Maske Tarifleri solqun yuzum icin yardim istiyorum

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Ayna7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
276
0
26
Azerbaycan
merhaba kizlar. ben nisanliyim. sorunum var bi el atarsaniz sevinirim cok. kizlar benim yuzum cok solqun gozaltim zaten yuz rengimden daha koyu. o ayri bi mesele tabii.
sizden ricam yuz rengimi nasil solqunlukdan kurtara bilirim? makyaj da care etmiyo,makyaj yapiyom 1saat sonra yine solqun yuzum ortaya cikiyo. sanki insan hasta olunca nasil rengi koyulasiyo ya aynen oyle. napiyim bilmiyom. bi keresinde nisanlim hastamisin diye sordu ,azcik kotu oldum. tavsiyeleriniz varmi kizlar?:31:

Sigara kullanıyorsan eğer, yüzdeki sarılığı alması için, armutun kap-buğunu soy ve kabukları çöpe atmadan yüzüne sür (içli-dışlı), iyi geliyormuş yüzdeki sarılık ve renk solmasına öyle okudum ;)

Sigara kullanıyorsan eğer, yüzdeki sarılığı alması için, armutun kap-buğunu soy ve kabukları çöpe atmadan yüzüne sür (içli-dışlı), iyi geliyormuş yüzdeki sarılık ve renk solmasına öyle okudum ;)

canim cok sagol ama ben cok sukur siqara kullanmiyorum. internetde de arasdiriyorum ama henuzkaydedeyer bisey bulamadim:18:

Back
X