Solitude

arkadaşım o mağaraya gelince noluyo mağarada hiç bişey yok daha doğrusu giremiyorum ne yapmam lazım.?biraz yardım edin bakimyerimseniben

arkadaşım o mağaraya gelince noluyo mağarada hiç bişey yok daha doğrusu giremiyorum ne yapmam lazım.?biraz yardım edin bakimyerimseniben

magaraya gırebılmek ıcın mesaleyı yakman lazım.
bunun ıcın almıs oldugun sopaya tısörtü bagla ve tankdan benzın mazot herneyse ondan dökmen. ve yaktıgın atesle mesaleyı tutusturman gereklı..
bunları yapmayınca magaraya gırılmıyo malesef:sm_confused:

lütfen oyunu bitiren arkadaşlar sonunda renkli kristallerin sıralamasını yazarsanız sevinirim oyunun sonunu getiremedim....

1-İlk ekranda yerdeki sopayı alın
2-Sağa tıklayın yerde soldaki taşı oynatıp ip alın
3-İlerleyin yerdki samanı alın
4-Aynı ekranda kuşların yanındaki tişörtü sopayla alın
5-Sağa geçin sonra ileri gidin
6-Sağ altta ing. anahtarını alın
7-Bir geri gelin ing. anahtarı ile deponun kapağını açın.İtemlerdeki sopanızı çift tıklatın tişörtü sopaya bağlayıp yere akan yakıta bulayın
8-2 Sola bir ileri gidin. Samanı taşların arasına koyun
9-Bir ileri gidin sola doğru suyun kısındaki karaltıdan balyoz alın bir sağa gidin suyun içinde parlayan yeri tıklayın büyüteç alacaksanız. Sağdaki meyveden birini tıklayıp alın
10-2 sola gidin sağ köşede balık iğnesini alın
11-Bir sağa ve geri gidin büyüteçi samana tutun ateşi yaktıktan sonra tişörtü sarıp yakıta buladığınız sopanızı atşe tutup yakın.
12-İlk başladığınız kumsala dönün sola geçin yerdeki yengeçi tıklayın mağaraya kaçacak.
13-Mağaraya girin meşalenizi karanlığa tutun ileri geçin
14-Kafatası yanından beyaz taşı alın sola geçin
15-Sol taraftaki taşı tıklayıp yengeçi alın.
16-Kuşların olduğu ekrana gelin sola geçin. Ağaç kavuğundaki sarmaşıkla örtülü yere yengeçi tutun sarmaşık parçalanacak. Sandığı alın.
17-Tankın olduğu ekrana geçin (Kuşların bulunduğu ekranın sağında)
18-İleri tıklayın. Arı kovanına ateşi tutun arılar kaçtıktan sonra ilerleyin
19-Sağ köşeden sarı taşı alın önünüzdeki dala ipinizi bağlayıp aşağı inin
20-Yerdeki sebzeyi alın. Balyozla sağ tarftaki belirgin taşa vurun kırmızı taşı alın
21-Ateşi yaktığınız yere gelin bir ileri gidin
22-Karşıdaki kapıya doğru elinizdeki sebzeyi fırlatın
23-Bir ileri tıklayın yerden otun arasından merdiven alın ilerleyin mağara kapısının solundaki otun arkasından yeşil taş alın mağaraya girin sağda boru/kütük gibi nesnenin ardından tahta parçası alın bu tahta parçasını çift tıklayıp bir kez daha üzerine tıkladığınızda kartal ile ilgili ipucunun yazdığını göreceksiniz solda varili tıklayıp duvardaki çatlağı balyozla kırın ordan kuş düdüğünü alıp çıkın
24-Kapının sağına doğru yukarı çıkan bir bölüm var oraya merdiveniniz dayayın yukarı çıkıp ordan sopayı alın.Aşğıya inin 2 geri bir sola geçin.
25-Aldığınız sopaya balık iğnesi bağlayın. Aldığınız meyveyide çift tıklayın yengeçle kesin içindeki topu oltaya takın.Oltayla suya tıkayın balık alacaksınız aynı işlemi oltayla iki sefer tekrarlayın balık altın rengine dönüşecek.(tahtadaki ipucunu hatırlayın)
26-Yukarıda kartalın olduğu yere çıkın taşın üzerine balığı koyun düdükle gökyüzüne tıklayın kartal balığa gelecek kartalın ayağından anahtar alın. Anahtarla sandığı açıp içinden ampulü alın
27-Aşağı inip mağaray girin tepedeki lambaya ampulu takın çalışmadı çünkü enerji için yukarıdaki güneş panelinde eksik parça var.
28-İlk başladığınız sahile dönün suyun içindeki paneli alın. Kartalın olduğu ekrana gidin. Paneli takın aşağı mağaraya inin. Karşıda sembollerin nasıl olması gerektiğini göreceksiniz. Bir geri sonra sağa gidin. Sembolleri hareket ettirerek şekildeki gibi yapın bir kapı ortaya çıkacaktır.
26-İçeri girin. İlk önce balyozla yukrıdan sarkan sarkıtı düşürüp alın. Asayı alın kapı kapandı asayı aldığınız yere sarkıtı yerleştirin.kapı tekrar açılacak. Yengeçi aldığınız mağaraya gidin
27-Işık huzmesinin olduğu yere asayı yerleştirin. Işığın duvara yansıyacak orayı balyozla kırıp mavi taşı alın
28-Diğer taraftaki odaya geçin. Taşları yerleştirin; Yeşil, beyaz, kırmızı, mavi.
29-Kapı açılacak ilerleyin bir denizaltı var kapağını açıp içeri girin sağdaki yuvaya sarı taşı yerleştirin kumanda çıkacak tıklayın. Bitti.

18-ıleri tıklayın. Arı kovanına ateşi tutun arılar kaçtıktan sonra ilerleyin
19-Sağ köşeden sarı taşı alın önünüzdeki dala ipinizi bağlayıp aşağı inin

dalda yılan var gitmiyooo bende ipi bağlayamıyorum nasıl gidicek ki..mafoldumben

canım yılanın hemen dibine değil, biraz daha sağa doğru tıklıcan. dalın heryerine tıkla işte :)

ohh bee bende bitirdim oyunu:) ben halat yerine çengerlli olta şeyiyle atmaya çalışıyormuşum o yüzden olmamış:)

Back
X