- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi Harbifitness
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SOLOTICA HIDROCOR QUARTZO Bak Canimsen bu lensi bu rengi kulaniyorsun galiba renkler bir birine benziyor cristalide seveceksin
ha kulanmiyorsan bilemem sevgiler
Ben quartzo 2012 de kullanmıştık.gözüm koyu kahve anlaşılıyordu.şimdiki quartzo lar ve cristaller arasında kaldım birde desio lenslerini begeniyorlar.benim için doğallık onemli.tavsiyede bulunabilirmisiniz acaba çok tesekkurler resimler için.
canim ben lens statmiyorum sadece renk konusunda bilgi verdim desio gelince damarli bir lens kahve rengi gözün daha beli olur bak sana özelden bir mesaj atiyorum oraya bastan sonuna kadar bak belki fikir verir bütün lensler orda desio solotica diyer markalarBen quartzo 2012 de kullanmıştık.gözüm koyu kahve anlaşılıyordu.şimdiki quartzo lar ve cristaller arasında kaldım birde desio lenslerini begeniyorlar.benim için doğallık onemli.tavsiyede bulunabilirmisiniz acaba çok tesekkurler resimler için.
benim soloticam var ulaşabilirsinizSOLOTİCA LENS ALMAK İSTIYORUM ALANLAR VARSA MEMNUN KALMAYIP KENARDA DURAN LENSLERİ DENEMEK İSTİYORUM