Sonucunuz çıktı mı ? Geçmiş olsun

Back
X