- 11 Aralık 2023
- 1.107
- 3.920
- 53
- Konu Sahibi Minik kralice
-
Vala bende cok merak ediyorum insallah saglikli bir kiz evladiniz olur benim kuzenimde soldan yumurtalik takibiyle kizi oldu bilemedim belki dogrudur bu terimAşırı merak ettim ben de bu ay Hamile olduğumu öğrendim sol tarafım hep ağrıyor bi oğlum var o kadar isterim ki bir kız
Aynen hadi hayirlisi bakalim yazarsaniz sevinirim ögreninceSağ tarafimda yumurtlama olmuştu. Ve kızım oldu. Şimdide sol dan yumurtladim. Oğlum mu olcak bakalım. Bu tezi curutebileck miyimsağlıklı olsun da...
DOGRULUGUNU BİLEMEM Ama benim hep sagda basladı sagda gitti. kızım oldu.Bu dogrumu yasayanlar aydinlatirmi benim bir oglum var sagdan yumurtlamistim birde kizim olsun istiyorum bilemedim boyle bir soylenti var evet sperm belirliyor cinsiyeti ama benim doktorum da bu ay sagdan yumurtlayacaksiniz bu erkek bebek icin iyi dedi sasirdim acikcasi Karaciger Saga yakin oldugu icin xy hucreleri isiyi sevdigi icin bu iyi bir durum dedi yanliz doktorum benim bir kizim oldugunu biliyordu ama benim bir oglum var birde kizimin olmasini istiyorum bu durumu yasayan varmi sag yumurtaliktan kizi olanlar yaza bilirmi gerci Solda dahi olussa Saga gecermis diyorlar erkek cocuklar kizda sagda olsa sola gecermis anne karninda birbirimizi aydinlatalim lutfen linclemeyin her insan ister kizida ogluda olsun bu gayet normal bir durum önceligimiz saglik tabiki
Canım sağda ve solda olur diye bişey yokmuş bir doktor açıkladı rahmin ortasında olurmuş bebek o yüzden bu şekilde cinsiyet tahmini anlamsız diyoduBu dogrumu yasayanlar aydinlatirmi benim bir oglum var sagdan yumurtlamistim birde kizim olsun istiyorum bilemedim boyle bir soylenti var evet sperm belirliyor cinsiyeti ama benim doktorum da bu ay sagdan yumurtlayacaksiniz bu erkek bebek icin iyi dedi sasirdim acikcasi Karaciger Saga yakin oldugu icin xy hucreleri isiyi sevdigi icin bu iyi bir durum dedi yanliz doktorum benim bir kizim oldugunu biliyordu ama benim bir oglum var birde kizimin olmasini istiyorum bu durumu yasayan varmi sag yumurtaliktan kizi olanlar yaza bilirmi gerci Solda dahi olussa Saga gecermis diyorlar erkek cocuklar kizda sagda olsa sola gecermis anne karninda birbirimizi aydinlatalim lutfen linclemeyin her insan ister kizida ogluda olsun bu gayet normal bir durum önceligimiz saglik tabiki
Bilmem kiminde tutuyor kiminde tutmuyor Karisik bir durumCanım sağda ve solda olur diye bişey yokmuş bir doktor açıkladı rahmin ortasında olurmuş bebek o yüzden bu şekilde cinsiyet tahmini anlamsız diyodu
kadın doğumcuda mı yaptırdınız takibi ne kadar süre önceden gitmek gerekiyor merak ettim ben şuan hamileyim de ama merak işteBende yumurtalik takibi yaptirmistim oglumda ordan biliyorum sagdan oldugunu bakalim yazan olursa aydinlaniriz
Gec gordum msj ama ben 6 ay normal gebe kalamadim hersey yolunda olmasina ragmen doktorum yumurtlama takibi yapmisti reglden 5 gun sonra gitmistim ovulasyon bu ay sag tarafta oluyor demisti ordan biliyorumkadın doğumcuda mı yaptırdınız takibi ne kadar süre önceden gitmek gerekiyor merak ettim ben şuan hamileyim de ama merak işte
Birde isin o kismi varSadece sol yumurtalığım var. Tüm çocuklarım kız mı olacak yani :))))) hiç bilimsel gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?