• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens SOLOTICA HIDROCOR CRISTAL YENI

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
323
Merak edenler WrLens-SOLOTICA-HIDROCOR-CRISTAL-1.webp WrLens-SOLOTICA-HIDROCOR-CRISTAL-2.webp WrLens-SOLOTICA-HIDROCOR-CRISTAL-3.webp WrLens-SOLOTICA-HIDROCOR-CRISTAL-4.webp WrLens-SOLOTICA-HIDROCOR-CRISTAL-5.webp WrLens-SOLOTICA-HIDROCOR-CRISTAL-6.webp

Canım çok merak ettiğim bir lensti bunlar tskler hidrocor quartzolarla karsilastirirsan nasıl sence bu lensler ?

Ben quartzo 2012 de kullanmıştık.gözüm koyu kahve anlaşılıyordu.şimdiki quartzo lar ve cristaller arasında kaldım birde desio lenslerini begeniyorlar.benim için doğallık onemli.tavsiyede bulunabilirmisiniz acaba çok tesekkurler resimler için.

Ben quartzo 2012 de kullanmıştık.gözüm koyu kahve anlaşılıyordu.şimdiki quartzo lar ve cristaller arasında kaldım birde desio lenslerini begeniyorlar.benim için doğallık onemli.tavsiyede bulunabilirmisiniz acaba çok tesekkurler resimler için.
canim ben lens statmiyorum sadece renk konusunda bilgi verdim desio gelince damarli bir lens kahve rengi gözün daha beli olur bak sana özelden bir mesaj atiyorum oraya bastan sonuna kadar bak belki fikir verir bütün lensler orda desio solotica diyer markalar:KK56: gözde nasil duruyor ona göre kararini verirsin özelden adresi atiyorum link buraya vermek yasak sevgiler:KK54:

SOLOTİCA LENS ALMAK İSTIYORUM ALANLAR VARSA MEMNUN KALMAYIP KENARDA DURAN LENSLERİ DENEMEK İSTİYORUM

• Beğen
Reactions: grc
bir hevesle aldığım solotica hidrocor ocrelerimi gözlerime takmayı beceremediğim için uygun bir fiyata satıyorum kızlar.faturası kutusu herşeyi duruyor hiç kullanılmadı.

170 lira düşünüyorum canım faturası ile göndereceğim 230 liraya almıştım zaten hiç takılmadı desem yeridir.

Yanlış siparişle gelen hidrocor cristal uygun fiyata satıyorum ilgilenenler olursa başka hidrocorlarla da Takas yapılır

Back
X