Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben değil ama eşim biliyor. Bununla ilgili kursa tavsiye edemeyeceğim ama hangi kursa gidersen git öğrendiklerini sürekli solidde iş yaparak pekiştir. Kursta genelde çizgi çiz, ölçü ver, hacim ver tarzı şeyler gösterirler ama gerçek bir projede bir çok yerde tıkanırsın. Netten örnek projeler alıp takıldığın noktaları bulup kurs süresince bununla ilgili bilgi alırsın.
Ben bılıyorum canım.
Okulda ogrenmıstım. Arkadasın dedıgı gıbı kursta temel komutları ogretıyorlar mesela sen reklamcısın ama meslegıne yonelık degılde genel olarak kullanılan komutları ogretıyorlar. Ben okuldan sonra egıtımıne gıtmıstım bes gun sadece bıldıklerımı pekıstırdım o kadar. Komutları ogrendıkten sonra cok fazla pratık yapman gerekıyor. Tam olarak ogrenmen senın yaptıgın pratge baglı ama temel kavramını sanırım uc ayda ogrenırsın.
Kursa git tabii ki. Ama projeler yaparak eksiklerini gor. Kurs suna benzer, hani yemek yapmak istersin ama sadece malzemeler vardir, once neyi koyacaksin ne kadar pisireceksin herhangi bilgi yok. Ayni onun gibi dusun :)
Ben de biliyorum okulda bi donemde ogrendim, kursa gerek yok bence de egitim cdleri ve netteki ornek cizimlerle calissan yeterli olur biraz ustune dustukten sonra, hatta ogrendikce cizmekten zevk alicaksin bence bu arada sakincasi yoksa neden solidworks ogrenme ihtiyaci hissettin isinle mi alakali senin de? Genelde autocad ogrenir ya herkes merak ettim:)