• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama solgun cilt için hangi sarı saç??

merve_emel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
293
0
46
Ankara
kızlar solgun bir cilde yani (beyaz-sarı cilt) gidebilecek sarı tonları varmıdır yani sarı mutlaka soluk mu gösterir??:bbo: ne bileyim mesela röfle mutlaka solukmu gösterir?? yani makyajsızda taşınabilecek sarı tonları hangileridir?

Bilgi ve tecrübelerinizden demetlerle yardımcı olursanız sevinirimopuyorumnanaktan

not:şu anda saçım açık kahve bakır

canım benim cildim de senin gibi 2 yıldır platin röfle yaprıyorum herkes çok beğeniyor tabi kuaför rezil etmedikçe.. önemli olan röfleni kendi doğal saçın üstüne yaptırıp bir ton kırdırman .. oldukça hoş görünüyor yoksa diplerini de sarı yaptırısan sanki yüzünle saçın aynı renkmiş bütünmüş gibi iğrenç duruyor yaşadım biliyorum :)

ama dediğim gibi güzel bir röfle ve pembe bi allıkla oldukça hoş görünebiliyorsun :D

canııım tşk ederim yorumun için..1 ton kırdırmak ne demek?bide olgun gösterdimi seni yasından çok? ne devrik bi cümle kurdum :)) hani, yaslıda göstermesin diyoom:dance:

cnm mrb bnmde sacım acık kumral-sarı renkte.herkes cok begenıo bende beyaz tenlıyım altlarda bı konu actım dun ordan bakabılırsın sac rengıme

canım benim sivastaki kuaförüm cila önermiyordu platine sonraki yıkamalarda rengi değişir saçın diyordu o yuzden röfleden sonra saç diplerime sadece cilayı boya gibi sürüp 5 dk sonra yıkıyordu yani saç rengim koyu kumraldı , bi ton açılıyordu..
dipler daha kumralımsı olunca daha hoş ve yüzünle uyumlu oluyor bence..
olgun göstermesine gelince de o kuaförün marifetine kalmış benim kuaförüm sarı tonlarını iyi tutturuyordu yani beyazımsı ya da cırt sarı yapmıyordu hatta şunu söylüyim bi ara saçımı koyu kahve boyattığımda herkes çok büyük görünmüşsün sarı daha çıtı pıtı duruyordu dedi sarıdcan nefret eden annem bile..
ama dediğim gbi röfle herkese yaptırılmaz canım ben şu an bunun cezasını çekiyorum.. aman ha..

canım benim sivastaki kuaförüm cila önermiyordu platine sonraki yıkamalarda rengi değişir saçın diyordu o yuzden röfleden sonra saç diplerime sadece cilayı boya gibi sürüp 5 dk sonra yıkıyordu yani saç rengim koyu kumraldı , bi ton açılıyordu..
dipler daha kumralımsı olunca daha hoş ve yüzünle uyumlu oluyor bence..
olgun göstermesine gelince de o kuaförün marifetine kalmış benim kuaförüm sarı tonlarını iyi tutturuyordu yani beyazımsı ya da cırt sarı yapmıyordu hatta şunu söylüyim bi ara saçımı koyu kahve boyattığımda herkes çok büyük görünmüşsün sarı daha çıtı pıtı duruyordu dedi sarıdcan nefret eden annem bile..
ama dediğim gbi röfle herkese yaptırılmaz canım ben şu an bunun cezasını çekiyorum.. aman ha..

off canım yaa sen ne gü<el tutturmussun ..darısı başıma..bak ne diyorum sinem kobalın sarısı mesal sıcak sarı acaba bunlar dahamı canlı gosterır yanı ruh gibi durmayız :) aaa bide ne sorucam saçın yıprandımı röfleden sonra bideee kaç kere röfle yaptırdın :))şimdilik bu kadarsorularım ..şimdiden öpüyorum seniiopuyorumnanaktan

sakın düz boya olmasın. illa ki röfle kullan ve diplerin kumral tonlarında kalsın.

röfle tonu olarak da platin ve bebek sarısını karıştırtıp attırırsan güzel olur. ben yıllarca kullandım bu tonları.. ben de beyazım bu arada..

sineminki azıck cırtlak sanki.. daha tatlı bişi bulmalısın kendıne..

bu arada kuaförin marifeti çok önemli..

sakın düz boya olmasın. illa ki röfle kullan ve diplerin kumral tonlarında kalsın.

röfle tonu olarak da platin ve bebek sarısını karıştırtıp attırırsan güzel olur. ben yıllarca kullandım bu tonları.. ben de beyazım bu arada..

sineminki azıck cırtlak sanki.. daha tatlı bişi bulmalısın kendıne..

bu arada kuaförin marifeti çok önemli..

tşk ederim canıım. .a.s.

bakın kızlar ne diyo

Kahverengi, siyah gözlüler

Bronz tenliler:Caramel ışıltısı ile çikolata kahverengisi gibi zengin bir renk kullanın! Bu karışım cildinizin tonunu ortaya çıkarır.

Açık-soluk tenliler:Altın sarısı ve altın tonlarını tercih edebilirsiniz. Sizin daha canlı görünmenizi sağlar. Bebek sarısı saçlar ile koyu gözler sizin yorgun görünmenize neden olabilir. Bebek sarısı saçlardan uzak durun!

Esmer tenliler (melezler ve siyahlar):Çikolata kahverengisi gibi bir renk seçin! Daha açık renkler çok uyumsuz ve yapay görünebilir.

Pembe tenliler:Orta decede kül ve kahverengi renkleri tercih edin. Bu cildinizin kırmızı veya pembe yerine daha canlı görünmesini sağlar.

ben beyaz tenliyim, sarılarda en canlı renkler dore tonları oluyor.

ben koyu doreler kullandım ama açık dorelerle beyaz tenin uyumu daha güzel, daha canlı...

off canım yaa sen ne gü<el tutturmussun ..darısı başıma..bak ne diyorum sinem kobalın sarısı mesal sıcak sarı acaba bunlar dahamı canlı gosterır yanı ruh gibi durmayız :) aaa bide ne sorucam saçın yıprandımı röfleden sonra bideee kaç kere röfle yaptırdın :))şimdilik bu kadarsorularım ..şimdiden öpüyorum seniiopuyorumnanaktan

tatlım bence sıcak sarı tonları daha riskli çünkü usta ellerden çıkınca anca hoş durabiliyor ben yine de platinden şaşmam çünkü sıcak renkler bana daha 30lu yaşlardaki bayanları çağrıştıyor bi de platin öyle bi renk ki daha olgun yaşlarda kullanımı zorlaşıyor bi de biraz mesafeli bir yanı var platinin ben onu seviyorum sanırım... altın rengine hiç alışamadım çünkü bana platinden daha bir yapay geliyor bi de her rengin bir karakteri yansıttığını düşünürüm hep .. altın tonları bana hep samimiyetsiz yakınlıkları çağrıştırır mesela sibel kobalda da öyle geliyor sanki ..

kızlar yani sizce en iyisi platin röfle yaptırmak dimi hem sürekli boyanmadığı için az yıpranır saç ne diyosunuz?

hemde kumral olacagı için önleri falan soluk göstermez :)

Back
X