Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benimde test tarihimi merkezim 3 hazirana verdi.ama ben dayanamayıp dün başka biryerde yaptırdım ve çok şükür pozitif çıktı.betahcg 456 çıktı.yarında yaptırdığım merkeze gidip orda tekrar yaptırıcam.inşallah herkes burda hayırla haberlerle bizi mutlu eder.sende inşallah hamileyimmmmmmmmm diye yazarsın yarın.öptüm cnmkızlar yarın büyük gün sonuç belli olacak sen gönlüme göre ver yarabbi..
arkadasım ben kadıköy sifa hastanesinde yaptırdım ayvis arkadasımla aynı dönemde oda sifada yaptırdı oda bende simdi hamileyiz ben kendi adıma tavsiye ederim cok memnun kaldım.hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum,allah tamamına erdirsin inşallah,hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucağınıza...Ben dört başarısız deneme geçirdim.Sıra beşinci denemede arkadaşlar,bu kez istanbul da denemeyi düşünüyorum hangi merkez de denediğinizi öğrenebilirmiyim?Sağlıkla ve sevgiyle kalın...
cok tesekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin ins. bizim ayvisle doktorlarımız aynıydı ve islerinde cok basarılılar daha transfer esnasında bana kesin hamilesin die söylediler bu konuda hastanede dr da cok önemli