- Konu Sahibi merve_emel
-
canım benim sivastaki kuaförüm cila önermiyordu platine sonraki yıkamalarda rengi değişir saçın diyordu o yuzden röfleden sonra saç diplerime sadece cilayı boya gibi sürüp 5 dk sonra yıkıyordu yani saç rengim koyu kumraldı , bi ton açılıyordu..
dipler daha kumralımsı olunca daha hoş ve yüzünle uyumlu oluyor bence..
olgun göstermesine gelince de o kuaförün marifetine kalmış benim kuaförüm sarı tonlarını iyi tutturuyordu yani beyazımsı ya da cırt sarı yapmıyordu hatta şunu söylüyim bi ara saçımı koyu kahve boyattığımda herkes çok büyük görünmüşsün sarı daha çıtı pıtı duruyordu dedi sarıdcan nefret eden annem bile..
ama dediğim gbi röfle herkese yaptırılmaz canım ben şu an bunun cezasını çekiyorum.. aman ha..
sakın düz boya olmasın. illa ki röfle kullan ve diplerin kumral tonlarında kalsın.
röfle tonu olarak da platin ve bebek sarısını karıştırtıp attırırsan güzel olur. ben yıllarca kullandım bu tonları.. ben de beyazım bu arada..
sineminki azıck cırtlak sanki.. daha tatlı bişi bulmalısın kendıne..
bu arada kuaförin marifeti çok önemli..
off canım yaa sen ne gü<el tutturmussun ..darısı başıma..bak ne diyorum sinem kobalın sarısı mesal sıcak sarı acaba bunlar dahamı canlı gosterır yanı ruh gibi durmayız :) aaa bide ne sorucam saçın yıprandımı röfleden sonra bideee kaç kere röfle yaptırdın :))şimdilik bu kadarsorularım ..şimdiden öpüyorum seniiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?