Son 1 Gn Kald

Tebrik ederim senide,eşinide arkadaşım.
Kocaman bir ailen olsun.Mutlu bir hayatın olsun inşallah:nazar:

canım tebrik ederim. hiçbir sorun yaşamadan inşallah kucağına aldığın günü de görürsün bebişlerini...

olmuyoo................canım ne yatması ya ...........sıklıdım uykum gelmıyoo kasıklarım yıne ağruyoo.............ya ne bılımm .....sonuca kadar nasıl gececek bu bakalım canım sen nasılsın gordun mu keselerıııı

ben ozel bı şırkette olduğum için mıudurum bana ızın verdı canım rahatım şıu an...resmı olmadığım için rahatım .................evdeyım canım ...

çalışmamak daha mı kötü ne bilgisayardan ayrılamıyorum ben de rapor aldım bir hafta evdeyim üçüncü günüm

hadı ya benım 5. gun ..haklısın bencede evde bılgısayar kolık oldum ya...........sıkıntıdan elımde hep eşim gelınce atıyorum kenara........senın kaç tane emrıyoooo

işe gıtsem ıyıydı ama bı kez eşim bak ondan olmadı derdı bebımde içinm rahat etmezdı bende ev kuşu old ama ıkı gun sonra çıkarım azcık ya... artık tutmuşsa tutmuştur zatennn

sen hangı yakadasın ben anadolu ataşehır ....senı daha once gormedınm galıba yaa

ayvis ve sevecen18 kızlar ikinizide tebrik ederim.alkisalkisalkis.çok hoş valla bu aralar neçok pozitif sonuç alan var.hadi bakalım elmuallim sıra sende canım.

canım ya çok sağol bıtanem inşşşşşşşşşş................inşşşşşşşşşşşşş....

:teytey::teytey: ay çokokkk sevindim bizde tüp yolunda olanlardanız yaradanım bizede böle bağırmayı nasip etsin hamileyyiiiimm diye böle savaşı kazananlar hep umut olsun bize

benımde üç emrıyoo......aynı yakadayız.....inş sonumuz hayr olur..............inş

çok sağol canım inşş...........rabbım cumlemıze versın ..inşşşşşş..sen ne yaptın canım

ayvis ve sevecen allah hayırlı etsin canlarım allah kucagınıza da almayı nasip etsin inşallah

ayvis ben hayırlı haberi aldım. sendende bekliyorum ins. cok merak ettim umarım mutlu haber almıssındır.

Evettttttttttttttttttttt cazam kalkmisssssssssssssssss HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DEGERIM 185 CIKTI....

kızlarrr ikinizi de tebrik ederim.rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.....opuyorumnanaktan

Back
X