E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Beyaz tenli biri olarak ilk ben cvp yazayım :) Senelerdir korktuğum solaryuma geçen ay başladım boşuna korkutmuşlar beni.İlk iki girişinde kesinlikle koruyucu sür derim, sonra rengin kırılıyo zaten ve 8 dk ile başla benim gibi hassassa cildin.Her gün de girme tabi o zaman zararlarını görürsün.İstanbuldayım ben sun vitale gidiyorum Ankarada da vardır eminim kalitesi tartışılmaz bence.Çok uzun olmuş susayım :) kolay gelsin
ben kışın ve ilkbaharda sürekli giriorum senelrdir haftada 1 ve 15 dakika, rengim oturuyo bazen 15günde 1 de olabilio ben kendimi çok ii hissediorum beyaz kalsam bi ton fondoten sürücem bence o daha zararlı yüz için böyle rengim güzel olunca makyaj bile yapmıorum çoğu zaman,bence de sun vital e gir yatarak daha rahat ama arada ayakta da girmek ii her taraf eşitlensin die,koruyucu ben artık kullanmıorum ama duştan sonra bol nemlendirici bence zararlarını azaltıodur
Beyaz tenli biri olarak ilk ben cvp yazayım :) Senelerdir korktuğum solaryuma geçen ay başladım boşuna korkutmuşlar beni.İlk iki girişinde kesinlikle koruyucu sür derim, sonra rengin kırılıyo zaten ve 8 dk ile başla benim gibi hassassa cildin.Her gün de girme tabi o zaman zararlarını görürsün.İstanbuldayım ben sun vitale gidiyorum Ankarada da vardır eminim kalitesi tartışılmaz bence.Çok uzun olmuş susayım :) kolay gelsin
Ben koruyucu deıl de orada daha bronzlasmak ıcın olan kremlerden alıyorum canım, işe yarıo eve gelınce sureklı kendımı nemlendırıyorum ve daha az sure gırıyorum
Tşk ederim cnm kullandığın krem kakao yada havuç yağı içerikli bişey mi acaba?Bişey daha merak ediyorumda ağda yapıyosan eğer solaryumdan önce mi sonra mı yapıyosun cnm ilk defa gircem de deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?