- 23 Nisan 2022
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.058
- 43
- 34
- Konu Sahibi Adaadalardan
-
Şahane, araştırıcam çok teşekkür ederim.Ürünlerin kalitesi doktorda önemli zaten ticarete dökmemiş hiç bir iyi doktor sahte ürün kullanmaz. Ben daha önce Nişantaşı’nda Enişte Keskine yaptırmıştım. En son doktorum Osman Bulutlar ınstgram sayfası var reklama ihtiyacı olan bir doktor degil bu işin piri anlarsınız
Henüz yaptırmadım.O kadar çok işlem var ki hangisini seçmeliyim bilemedim.Adaadalardan selam, yaptirdiniz mi somon dna
Ben simdilik paris isiltisinda karar kildim.yeri de belirledim ama bazen cilde gore morariyormuş diye işe giderken risk alamadim bir turlu.Henüz yaptırmadım.O kadar çok işlem var ki hangisini seçmeliyim bilemedim.
Leke tedavisinde de bir numaraymış paris ışıltısı umarım güzel olur.Leke durumunu siz yazdıktan sonra araştırırken gördüm.Yeni bi seçeneğim olduBen simdilik paris isiltisinda karar kildim.yeri de belirledim ama bazen cilde gore morariyormuş diye işe giderken risk alamadim bir turlu.
Yarin randevu alip bu hafta yaptirmayi dusunuyorum.
3 seans 3 hafta ardarda.
Ya zaten arastirdikca yeni yontemlere takiliyor insan.Leke tedavisinde de bir numaraymış paris ışıltısı umarım güzel olur.Leke durumunu siz yazdıktan sonra araştırırken gördüm.Yeni bi seçeneğim oldu
Ve hepsi o kadar mantıklı geliyo ki.Ya zaten arastirdikca yeni yontemlere takiliyor insan.
Ben isiltiyi yaptirip 1 sene sonra falan duruma gore botoksa baslamak isyiyorum.
Aslinda prp yi cok tuttum ama riske alamadim.
Yaptirirsam yakin zamanda, buraya da yazarim.
Somon DNA aşısı yaptıran var mı?
Memnun kaldınız mı?
İstanbul’da yaptırdıysanız, memnun kalıp önerebiliceğiniz bir yer var mı?
Sahtesi de çıkmış sanırım o yüzden tereddüt ettim, güvenilir bir yere gitmek istiyorum.
Faydasını görenler, gözlemlerini anlatabilirse çok sevinirim
Cevap için teşekkür ederim şuan paris ışıltısına daha yakınım.Seldie ataşehirde yaptırmıştım
Yaptırdınız mı?Ya zaten arastirdikca yeni yontemlere takiliyor insan.
Ben isiltiyi yaptirip 1 sene sonra falan duruma gore botoksa baslamak isyiyorum.
Aslinda prp yi cok tuttum ama riske alamadim.
Yaptirirsam yakin zamanda, buraya da yazarim.
Yok yaptirmadim henuz.bu ara işim cok yogun.Yaptırdınız mı?
İnstada luvaklinik’in hikayelerine bi bakar mısınız
İki ay baya azmış ya morarma vsye insan en az altı ay yüzünü ışıltılı, canlı görmek ister ki üç seansta yetmiyomuş zaten yıl içerisinde tekrarlamak gerekiyomuş :/Yok yaptirmadim henuz.bu ara işim cok yogun.
Bit de izin kullanacagim haftalara denk gelir diger seanslar diye karar veremedim.
Evet bilgiler dogru.hepsinin adi mezoterapi.
Isimler reklam stratejisi.
Niyeyse paris isiltisindaki maddeler ilgimi cekmisti.
Burada biriyle mesajlastim.paris isiltisindan memnun kalmis.ama etkisi fista 2 ay surdu.icte belki surmustur dedi.
Yani asla karar vetemiyorum ve işe giderken morarir diye cekiniyorum aslinda sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?