Son 1 Gn Kald

benım bıldığım kanda bakılıyo yunmoşlar nasıl iğnelere karşı buyuyomu...gelışımlerını gosterıyoo....ya aişri gelişiyo veya gelişmıyoo kestığıne gore aşiri tepkı vermış yum.......ama sen stres etme benım genelde hep ıyı çıktığı için problem olmadı......doktorunla konuş ıyıce ne olacak dıye.........daha oncekı tedavıde nasıldı

evet o zaman tabı tedırgın olman normal e2 hormon duzeyını gösterıyo.....bence doktoruna bırak herşeyı.....inş duzene gırer hormonlar canım inşşşş..ve çok stres yapma

saol canım benım ıhsallahhh 4 sene bıttı benım oyuzden cok ıstıyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın ıhsallah bugun hayırlı haberlerle gelırım

tbrkler arkadaşlar rabbim kucagınıza almayı nasip eder inş.Bir şey sorcaktım bide hangi merkezde tedavi oldunuz söylerseniz sevinirim biz birinci tedavide başarısız olduk ikinciyi düşünüyoruz merkezde kararsısız

hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum,allah tamamına erdirsin inşallah,hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucağınıza...Ben dört başarısız deneme geçirdim.Sıra beşinci denemede arkadaşlar,bu kez istanbul da denemeyi düşünüyorum hangi merkez de denediğinizi öğrenebilirmiyim?Sağlıkla ve sevgiyle kalın...

selam arkadaşlar.ben aranıza yeni katılıyorum.20 mayısta transferim yapıldı.3 embriyo tranfer edildi.Yarın test günü.çok heyecanlıyım umarım iyi haberler alırım.allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah.:dance:

[color="ındigo"]tbrler ınsallah saglıcakla kucagınıza almak da nasıp olur[/COLOR]

kızlar yarın büyük gün sonuç belli olacak sen gönlüme göre ver yarabbi..
cnm benimde test tarihimi merkezim 3 hazirana verdi.ama ben dayanamayıp dün başka biryerde yaptırdım ve çok şükür pozitif çıktı.betahcg 456 çıktı.yarında yaptırdığım merkeze gidip orda tekrar yaptırıcam.inşallah herkes burda hayırla haberlerle bizi mutlu eder.sende inşallah hamileyimmmmmmmmm diye yazarsın yarın.öptüm cnm

hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum,allah tamamına erdirsin inşallah,hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucağınıza...Ben dört başarısız deneme geçirdim.Sıra beşinci denemede arkadaşlar,bu kez istanbul da denemeyi düşünüyorum hangi merkez de denediğinizi öğrenebilirmiyim?Sağlıkla ve sevgiyle kalın...
arkadasım ben kadıköy sifa hastanesinde yaptırdım ayvis arkadasımla aynı dönemde oda sifada yaptırdı oda bende simdi hamileyiz ben kendi adıma tavsiye ederim cok memnun kaldım.

kızlar merhaba konu açmayı bilmediğim için buraya yazmayı uygun buldum..benim elimde kullanılmamış yada az kullanılmış hamileliğinizin ilk dönemimde size yardımcı olacak ilaçlar var. ben ücretsiz olarak vereceğim. gerçekten ihtiyacı olan varsa bana yazsın ben göndereceğim.çünkü benim artık onlara ihtiyacım yok ihtiyacıoalnlar faydalansın.benim özel kapalıymış. nasıl açacağımıda bilmiyorum bana msj atabilirsiniz,lütfen bu mailide diğer topiklerde ihtiyacı olan varsa önerin
1 kutu prednol
1 kutu folbiol
1 kutu kadar elevit
1 kutu glucophage
1.5 kutu zinco-c
2 tane hiç kullanılmamış progestan

cok tesekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin ins. bizim ayvisle doktorlarımız aynıydı ve islerinde cok basarılılar daha transfer esnasında bana kesin hamilesin die söylediler bu konuda hastanede dr da cok önemli

arkadaşlar doktorunuzu ve tedavi olduğunuz hastaneyi söylermisini bu arada tebrik ederim allah hepimize nasip eder inşalki :ecrin_bebek:

Kızlar biraz telaşeydik 2 gün pek giremedim kusura bakmayın.
Tebrik eden arkadaşlarım sağolun varolun darısı herkesin başına inşallah

Sevecen arkadaşımızın da dediği gibi biz Kadıköy Şifada aynı zamanda yaptık. Üstelik aynı doktorlarla... Burada isim ve soyisim yazmak istemiyorum isteyen varsa özeline tüm bilgilerini seve seve yazarım.

Bu arada ebruliden haber var mı? Ne oldu sonucu acaba?????

Back
X