kızlar solaryum çok zararlı vücuda. sağlık acısından. tavsiye etmiyorum. bronz ten isterseniz size krem öneririm. kalıcı bronzluk sağlıyo.
bende birsey sormak istiyorum ben 2 seans girdim solaryuma ilk girdiğimde 10 dakıka dun gırdıgımdede 10 dakıka kladım. tabı bır gun arayla gidiyorum. 3. senasda bu bronzlaştırıcı yağlardan kullansam ne olur acaba hem son ıkı seansa 1er gun arayla değilde her gun girsem bırsey olmaz herhalde
kızlar solaryum çok zararlı vücuda. sağlık acısından. tavsiye etmiyorum. bronz ten isterseniz size krem öneririm. kalıcı bronzluk sağlıyo.
nedir o kremmmmmmm:)
Çok sık girmek tabikide zararlıdır herşeyin fazlası zarar derler .Bende sivilcelerden müzdarip biriyim ve ne ilaç kullandıysam geçmedi solaryumun geçirdiğini duydum dr.umada sordum dozajlı girmem gerktiğini fazla girmedikçe zararı olmıyacağını söyledi . Eskişehirde solaryuma giren arkadaşların önerebileceği bir yer var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?