son 1 hafta kala birakma istegi

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
kizlar hayatim acisindan cok onem arz eden bir sinava 1 hafta kaldi.
aylardir iyi kotu hazirlaniyorum. pandemi vs de olunca bayagi zor oldu psikolojiyi saglam tutmak.

son haftada artik lanet ettim, bayir asagi yuvarlanan panda gibiyim
saldim gitti
ne dun ne bugun elime kitap almadim, bitse de gitsek modundayim yaw
halbuki son tekrarlar acisindan cok onemli bi sure
kendimi tokatlayasim var
nasil motive olabilirim yardim lutfen

Ne sınavı Hakimlik-savcılık mı?

1 haftada çok bir şeyi değiştirebileceğinizi sanmıyorum ben. Artık rahatlar mısınız daha mı kötü hissedersiniz bilemedim orasını.:olamaz::KK48: Başarılar..

Bir hafta daha ders çalışabilirsiniz bence,bir haftadan birşey olmaz ama çok şey kazanıp kaybedebilirsiniz. Bir hafta sonra istesenizde çalışmayacaksınız zaten. En azından tekrar yapın. Pişman olmamak için

Ünüverste sınavında bende oyle oldum sadece sın bikaç gun bişeylere gox gezdirdim nedense o goz gezdirdiklerim daha kalıcı oldu kafamda
Brakma sınav anına kadar tam gaz devm et bence Allah yar ve yardımcın olsun insallah ❤️

Bak ben son zamanlarda ne yapsam o bana kârdır mantigindayim mesela arkadaşlarım denemeyi birakir biraz salarlardi son zamanlar ben ayni duzen devam ettim sadece 1 gun kala deneme çözmedim okuma yaptim tekrar mantigiyla kafami karistirmadan. Kiyaslamak istemem bazi kisiler uzun surec calisir son zamanlar kafa dinler ama bende tam tersi son aylar (orn son 3 ay) son haftalar naptiysam o kârim olur tabi oncesindede temelim vardir. Acikcasi arkadaslarimdan yüksek aldim ama bu kisiye bagli heralde herkesin calisma taktigi farkli oluyo, son gunler bikkinsaniz heralde uzun zamandir çalışıyordunuz kendinizi motive edin düşüncelerle 1 hafta sonra bu sinav yok o zaman bol bol oturursunuz

Bir hafta kalmış zaten üstten ustten okuyup kitabı kapamaktan başka çare yok hatta bu stresle oluduklariz aklinizda kalır mı bilmem. Artık kendinizi medite etme zamanı yoksa snavda stresten yapabiliceginizi de yapamazsiniz

Universite sinavina son bir iki ay kala test cozmek disinda hic konu calismadim. Gunde bir deneme cozuyordum saniyorum. Sinavda o gune kadarki en basarili sonucumu almistim.

Bence kafayi rahatlatmak da onemli. Tamamen salmayin ama cok da yormayin kendinizi.

Back
X