Sol taraf uyuyamama durumu ne olacak ya :(

tam tersı canım.doktorların önediği sola değil sağ tarafına yatmak.

gabbananın söylemek istediği yanlış anlaşıldı sanırım zaten daha önceki yorumunda hamilelikte sola yatmanın gerekliliğini yazmış. Anlatmaya çalıştığı hamile olmayan bir insan için sağa yatmanın daha sağlıklı olduğu galiba ben öyle anladım.

gebelikten once her pozisyonda uyuyan biri olarak, sol tarafima yatmakta cok zorlaniyorum dogrusu. boyle her tarafim uyusuyor. bence abartmamak gerek yanlis mi dusunuyorum? arada bir saga yatsan ne olurki? hem kacinci haftadan sonra dikkat etmeye basladiniz sizler hanimlar?

bu sorunu yaşayan sadece benım sanıyordum hamıle kalmadan önce sağa yatardım şimdi sola yatmaya çalışsamda sankı orda birşey varmış gibi gelıyor bebek buyuk olsa bebek dıyeceğim ama hamıle kaldığımdan beri yatınca sertlık oluşuyo doktor bırşey yok dedi zor bir durum

ahhh kızlaar bende aynı dertten muzdaribim.ben bunu ilk dergi de okudum ama sonra unutmuşum.bende yüzükoyun ve sırt üstü yatma delisiyim.dr.sordum bebeğim için yüzüstü yatmam zararlı mı die o zaman 4 aylıktı bebeğim karnım çıkmamıştı çok sakıncalı değil rahatsızlık hissetmiyorsan bişey olmaz ama sen sol tarafına yat dedi çünkü sırt üstü yattığında bebeğe giden kan yoluna engel luyormuş sağdada sinirler varmış vesaire ilk 1 ay uyuyamdım psikolojim bozuldu ama şimdi alıştım bazen gece uyanıyorum sırt üstü yatmışım dönüyorum hemen o kabuslu ge celri bende yaşadım yani bebbeğimm için ölürüm yaaa uykusuzluk da neymiş :))

valla karnım iice çıkana kadar ben hertürlü yattım ama 6 aydan sonra snırım ister istemez sağ yada sola yatıyosun sırüstü yatma imkansız nefes alınmıyor bile hiç üzülmeyin karnınız sizi yönlendiriyor

bende boyle dusunuyorum biraz. yani surekli robot gibi nasil tek tarafimiza yatalim ki? uyaniyorum gece bi bakmisim ya sort uzeriyim ya da sag tarafa yatmisim hatta bazen yuz ustu bile yatmisligi oluyor. Rabbime emanetiz.

arkadaşlar geçen doktora gittim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum diye sonra şükür iyiymiş dün yine az hissettim sol tArafa uyuyorum ama bebeğim sağda kıpırdıyor çok ufak kıpırtlar bu arada 7 aylık hamileyim ben sola yatınca bebekte sol tarafa geçmez mi çünkü 7 ayın sonu hamileliğimde hadi ilk aylar bu kadar hareketli değiller o zaman sorun yokta şimdi sola yatıyorum bebek sağda gibi yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…