kızlar öncelikle merhaba... birçok yerde okudum anne adaylarına sol taraflarına yatmaları tavsiye ediliyor ama ben mümkün değil yapamıyorum bunu yaçok canım sıkılıyor... her yolu denedim... neredeyse kendimi yatağa bağlıcam... bu durumun önemi hakkında neler söyleyebilirsiniz bana??? sağıma yatıyor olmam ne kadar sorun???
şimdiden tşkler...
kızlar öncelikle merhaba... birçok yerde okudum anne adaylarına sol taraflarına yatmaları tavsiye ediliyor ama ben mümkün değil yapamıyorum bunu yaçok canım sıkılıyor... her yolu denedim... neredeyse kendimi yatağa bağlıcam... bu durumun önemi hakkında neler söyleyebilirsiniz bana??? sağıma yatıyor olmam ne kadar sorun???
şimdiden tşkler...
şimdiden tşkler...
ben iki tarafada yatarak uyuyordum ki asla uyuyamazdım önceden,insan alışıyor bi şekilde,sağ tarafada yatılabilir ama sol tarafa yatmak daha iyi,önceden sağa sola dönük hayatta uyuyamayan ben şimdi rahat rahat uyuyorum,sizde alışırsınız
tam tersı canım.doktorların önediği sola değil sağ tarafına yatmak.
tam tersı canım.doktorların önediği sola değil sağ tarafına yatmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?